Van egy igazán mosolycsaló tavaszi fotód?

Lassan beköszönt a várva várt tavasz, így nincs is jobb alkalom egy igazán mosolycsaló tavaszi fotó elkészítésére. Ha te is úgy érzed, hogy a csábító napsütésnek, és a kellemes időnek nem tudsz ellenállni, akkor játssz velünk és készíts egy fotót!

Mi minden hónapban lehetőséget adunk neked, hogy nyerhess a legjobb képeiddel. Havonta újabb és újabb témában hirdetünk versenyt és díjazzuk a legjobb képeket!


Márciusi témánk: keressük a legmosolycsalóbb tavaszi képet! :)


marcius_jatek.png

Ne habozz, kapd elő a fényképezőgéped és örökítsd meg egy tavaszi pillanatot, és oszd meg velünk! Hisz tudod, nekünk továbbra is a mosolyod a legfontosabb, küldj hát belőle :)

Ha lencsevégre kaptál egy vicces vagy örömteli percet a tavaszi zsongásban, oszd meg velünk és mosolyod márciusban is díjazzuk!

A beküldött képek közül a Sooters Mosolybrigádja választja ki a legjobbat!

 

 

Az első helyezett fotót beküldő nyereménye: XL A/4-es fekvő fotókönyv szövet borítással (12 oldal)


Hogyan nyerhetsz?


Nem kell mást tenned, mint kiválasztani egy jól sikerült képet és feltölteni azt a Sooters Facebook oldalára. Bár lájkolni lehet ezeket a képeket, ez nem befolyásolja az eredményt.
A képeknek adj címet, sőt mellékelhetsz hozzá egy rövid leírást is. Biztosan sok-sok mosolycsaló képet tudnál küldeni nekünk, de maximum 3 képpel pályázhatsz.
A képeket március 31-ig várjuk, nyertest pedig április elején hirdetünk, és telefonon vesszük fel vele a kapcsolatot.

Ha kérdésed, észrevételed van, érdeklődj bátran, hívd ügyfélszolgálati számunkat: a 06 (1) 780 00 80 vagy írj e-mailt a jatek@sooters.hu címre!


Újévi fogadalmak – a megvalósítás útján! fotójátékunk nyertese:


Fekete Nelli fotója. Gratulálunk! :)
A nyeremény: 60x80-as fotómozaik 9990 Ft értékben.

A nyertessel hamarosan felvesszük a kapcsolatot!

Februári nyertesünk