Esküvői csomag

Esküvői csomag

300 db. Superlab extra minőségű fénykép, kedvezményesen és további ajándékok

Fotófeltöltés indítása »
44 Ft Ft-tólelérhető

Esküvői csomag

Most volt az esküvőtök, és már szeretnétek végre kézben tartani a Nagy Nap képeit? Segítünk nektek, sőt, a legszebb pillanatokat exkluzív kivitelben adjuk a kezetekbe!

300 db 10×15-ös fotó, ajándék fotóalbummal és poszterrel 

Van 300 jó képetek az esküvőtökről? Akkor válasszátok ezt a csomagot! Persze több képet és családi képeket is rendelhettek, a 300 db feletti képeket is kedvezményes áron kapjátok meg.

A képek kidolgozásához Superlab Extra csúcsminőségű fotópapírját használjuk, amit kifejezetten a digitális felvételekhez fejlesztettek ki. Minden képen, amit nálunk dolgoztatsz ki, ingyenes képkorrekciót végzünk, helyrerakjuk a színeket, az árnyékokat, az élességet, hogy képeid a lehető legjobban mutassanak.

Mennyit spórolhatsz, ha ezt a csomagot választod?

  • 300 db 10×15 cm-es kép kidolgozására 40 % kedvezményt adunk
  • 2100 Ft értékben ajándék 3 darab 100 képes fényképalbum
  • 790 Ft helyett ajándékba adunk egy 20×30 cm-es fotó posztert
  • Ingyenesen korrigáljuk a fotóidat, beállítjuk a fehéregyensúlyt
  • Munkánkra 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk
  • 300 feletti további  kedvezményes 44 Ft darabáron készítjük

Kezdd el most, töltsd fel a fotóidat!

Fotófeltöltés indításaá »

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »