Ügyfélpont, rendelési infó

Online rendszerünkben leadott megrendeléseidet, legyen az fotókidolgozás, naptár, fotóalbum, vagy ajándéktárgy rendelés, több módon veheted át tőlünk. Ügyfélpontjaink egyikén, központi ügyfélszolgálatunkon vagy futárszolgálat igénybevételével is átveheted.

 
Ha ügyfélpontjaink egyikén szeretnéd átvenni a megrendelésed

atvetel.jpgA Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 700 pontból egy biztosan útba esik!

 

Országszerte több mint 700 ügyfélpontunk, azaz Pick Pack Pontunk működik, így Budapesten és 240 vidéki városban is át tudod venni megrendeléseidet.

A Pick Pack Pontok , RELAY üzletek közlekedési csomópontoknál, az INMEDIO, PLAYERSROOM, PlayMAX, SPORTFACTORY üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a MOL, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a COOP üzletek vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

 

Csupán annyit kell tenned, hogy megrendeléskor kiválasztod azt a Pick Pack Pontot, ahol át szeretnéd venni a csomagot és odaszállíttatjuk neked.

Mikor válasszd a Pick Pack Pont -ot?
• Nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
• Nem rendelheted munkahelyedre a csomagot

Központi ügyfélszolgálatunkra  2 nap múlva, budapesti Pick Pack Pontjainkra 3 nap múlva, vidéki pontjainkra pedig 4 nap múlva szállítjuk ki megrendelésed 590 Ft-os áron, 5000 Ft feletti vásárlás esetén 390 Ft-os áron, 10 000 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenesen.

 

Amint megérkezett a rendelés az általad megadott pontra, küldünk egy értesítést, hogy átveheted.

 

KERESD MEG A NEKED LEGKÉNYELMESEBB PICK PACK PONTOT!
Pick Pack Pontok listája »

 

Szállítási díjaink


A rendelés értéke
Pick Pack pont
Központi ügyfélszolgálat
Futárszolgálat
4999 Ft-ig
590 Ft 
ingyenes 990 Ft
9999 Ft-ig
390 Ft
ingyenes 690 Ft
10 000 Ft felett
ingyenes ingyenes ingyenes

 

Kérlek vedd figyelmbe, hogy a fenti határidők munkaidőben és munka napokra vonatkoznak!

Az értesítés megérkezésétől számítva 5 napon keresztül nyitva tartási időben bármikor átveheted a csomagot, amikor neked a leginkább alkalmas.

A számlát a helyszínen készpénzzel és bankkártyával egyaránt kifizetheted.

 

Rendelések módosítása:

Rendelésed módosítására csak írásban van lehetőséged.
Kérlek ird meg kérésedet a sooters@sooters.hu email címre.

 

 

Tudd meg melyik Pick Pack Pont van legközelebb hozzád! Nézd meg Pick Pack pont keresőnket!

 

 

Ha központi ügyfélszolgálatunkon szeretnéd átvenni a megrendelésed

Központi ügyfélszolgálatunk Budapesten található. Amennyiben itt szeretnéd átvenni a megrendelésed, 2 napon belül díjmentesen megteheted. Megrendeléskor mindössze központi ügyfélszolgálatunkat kell megjelölnöd átvételi helyként.

 

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot pedig Központi ügyfélszolgálatunkon veheted át.
Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

 

Központi ügyfélszolgálatunk nyítvatartás és elérhetőségei:
Cím: 1092. Budapest - Ferenc körút 2. - Petőfi híd pesti hídfő

Tel: +36 (1) 249 50 76
Email: sooters@sooters.hu

Nyitva tartás:
Hétfő- Péntek 9:00-18:30 -ig
Szombat 9:00-13:00 -igSooters.hu Kereskedelmi és Szolgátató Kft.
Adószáma: 12507205-2-43
Cg:01-09-960139

K&H Bank Zrt.
10401983-50526569-90681006
IBAN számlaszám:
HU68 1040 1983 5052 6569 9068 1006

OKHBHUHB

 


 

Ha futárszolgálattal szeretnéd megkapni a megrendelésed

A megrendelésedet futárszolgálattal is el tudjuk juttatni hozzád 3-4 napon belül, melynek Magyarország területén a szállítás díja 990 Ft, 5000 Ft feletti vásárlás esetén 690 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes.
Ha futárszolgálattal szeretnéd megkapni, megrendeléskor válaszd ki ezt a lehetőséget. Illetve add meg, hogy a délelőtti vagy délutáni órákban szeretnéd-e átvenni a megrendelésed. A futárszolgálat csak hétköznap 8 és 17 óra között szállít csomagokat.

 

Ingyenes az átvétel és a kiszállítás Magyarország területén, ha

 • 10.000 forint feletti termékrendelést adtál le (Pl.:Fényképalbumot, képkeretet, vagy fényképezőgépet, stb., rendeltél) VAGY
 • 10.000 forint feletti szolgáltatást (Pl.:fényképkidolgozást, fotóvásznat, fényképes posztert, fotókollázst) rendeltél.


Ha még felmerült benned bármilyen kérdés a rendeléssel és szállítással kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálati számunkat, +36 (1) 249 50 76-as számot, vagy írj e-mailt az ugyfelszolgalat@sooters.hu címre.

 

 


Hogyan rendelhetsz a sooters.hu-ról 4 egyszerű lépésben?

Mindez csupán 5 perc, és akár már másnapra a kezedben lehetnek a fényképeid.

 1. Válassz szolgálatatást
  Válassz szolgáltatást

  Fotókidolgozás? Fotókönyv? Fényképes ajándékok? Válassz termékeink és szolgálatatásaink széles kínálatából, és vágj bele az elkészítésükbe!

  További részletek

 2. Képfeltöltés
  Töltsd fel a fényképeidet

  Fényképeid feltöltéséhez használd online képkidolgozó felületünket, vagy fotókönyv rendeléséhez töltsd le ingyenes szoftverünket!

  Használati help

 3. Átvételi helyek
  Válassz átvételi helyet

  Rendelésed átveheted Központi ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország 400 Pick Pack pontján. Sőt, akár otthon is, kérésedre futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

  Átvételi helyek

 4. Képrendelés
  És mindössze ennyi kész is

  Ha mindezekkel a lépésekkel kész vagy, nincs más hátra, mint leadni a megrendelésed, amit igényed szerint villámgyorsan, akár 3 órán belül át is vehetsz!

  További részletek

100% pénzvisszafizetési garancia

WOW! Tudtad? 100% garancia!

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod!

A Sooters az első képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy a minőséggel!

 


Sooters ajándékutalvány