Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

A modern technika világában a fényképelőhívás

Erre a kérdésre sokan rávágják, hogy igen, hiszen ott az okostelefon, a tablet és még sorolhatnánk, rengeteg eszköz alkalmas a fotóink tárolására. Mi mégis megcáfoljuk ezt, hiszen bárki bármit mond, nincs ahhoz fogható, mint mikor az albumot lapozgatva nosztalgiázunk az előhívatott fényképek fölött.

Hogy pénzkidobás lenne? Nem! Ha megfelelő minőségűt választunk, akkor semmiképpen sem, ha pedig kifogunk egy fényképelőhívás akciót, akkor pláne nem. A Sootersnél szerencsére a minőség nem kérdés, és szuper ajánlatokból sincs hiány.

Mit takarnak a fényképelőhívás akciók?

A lehető legjobb kombinációt! Ugyanis, mint fentebb említettük, nálunk egy adag előhívásakor általában több száz darabról van szó, az ajánlatok pedig pont azoknak kedveznek legjobban, akik sokat hívatnak elő.

Így már 100 darabtól jelentős kedvezményben részesülhetünk, 200-300-nál pedig tényleg jó áron juthatunk hozzá.

A legjobb hír pedig, hogy általában a legnagyobb akció a 10×15-ös képekre érvényes, amik már igazán szépen mutatnak az albumban, és képkeretben is.

Ezzel még nincs vége, érdemes a csomagok között is böngésznünk, ugyanis a fotóelőhívás mellett itt olyan ajándékokra is szert tehetünk, mint egy szép fotóalbum, vagy kedvenc képünkből egy poszter, és ráadásul mindez jó minőségben!

A Sootersnél ezeket a fotókidolgozás csomagokat a lehető legkörültekintőbben állítjuk össze, így családi csomagból is találunk több félét, de gondoltak a házasulandókra és a nászutasokra is. Mindig előrukkolunk valami újdonsággal, úgyhogy érdemes néhanapján átböngészni a fényképelőhívási akcióikat.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes párna és párna nyomtatás

Egyedi fényképes párna és párna nyomtatás

Hogyan tegyünk egyedivé egy hétköznapi párnát? A hímzések ideje lejárt, nem kell megijedni, nem lesz szükségünk sem tűre, sem fonalra, csak egy kis kreativitásra, jó fotókra, és néhány percre, amíg megszerkesztjük a megálmodott kompozíciót. Ugye, milyen egyszerűen hangzik? Az is, a párna nyomtatás valóban nem ördöngösség.

Elolvasom a bejegyzést »