Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok

Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Fényképes bögre akció a Sootersnél

Ha  elkezdjük azon törni a fejünket, mivel lepjük meg szeretteinket, családtagunkat akkor a Sooters fényképes bögre akciója, éppen kapóra jön. Persze önmagában egy bögre unalmas ajándék, de ha személyessé tesszük egy jól megválasztott fotóval, akkor már egészen más a helyzet. Kávézni vagy teázni pedig mindenki szeret, így szinte lehetetlen melléfogni vele.  A várt siker nem marad el, szinte biztos, hogy nem ez lesz az utolsó fényképes bögre rendelésünk, hiszen a Sooters mindig előrukkol egy-egy szuper akcióval. 

A fényképes bögre megtervezése és elkészítése

Azt gondolnánk, több órás bonyolult művelet vár ránk mire megszerkesztjük, hogy a lehető legtökéletesebben nézzen ki, de hála a könnyen kezelhető szerkesztőfelületnek ez alig pár percet vesz igénybe.

A teljesség igénye nélkül kapható például hagyományos bögre, nem csak fehér színben, hanem például pasisabb fekete változatban is.  A hagyományos fényképes bögréken kívül üvegre vagy bádogra is kérhetünk képet, és még söröskorsó is szerepel a listán. Ami pedig még különlegesebb, az a varázsbögre, ami első ránézésre teljesen átlagosnak tűnik, majd hő hatására kirajzolódik a kép, aztán ahogy hűl, ismét eltűnik. 

 A „Bögre tervező” gombra kattintva feljön egy könnyen kezelhető felület, ahová első lépesben fel kell tölteni a kiválasztott képet, majd bal oldalon elsőként kiválasztani a bögrét.  A feltöltött fotót egyszerűen az egérrel áthúzzuk a bögrére, majd kicsit hitetlenkedünk, hogy valóban ilyen egyszerű lenne? A válasz: igen. Azzal még bonyolítható, ha választunk valami hozzá illő designt egy szép keret formájában, sőt, akár feliratot is tehetünk rá, például a megajándékozott nevét, vagy valami jó kívánságot.

Mindezek után nincs más hátra, mint kosárba tenni, fizetni, majd izgatottan várni, mikor érkezik a csomag. Jó hír, hogy ez utóbbi igen rövid idő, körülbelül 48 óra elteltével már a kezünkben tarthatjuk. Mivel végig látjuk a szerkesztőfelületen a tervet, így biztosan pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeltük.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes párna és párna nyomtatás

Egyedi fényképes párna és párna nyomtatás

Hogyan tegyünk egyedivé egy hétköznapi párnát? A hímzések ideje lejárt, nem kell megijedni, nem lesz szükségünk sem tűre, sem fonalra, csak egy kis kreativitásra, jó fotókra, és néhány percre, amíg megszerkesztjük a megálmodott kompozíciót. Ugye, milyen egyszerűen hangzik? Az is, a párna nyomtatás valóban nem ördöngösség.

Elolvasom a bejegyzést »