Esküvői fotózás

Szerelmesek vagytok, boldogok és gyönyörűek. Ezt a pillanatot szeretnétek együtt megünnepelni azokkal, akiket szerettek. Legyen ez a nap egy tökéletesen megörökített csodás emlék, amit később újra és újra felidézhettek már egy családként. 

Vegyétek igénybe a Sooters esküvői fotózás szolgáltatását, mely csakis Nektek szól!

Nekünk az a legfontosabb, hogy jó hangulatban, lazán készüljenek el a nagyszerű képek, és élvezzétek a fotózás minden pillanatát! Ezért is igyekszünk a ti igényeitekhez igazítani a csomagjainkat, rugalmasan alakítani a részleteket az elképzeléseitek alapján.

Figyelünk az igényeitekre

 • Akár több helyszínen is készülhetnek a fotók
 • Egész nap rendelkezésetekre állunk
 • Előzetes egyeztetések során megbeszéljük a részleteket
 • Profi retusálást végzünk a fotókon
 • Igény előzetes jegyes fotózást is vállalunk
 • Akciós csomagokkal, ajándékokkal készülünk

Referenciáink

Csomagajánlataink, melyek igényre szabva változtathatóak

CsomagokTartalomDb/MéretÁraAjándék
AlapBeállított képek egy helyszínen vagy műteremben20 kép digitálisan, 10x15-ös fotók29990 FtSlideshow
NormálBeállított képek egy helyszínen vagy műteremben, házasságkötés, templomi esküvő75 kép digitálisan, 10x15-ös fotók49990 FtSlideshow, fotófüzet 20x20 cm
ExkluzívBeállított képek igény szerint több helyszínen és műteremben, házasságkötés, templomi esküvő, vacsora250 kép digitálisan, 10x15-ös fotók119990 FtSlideshow, fotókönyv A/4-es álló
JegyesfotózásBeállított képek egy helyszínen vagy műteremben20 kép digitálisan, 10x15-ös fotók29990 FtSlideshow, 10% kedvezmény esküvői fotózásra

Ha szeretnéd ránk bízni a fotózást, vedd fel velünk személyesen a kapcsolatot

Attól függően, hogy milyen jellegű kérdésed, problémád van, az alábbi email elérhetőségek közül választhatsz. Ezek mellett természetesen telefonon is felveheted velünk a kapcsolatot.

Központi ügyfélszolgálatunk elérhetőségei:
Cím: 1092. Budapest – Ferenc körút 2. – Petőfi híd pesti hídfő

Nyitva tartás:
Hétfő- Péntek 9:00-18:30 -ig
Szombat 9:00-13:00 -ig

Ügyfélszolgálatsooters@sooters.hu 

Telefon: +36 (1) 249 50 76

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

  100% boldog mosoly garancia

  Pénzvisszafizetéssel!

  A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

  Sooters Blog

  A fotózástól az ajándékötletig

  Hogyan válassz tökéletes ajándékot

  Hogyan válassz tökéletes ajándékot

  Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

  Elolvasom a bejegyzést »
  Pólók kicsit másképp

  Pólók kicsit másképp

  A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

  Elolvasom a bejegyzést »
  Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

  Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

  Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

  Elolvasom a bejegyzést »