A kedvenc természetbarát képem

Mert játszani jó!


A tavasz beköszöntével ébredezik a természet. Ahogy a nap sugarai lassacskán áttörik a felhőket, úgy bújnak elő odúikból az állatok, úgy hatolják át a fellélegző földet a virágok, úgy indul meg újra a később oly buzgón zubogó patak és éppúgy borulnak levélköpenybe a fák. Nem kérdés hát, hogy ehavi játékunk a megújuló természet körül forog.

Áprilisi témánk: A kedvenc természetbarát képem.

Készíts egy fotót kedvenc növényedről, állatodról vagy természetközeli helyedről. Barangolj, túrázz és örökítsd meg hazánk szépségeit! A beküldött fotók közül a legjobbat most is ajándékkal, sőt ajándékokkal jutalmazzuk!

A nyeremény: a legjobb kép beküldője egy saját képpel ellátott hátizsákot, egy egyedi fényképes thermo bögrét és egy fényképes alumínium kulacsot nyer! Ezúttal tehát 3 termék boldog tulajdonosát keressük!

Próbálj szerencsét! Küldd el legjobban sikerült fotód a Facebook-on! A beérkezett képek közül a Sooters Mosolybrigádja választja ki a nyertest.

A kedvenc természetbarát képem

Hogyan nyerhetsz?

Nem kell mást tenned, mint feltölteni az elkészült képet a Sooters Facebook oldalára. Fontos tudnod, hogy bár lájkolni lehet ezeket a képeket, ez nem befolyásolja az eredményt.
A képeknek adj címet, de egy rövid leírást is mellékelhetsz hozzá. Maximum 3 képpel pályázhatsz.

A képeket április 30-ig várjuk, nyertest pedig május elején hirdetünk, és felvesszük vele a kapcsolatot.

Ha kérdésed, észrevételed van, érdeklődj bátran, hívd ügyfélszolgálati számunkat: a 06 (1) 780 00 80 vagy írj e-mailt a jatek@sooters.hu címre!

Márciusi "Generációk találkozása" fotójátékunk nyertese:

 

Piszter Ferencné "3 hetes újszülött a 3 hetes nagypapájával" című képe.
Nyereménye: egy darab bőr borítású, A/4-es méretű, 22x28 cm-es, 12 oldalas fotókönyv.

Gratulálunk! A nyertessel hamarosan felvesszük a kapcsolatot!

Márciusi nyertesünk