• Rendezvény fotózás

  Rendezvény fotózás

  Fotósaink, mind a szervezők, mind pedig a résztvevők szemszögéből a rendezvény teljes hangulatát tükröző képeket készítenek. Vállaljuk céges rendezvények, kiállítások, konferenciák, különböző versenyek professzionális szinten való megörökítését.

  Tovább »
 • Műtermi fotózás

  Műtermi fotózás

  Mára már szinte divattá vált a műtermi fotózás valamilyen nagyobb családi esemény idején, ahol tökéletes fények és világítás mellett tudunk felvételeket készíteni rólatok. Profin felszerelt műtermünkben vállalunk kismama, újszülött, gyermek, illetve családi fotózást és portfólió készítést is.

  Tovább »
 • Iskolai, óvodai fotózás

  Iskolai, óvodai fotózás

  Szükség lenne néhány fotóra az osztályról, vagy ovis csoportról, de nincs aki elkészítse? Iskolák, óvodák számára nyújtott fotós szolgáltatásunkat a megfelelő választás.

  Tovább »
 • Esküvői fotózás

  Esküvői fotózás

  Szerelmesek vagytok, boldogok és gyönyörűek. Ezt a pillanatot szeretnétek együtt megünnepelni azokkal, akiket szerettek. Legyen ez a nap egy tökéletesen megörökített csodás emlék, amit később újra és újra felidézhettek már egy családként.

  Tovább »


100% pénzvisszafizetési garancia

WOW! Tudtad? 100% garancia!

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod!

A Sooters az első képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy a minőséggel!