Fotómozaik

A fotómozaik mindig óriási sikert arat, hiszen nagyon látványos, egyedi és személyre szóló ajándék.

sooters_fotomozaik_kesz.png


kepfeltoltes_copy.pngTe is szereted életed legszebb pillanatait, legőszintébb mosolyait megörökíteni? Esetleg az idő során összegyűlt rengeteg fotót szeretnéd előhívni, de albumba rendezésnél egy kicsit többre vágysz? Van egy igazán kreatív tippünk arra, hogyan használhatnád fel a fotóidat.

Készítes fotómozaikot!

Nem kell mást tenned, mint összegyüjtened kedvenc fotóidat és mi mindent elvégzünk helyetted!

 

Abban biztos lehetsz, hogy ilyet senki más falán nem fogsz viszont látni, hiszen ez a mozaik a te saját fotóidból, emlékeidből állna össze. És ami a legjobb benne, a sok kis kép egy nagyot alkot. Távolról egy, de közelről több száz képet nézhetsz meg újra és újra. Minden nap egy-egy emléket eleveníthetsz fel! A technológiának köszönhetően a fotómozaikot alkotó, kb. 15-20mm-es kis fotók jól láthatóak lesznek, felismerhetőek a fényképek.

 

Ezen kívül pedig dekorációként sem utolsó.

 

A nappalit vagy a lakás bármelyik szobáját feldobhatod ezzel a fotómozaikkal, de ajándékba is adhatod a családodnak, barátaidnak.

 

00001_70735.jpg

Kollegáink, a mozaik elkészítése során számos finomhangolást végeznek, így a képeket az átalakítás előtt ha szükséges retusálják (kontraszt, fényerő, szaturáció stb.)

A kész mozaik annál szebben kirajzolódik, minél több képet használunk a mozaik összeállítása során. 

Érdemes a 60x40 cm mérettől fölfelé, legalább 300-400 fotót összeválogatnod mozaikelemnek, hogy a képek ne ismétlődjenek túl sokszor.

Kivételt képezz a 30x45 cm méret, ahol akár 150-200 darab elem is látványos mozaikot alkot.

 


A fotómozaikot kiváló minőségü fotópapírra készítjük, így több méretben is elkészítheted:

 

Képméretek Árak
30x45 cm  4990 Ft
60x40 cm  6990 Ft
50x70 cm 7990 Ft
60x60 cm 6990 Ft
60x80 cm 9990 Ft
60x100 cm 11900 Ft

Ha már kész fotómozaikod van, rendelj óriási fotó posztert akciós árakon ide kattintva

Info: ha a képfeltöltés után rákattintasz, a Megrendelem a fotómozaikot gombra, kiválaszthatod a kedvenc fényképedet, melyből összeáll a mozaik és a sok kis kép egy nagyot alkot!

Hogyan lehet saját fotómozaikod? Csupán feltöltöd a kiválasztott képeidet! A többit bizd ránk!kepfeltoltes_copy.png
Sooters digitális fotókidolgozás


Nyaralási fotók

Nyaralási fotók

A nyaralásunk minden évben a legjobb napjainkat adják nekünk, és ezek azok a pillanatok, amelyeket bármikor szívesen nézünk vissza. Mi ezekhez a pillanatokhoz élénk színű, élethű képeket adunk a kezedbe!
Bővebb információ
Esküvői fotók

Esküvői fotók

Esküvői fotóid különleges, vissza nem térő pillanatokat őriznek, ezért különösen fontos, hogy jó minőségben dolgoztasd ki őket. Segítünk, hogy visszaidézhessétek az esküvőtök legszebb pillanatait!
Bővebb információ
Családi fotók

Családi fotók

Szedd elő a legjobban sikerült családi fotókat! A vicces vagy épp megható pillanatok visszaidézéséhez az élénk, strapabíró fotókat a legjobb minőségben a Sooterstől kapod meg!
Bővebb információ
Baba fotók

Baba fotók

Új taggal bővült a család? Csemetéd születésétől figyeled minden mozdulatát, első mosolyát. Nézegessétek évek múlva együtt ezeket a különleges fotókat!
Bővebb információ

Hogyan rendelhetsz a sooters.hu-ról 4 egyszerű lépésben?

Mindez csupán 5 perc, és akár már másnapra a kezedben lehetnek a fényképeid.

 1. Válassz szolgálatatást
  Válassz szolgáltatást

  Fotókidolgozás? Fotókönyv? Fényképes ajándékok? Válassz termékeink és szolgálatatásaink széles kínálatából, és vágj bele az elkészítésükbe!

  További részletek

 2. Képfeltöltés
  Töltsd fel a fényképeidet

  Fényképeid feltöltéséhez használd online képkidolgozó felületünket, vagy fotókönyv rendeléséhez töltsd le ingyenes szoftverünket!

  Használati help

 3. Átvételi helyek
  Válassz átvételi helyet

  Rendelésed átveheted Központi ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország 400 Pick Pack pontján. Sőt, akár otthon is, kérésedre futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

  Átvételi helyek

 4. Képrendelés
  És mindössze ennyi kész is

  Ha mindezekkel a lépésekkel kész vagy, nincs más hátra, mint leadni a megrendelésed, amit igényed szerint villámgyorsan, akár 3 órán belül át is vehetsz!

  További részletek

100% pénzvisszafizetési garancia

WOW! Tudtad? 100% garancia!

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod!

A Sooters az első képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy a minőséggel!

 


Sooters ajándékutalvány