Egyedi fényképes párna és párna nyomtatás

Hogyan tegyünk egyedivé egy hétköznapi párnát?

A hímzések ideje lejárt, nem kell megijedni, nem lesz szükségünk sem tűre, sem fonalra, csak egy kis kreativitásra, jó fotókra, és néhány percre, amíg megszerkesztjük a megálmodott kompozíciót. Ugye, milyen egyszerűen hangzik? Az is, a párna nyomtatás valóban nem ördöngösség.

Egyedi párnák fényképpel díszítve

Annak, hogy egy hétköznapi tárgyat egyedivé tegyünk, a legjobb módja, ha egy olyan fényképpel díszítjük, ami jelentőséggel bír a leendő tulajdonosa számára. Így a párnánk nem csupán egyedi, még személyes is lesz. A Sootersnél többféle közül is választhatunk, a hagyományos négyszögletes mellett már szív alakúra is nyomtathatunk, ráadásul még a méretekben is van választék. Ha nem szeretnénk egy komplett fényképes párnát megvenni, rendelhetünk csak huzatot is, mivel a 35×35-ös és a 40×40-es méretek szépen passzolnak az üzletekben kapható átlagos díszpáknákra. Kedvünkre feliratozhatjuk, választhatunk hozzá illő dizájnt, így tényleg egyedivé varázsolhatjuk. Kíváncsi vagy a részletekre? Már mutatjuk is!

Fényképes párna nyomtatás lépésről lépésre

Aki használta már a Sooters valamelyik szerkesztőfelületét, az tudja, egyáltalán nem bonyolult a kezelése. Ez esetben sincs ez másként.

Első lépésként döntsük el, négyszögletes, vagy szív alakú párnát szeretnénk, majd a Képfeltöltés gombra kattintva válasszuk ki a megfelelő fotót, és hamarosan megjelenik bal oldalon. Egy laza mozdulattal húzzuk rá a párnára. Arra azért ügyeljünk, hogy a kép jó minőségű legyen, mert nagyban csak úgy fog szépen mutatni. Hogy megfelelő-e a felbontás, azt egy mosolygós zöld fejecske fogja jelezni. Ha nem ezt látjuk, javasolt másik fotót választani. Ha ezzel megvagyunk, emiatt már nem kell aggódni, mert így biztosan tökéletes minőséget kapunk.

Az egér segítségével még tudunk igazítani rajta, de ha szeretnénk valami dizájnnal is megbolondítani, előbb ezt válasszuk ki, és csak utána foglalkozzunk azzal, hogy hozzáigazítjuk a képet. Akár még feliratozhatjuk is, de ez már csak a hab a tortán. És készen van az egyedi fényképes párnánk!

Mindezek után, mikor azt látjuk, amit elképzeltünk, már csak annyi dolgunk van, hogy elégedetten rákattintunk a Kosárba gombra, véglegesítjük a rendelést, és izgatottan várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk álmaink párnáját.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »