Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok

Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Fényképes bögre akció a Sootersnél

Ha  elkezdjük azon törni a fejünket, mivel lepjük meg szeretteinket, családtagunkat akkor a Sooters fényképes bögre akciója, éppen kapóra jön. Persze önmagában egy bögre unalmas ajándék, de ha személyessé tesszük egy jól megválasztott fotóval, akkor már egészen más a helyzet. Kávézni vagy teázni pedig mindenki szeret, így szinte lehetetlen melléfogni vele.  A várt siker nem marad el, szinte biztos, hogy nem ez lesz az utolsó fényképes bögre rendelésünk, hiszen a Sooters mindig előrukkol egy-egy szuper akcióval. 

A fényképes bögre megtervezése és elkészítése

Azt gondolnánk, több órás bonyolult művelet vár ránk mire megszerkesztjük, hogy a lehető legtökéletesebben nézzen ki, de hála a könnyen kezelhető szerkesztőfelületnek ez alig pár percet vesz igénybe.

A teljesség igénye nélkül kapható például hagyományos bögre, nem csak fehér színben, hanem például pasisabb fekete változatban is.  A hagyományos fényképes bögréken kívül üvegre vagy bádogra is kérhetünk képet, és még söröskorsó is szerepel a listán. Ami pedig még különlegesebb, az a varázsbögre, ami első ránézésre teljesen átlagosnak tűnik, majd hő hatására kirajzolódik a kép, aztán ahogy hűl, ismét eltűnik. 

 A „Bögre tervező” gombra kattintva feljön egy könnyen kezelhető felület, ahová első lépesben fel kell tölteni a kiválasztott képet, majd bal oldalon elsőként kiválasztani a bögrét.  A feltöltött fotót egyszerűen az egérrel áthúzzuk a bögrére, majd kicsit hitetlenkedünk, hogy valóban ilyen egyszerű lenne? A válasz: igen. Azzal még bonyolítható, ha választunk valami hozzá illő designt egy szép keret formájában, sőt, akár feliratot is tehetünk rá, például a megajándékozott nevét, vagy valami jó kívánságot.

Mindezek után nincs más hátra, mint kosárba tenni, fizetni, majd izgatottan várni, mikor érkezik a csomag. Jó hír, hogy ez utóbbi igen rövid idő, körülbelül 48 óra elteltével már a kezünkben tarthatjuk. Mivel végig látjuk a szerkesztőfelületen a tervet, így biztosan pont olyan lesz, mint amilyennek elképzeltük.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »