Fotóalbum

A fotóalbum örök!


A fotóalbum soha nem fog kimenni a divatból! Hogyan is mehetne..
Persze mi is imádjuk az új technológiákat, a mai kor kütyüjeit, mint a táblagép, az Xbox, a digitális fényképkeret és társaik, de valljuk be, nincs is annál jobb, mint amikor egy nyugodt, derűs estén több generáció nosztalgiázik a fényképalbum felett. A Sooters-nél természetesen mindenkire gondoltunk. Így webáruházunkban rengeteg hagyományos, öntapadós és fotósarkos album közül válogathatsz! Találd meg kedvenced és rendeld meg még ma!

Fotóalbum

Megrendelem


A háromféle fotóalbum típus közül bármelyiket is választod, az elkészült képeid a legjobb helyre kerülnek!

Hogy könnyebben tudj dönteni, olvasd el a három típus jellemzőit:


Hagyományos

Kedveled a hagyományos megoldásokat?

Évek óta megállják a helyüket azok a régebbi típusú „beledugdosós" fényképalbumok, amelyek mindkét oldalról fóliaréteggel védik képeidet. Könnyen és gyorsan fix helyre rakhatod a fotókat, így megvédheted őket a gyűrődéstől és a szennyeződésektől. Fotóalbumaink között olyan típust is találhatsz, amelyekben jegyzetet is fűzhetsz egy-egy képedhez.

 

Nézd meg hagyományos fotóalbumainkat!


Öntapadós

Ha kiélnéd a kreativitásod a fotóalbumod összeállításakor, a legideálisabb választás számodra az öntapadós fotóalbum. Ebben nem kell fix helyre raknod a képeidet, az elrendezést te választod meg, sőt, akár egyedi díszítőelemekkel és jegyzetekkel is színesebbé teheted az albumod. Ha pedig kialakítottad az oldal elrendezését, akkor a védőfólia gondoskodik arról, hogy minden sértetlenül maradjon a helyén, akár évek múltán is.


Íme néhány öntapadós fotóalbumaink közül.

 

Fotósarkos

Ha a saját ízlésed szerint szeretnéd kialakítani a fotóalbumod megjelenését, és nem sajnálod az időt erre, akkor neked a fotósarkos fotóalbumot ajánljuk. A sarkoknál rögzített fotók fixen a helyükön maradnak, egy ilyen albumot nemcsak lapozgatni, összeállítani is élmény lesz.


Válogass kedvedre fotósarkos fotóalbumaink közül!

 

Vásárlási információk

Ha kinézted a megfelelő fotóalbumot, megrendelheted online, vagy bejöhetsz hozzánk Központi ügyfélszolgálatunkra és megvásárolhatod személyesen is.


Ha az online vásárlás mellett döntesz, több lehetőség is van az átvételre:
  • Választhatsz futárszolgálatot, így 24 óra múlva alatt megérkezik az albumod, ennek díja 990 Ft.
  • A rendelésed átveheted az ország bármely Pick Pack pontján, ennek költsége 399 Ft, Budapesti ügyfélpontjainkon 48 órán belül, vidéki ügyfélpontjainkon pedig 72 órán belül. Átvételi pont keresőnkből pedig azt is megtudhatod, hol található a hozzád legközelebbi Pick Pack pont.
  • 30 000 Ft feletti termék, illetve 4990 Ft értékű szolgáltatás (pl. fényképelőhívás) megrendelése esetén a kiszállítás és az átvétel ingyenes!


Fotóalbum mellett szükséged lenne képkeretekre is? Nézd meg ajánlatainkat!

 

100% pénzvisszafizetési garancia

WOW! Tudtad? 100% garancia!

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod!

A Sooters az első képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy a minőséggel!

 


Sooters ajándékutalvány