Augusztusi nyereményjáték: Nyaralás 2014

Tarts képes élménybeszámolót!


Biztosak vagyunk benne, hogy az idei nyaralás is tartogatott egy-egy emlékezetes pillanatot. Lehet ez egy önfeledt csobbanás a mélykék tenger habjaiba, egy derűs családi vacsora, vagy néhány óra nyugodt pihenés. Mindenki egy kicsit másban lel örömöt, ám azt lefogadjuk, hogy Te is egész évben vártad azt a bizonyos nyaralást! Számolgattad a napokat, tervezgetted a programokat... Mutasd meg nekünk, hogy sikerült!

Augusztusi témánk: Nyaralás 2014.

Akkor se csüggedj, ha csak ebben a hónapban sikerül elutaznod. Egészen augusztus 31-ig várjuk a fényképeket! A Sooters Mosolybrigádja a legjobban sikerült felvételt most is ajándékkal jutalmazza!

A nyeremény: A/4-es fekvő fotókönyv exkluzív mintával, 12 oldalas, 8990 Ft értékben!

Próbálj szerencsét Te is! Küld el a legjobban sikerült fotód Facebookon! A beérkezett képek közül a Sooters Mosolybrigádja választja ki a nyertest.

Augusztusi nyereményjáték


Hogyan nyerhetsz?

Nem kell mást tenned, mint feltölteni az elkészült képet a Sooters Facebook oldalára . Fontos tudnod, hogy bár lájkolni lehet ezeket a képeket, ez nem befolyásolja az eredményt.
A képeknek adj címet, de egy rövid leírást is mellékelhetsz hozzá. Maximum 3 képpel pályázhatsz.

A képeket augusztus 31-ig várjuk, nyertest pedig szeptember elején hirdetünk, és felvesszük vele a kapcsolatot.

Ha kérdésed, észrevételed van, érdeklődj bátran, hívd ügyfélszolgálati számunkat: a 06 (1) 780 00 80 vagy írj e-mailt a jatek@sooters.hu címre!

Júliusi "Életem legszebb élménye" fotójátékunk nyertese:


Licskó Anita fotója.
Nyereménye: A/4-es fekvő formátumú, 12 oldalas, bőrborítású fotókönyv!

Gratulálunk! A nyertessel hamarosan felvesszük a kapcsolatot!

Júliusi nyertes