Fényképes hűtőmágnes

Helyezz a hűtőszekrényedre, saját fényképével díszíttett mágnest. Így hűtőszekrényed, máris a konyha dísze lesz, amint minden családtagod fényképe felkerült a hűtőre!

sooters_hutomagnes.jpg


megrendelem_gomb.png


Hűtőmágnes Hűtőmágnesekből gyűjthetünk olyanokat, amelyek viccesek, vagy olyanokat, amiket utazásaink bizonyítékaként tapasztunk a hűtő ajtajára, de legalább ilyen népszerűségnek örvendhet egy jól megválasztott fotóból készített hűtőmágnes.

Ha kedved támadt egy egyedi fényképes hűtőmágnessel megajándékozni szeretteidet, barátaidat, többféle kivitel közül választhatsz.


Válasszd ki kedvenc fényképedet, és készítsd el egyedileg a fényképes hűtőmágnesedet, ha műanyagra kéred már 1990 Ft-tól!

 

 


Egyedi fényképes hűtőmágnesek

Kivitel Elkészítési idő 72 óra   

Műanyag kör

Műanyag négyzet

Müanyag szív alakú

MDF téglalap mágnes

Üveg mágnes

1990 Ft

1990 Ft

1990 Ft

 1990 Ft 

1990 Ft
 


 

SOS 24 órás szolgáltatás

 


Tervezz most egyedi hűtőmágnest online tervező felületünk segítségével!

 

Tervezz egyedi hűtőmágnest online tervező felületünk segítségével!A mágnes elkészítésekor egy speciális eljárást, úgynevezett szublimálást alkalmazunk, hogy minél tartósabb legyen az ajándéktárgyra nyomtatott fotó. Ennél az eljárásnál viszont számolni kell egy 4-5 mm-es ráhagyással, ami azt jelenti, hogy az ajándéktárgyra kerülő fotó széleiből 4-5 millimétert le kell majd csípnünk. Ez természetesen a kép minőségét semmi esetre sem rontja. Mindössze olyan képet érdemes választani, aminek a széleiből 4-5 milliméter nyugodtan levágható.