Egyedi fényképes párna és párna nyomtatás

Hogyan tegyünk egyedivé egy hétköznapi párnát?

A hímzések ideje lejárt, nem kell megijedni, nem lesz szükségünk sem tűre, sem fonalra, csak egy kis kreativitásra, jó fotókra, és néhány percre, amíg megszerkesztjük a megálmodott kompozíciót. Ugye, milyen egyszerűen hangzik? Az is, a párna nyomtatás valóban nem ördöngösség.

Egyedi párnák fényképpel díszítve

Annak, hogy egy hétköznapi tárgyat egyedivé tegyünk, a legjobb módja, ha egy olyan fényképpel díszítjük, ami jelentőséggel bír a leendő tulajdonosa számára. Így a párnánk nem csupán egyedi, még személyes is lesz. A Sootersnél többféle közül is választhatunk, a hagyományos négyszögletes mellett már szív alakúra is nyomtathatunk, ráadásul még a méretekben is van választék. Ha nem szeretnénk egy komplett fényképes párnát megvenni, rendelhetünk csak huzatot is, mivel a 35×35-ös és a 40×40-es méretek szépen passzolnak az üzletekben kapható átlagos díszpáknákra. Kedvünkre feliratozhatjuk, választhatunk hozzá illő dizájnt, így tényleg egyedivé varázsolhatjuk. Kíváncsi vagy a részletekre? Már mutatjuk is!

Fényképes párna nyomtatás lépésről lépésre

Aki használta már a Sooters valamelyik szerkesztőfelületét, az tudja, egyáltalán nem bonyolult a kezelése. Ez esetben sincs ez másként.

Első lépésként döntsük el, négyszögletes, vagy szív alakú párnát szeretnénk, majd a Képfeltöltés gombra kattintva válasszuk ki a megfelelő fotót, és hamarosan megjelenik bal oldalon. Egy laza mozdulattal húzzuk rá a párnára. Arra azért ügyeljünk, hogy a kép jó minőségű legyen, mert nagyban csak úgy fog szépen mutatni. Hogy megfelelő-e a felbontás, azt egy mosolygós zöld fejecske fogja jelezni. Ha nem ezt látjuk, javasolt másik fotót választani. Ha ezzel megvagyunk, emiatt már nem kell aggódni, mert így biztosan tökéletes minőséget kapunk.

Az egér segítségével még tudunk igazítani rajta, de ha szeretnénk valami dizájnnal is megbolondítani, előbb ezt válasszuk ki, és csak utána foglalkozzunk azzal, hogy hozzáigazítjuk a képet. Akár még feliratozhatjuk is, de ez már csak a hab a tortán. És készen van az egyedi fényképes párnánk!

Mindezek után, mikor azt látjuk, amit elképzeltünk, már csak annyi dolgunk van, hogy elégedetten rákattintunk a Kosárba gombra, véglegesítjük a rendelést, és izgatottan várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk álmaink párnáját.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »