Gyakori kérdések

Milyen méretekben hívathatok elő képeket?

Akár kisebb, akár nagyobb méretben is elő tudod hívatni a fotóidat.
Ezek közül a méretek közül választhatsz:
9×13 cm, 10×13 cm, 10×15 cm, 13×18 cm, 15×20 cm, 18×24 cm, 20×30 cm, 30×45 cm

A számodra megfelelő képméreteket online kidolgozó rendszerünkben könnyedén ki tudod választani.

Képarányok eljárások:

Nem akarok fehér szélet- Teljes kitöltés A ”Teljes kitöltés” eljárás során a fotó teljesen kitölti a papírképet, de bizonyos részek lemaradhatnak, ha a fájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép arányaival. A vegyszeres labortechnikából adódóan a levilágítás (képkészítés) során, 3 mm mindenütt a kép körül egységesen levágásra kerül. A Teljes kitöltés választása esetén, a lemaradt részek miatt reklamációt nem tudunk elfogadni !

Eredeti arányok Az „Eredeti arányok” megtartásával a kép minden részlete látható a papírképen, de a méretarány különbségéből adódóan a papírképek szélén fehér csíkok maradnak.Ezt az eljárást abban az esetben javasolt kérni, amikor a „Teljes kitöltés” eljárás során fontos részletek maradnának le a képről. Amennyiben 3:4-es oldalarányban készültek a fényképei, javasoljuk a 10×13-as méret rendelését.

Milyen darabszámtól tudok képeket rendelni?

Akár 1, akár több száz darab fotót is rendelhetsz tőlünk, de kövesd folyamatosan akcióinkat, melyek között kedvezményes képelőhívásra is bukkanhatsz.

Aktuális akcióinkról itt tájékozódhatsz.

Mennyi időn belül készülnek el a képek?

A képeket akár már 48 óra múlva át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendeléskor központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd meg átvételi helyként. Kérlek vedd figyelembe, hogy a fenti határidők munkaidőben és munka napokra vonatkoznak!

De arra is van mód, hogy 3 óra alatt elkészítsük a megrendelésedet. Ezt az alapárhoz képest 30%-os felárral tudjuk vállalni. Ezt az igényed a rendelés leadásakor tudod jelezni nekünk.

Milyen fotópapírra nyomtatjátok a képeket?

Képeidet kidolgoztathatod  Prémium minőségű, SuperLab  gyöngyházfényű fotópapíron. Kiválaszthatod azt is, hogy matt vagy fényes fotópapírra szeretnéd-e nyomtatni a képeidet. Ezt az online megrendelés során tudod bejelölni.

A prémium és SuperLab papír közötti különbség elsősorban abban nyilvánul meg, hogy a SuperLab papírt professzionális fotósoknak fejlesztették ki, vastagabb és az új technológia miatt a fotók szín és részletgazdagabbak. A SuperLab papírt most kedvezményes, bevezető áron tesztelheted.

Elakadtam az online fotórendeléssel! Mit tegyek?

Ha elakadtál vagy nem működik a képfeltöltés, kérlek használj egy másik böngészőt. Rendszerünk a legújabb böngészőkre vannak optimalizálva. Pár másodperc alatt telepítheted a hivatalos friss böngésző verziót és működni fog. Kattints ide

Ha további kérdésed lenne az online rendeléssel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálati számunkat, a +36 (1) 249 50 76-os számot, vagy írj e-mailt a sooters@sooters.hu címre.
Vagy gyere be személyesen központi ügyfélszolgálatunkra, ahol munkatársaink személyes segítséget is tudnak nyújtani neked.

Hogyan készíthetek fotómozaikot?

Fotómozaikot online fotómozaik készítő felületünk segítségével tudsz készíteni, amelyet itt érsz el. Töltsd fel a képeket, jelöld ki az összes képet majd kattints a Megrendelem gombra.

Rendszerünk felkínálja a főkép kiválasztásának lehetőségét, melyből a mozaik összeáll, és már kész is.

Milyen méretű fotómozaikot rendelhetek?

A választható méretek: 30×45 cm, 40×60 cm, 50×70 cm, 60×60 cm, 60×80 cm, 60×100 cm.

Hogyan lehet saját fotókollázsom?

Fotókollázst letölthető szoftverünk segítségével tudsz elkészíteni. Ehhez ki kell választanod a kollázsra szánt képeket, a kívánt méretet és elrendezést. Ezután pedig csak le kell adnod a megrendelésed.

Hogyan készíthetek vászonfotót?

Vászonfotó készítéséhez használd online tervező felületünket! Töltsd fel a kívánt képedet, állítsd be a megfelelő méretet, és add le megrendelésed!

Milyen méretben rendelhetek vászonfotót?

A választható méretek: 20×30 cm álló és fekvő vászonfotó, 30×40 cm álló és fekvő vászonfotó, 40×60 cm álló és fekvő, vászonfotó, 60×60 cm álló és fekvő vászonfotó, 60×80 cm álló és fekvő vászonfotó.

Hogyan készíthetek fotóposztert?

Online tervező felületünk segítségével pár kattintással neked is lehet fotóposztered. Csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a képed és beállítod a kívánt méretet.

Milyen méretű lehet a fotókollázsom?

A választható méretek fotókollázsból: 30×45 cm, 40×60 cm, 50×70 cm, 60×60 cm, 60×80 cm, 60×100 cm.

Milyen méretű fotóposztert rendelhetek?

A választható méretek: 30×45 cm álló és fekvő fotóposzter, 40×60 cm álló és fekvő fotóposzter, 60×60 cm álló és fekvő, fotóposzter, 60×80 cm álló és fekvő fotóposzter.

Vállaltok garanciát a fényképekre, termékekre?

Igen, 100 % pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általunk előhívott képekre is. Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!

Hol vehetem át az elkészült termékeket?

Több lehetőség van a termékek átvételére.
Amennyiben központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd be átvételi helyként, akkor 48 órán belül, decemberi hónapban 96 órán belül a 1092. Budapest – Ferenc körút 2. – Petőfi híd pesti hídfő címen tudod átvenni a termékeket.

De a megrendelésedet GLS Pontjainkon keresztül is át tudod venni 590 Ft ellenében, országszerte több mint 700 ponton,

Illetve a megrendelésedet futárszolgálattal is el tudjuk juttatni hozzád 96 órán belül, melynek Magyarország területén a szállítási díja 590 Ft.

Decemberi hónapban a túlterheltség miatt a feltüntetett határidők, + 2 nappal módosulhatnak.

Kérhetek házhoz szállítást?

Igen, a megrendelésedet futárszolgálattal is el tudjuk juttatni hozzád 72 órán belül, decemberi hónapban 96 órán belül, melynek Magyarország területén a szállítási díja 990 Ft.

Hol érem el a képkidolgozó felületet?

Képkidolgozó felületünket erre a linkre kattintva éred el.

Kérhetek számlát a megrendelésről?

Igen, kérhetsz számlát a megrendelésről. Mindössze annyit kell tenned, hogy a megrendelés során megadod a számlázási információkat.

Hogyan tudok fizetni a megrendelt képekért?

Az általad kiválasztott átvételi helyszínen készpénzzel is fizethetsz. De választhatod a banki átutalás lehetőségét is. Vagy ha neked kényelmesebb, online bankkártyás fizetéssel is tudod rendezni a megrendelésed.

Hol tudom beállítani, hogy hol szeretném átvenni a megrendelésem?

A Megrendelem a képeket gomb lenyomását meggyőződhetsz a megrendelt termékeidről, majd a Tovább az adatok megadásához gomb megnyomásával meg tudod adni a szállítási adatokat.
Kiválaszthatod, hogy személyes átvétellel, vagy kiszállítással szeretnéd-e átvenni a képeket.

Meg tudom majd nézni, hogy mennyi a megrendelt képek előhívásának végösszege?

Igen, a fizetendő összeget a megrendelő felületen folyamatosan meg tudod nézni.

Hogy tudok egy feltöltött képet kitörölni?

A feltöltött képek közül válaszd ki azt, amit törölni szeretnél és jelöld ki az egérrel. Ha kijelölted, egyszerűen ki tudod törölni a Kijelöltek törlése opcióval.

Ha az összes képet ugyanolyan beállítással szeretném, hol állítsam be?

Az online rendelő felület jobb oldalán meg tudod adni a beállításokat, majd egy gombnyomással meg tudod adni, hogy a beállítás az összes képre érvényesek legyenek.

Hogyan tudom beállítani a képméretet?

A kép méretté az online rendelő felület jobb oldalán tudod beállítani a Méret fül legörgetésével. Illetve a feltöltött képek alatt is meg tudod adni a méretet, ha netán eltérőt szeretnél.

Hol tudom beállítani, hogy hány darabot szeretnék?

A feltöltött képeknél egyenként meg tudod adni, hogy miből hány darabot szeretnél. A rendszer automatikusan 1 db képet jelöl be.

Hogyan tudok egyszerre több képet feltölteni?

A saját számítógépedről egyszerre több képet is ki tudsz jelölni a Ctrl billentyű lenyomásával.