Gyakori kérdések

Mennyibe kerülnek a Sooters fotókönyvek?

A fotókönyvek ára a felhasznált oldalak számától, a választott borító típusától, valamint annak méretétől függ. Az oldalakon elhelyezhetsz egyetlen képet vagy akár ötvenet, nem a képek száma befolyásolja a könyv árát.
Aktuális árainkról a Fotókönyv árak pontban tájékozódhatsz.

Milyen lehetőségeim vannak a fotókönyv rendelésére? Mit tegyek ha elakadtam?

Fotókönyvedet megrendelheted online szerkesztő felületünk segítségével.

Ha Fotókönyv Online felületünk használod és elakadtál vagy nem működik , kérlek használj egy másik böngészőt. Rendszerünk a legújabb böngészőkre vannak optimalizálva. Pár másodperc alatt telepítheted a hivatalos friss böngésző verziót és működni fog. Kattints ide

Mindemellett bejöhetsz személyesen központi ügyfélszolgálatunkra, ahol kollégáink segítenek neked.
 
Sőt úgy is dönthetsz, hogy egészében ránk bízod a fotókönyved elkészítését. Ez esetben nem kell mást tenned, mint kiválasztani a képeket és meghatározni a sorrendjüket, a többi a mi dolgunk. Ezekről a lehetőségekről ide kattintva bővebben is tájékozódhatsz.

Fotókönyv mellett fotófüzetet is készítetek?

Igen, természetesen a keményborítású fotókönyvek mellett puhaborítású fotókönyvet is rendelhetsz tőlünk, már 3990 Ft-tól. Ez a termékünk online fotókönyv szerkesztő felületen érhető el, és minden lehetőséged megvan a szerkesztéskor.
http://www.sootersfoto.hu/fotokonyv

Választhatok egyedi borítót is a fotókönyvemhez?

Természetesen többféle lehetőség közül választhatsz.

Lehetősged van egyedi kemény vagy puha borító közül választani. De ha szövet- vagy vászonborítást szeretnél, a színek széles skálájából válogathatsz. Ha az elegáns borítás híve vagy, választhatod egyedi bőr- és szatén borítóinkat.  

Ha a Fix borítású könyvet online rendeled meg, de személyesen ügyfélszolgálatunkon veszed át, utólag is van lehetőséged borító színt választani.

Hány képet érdemes választani a fotókönyvbe?

A fotókönyv készítéshez minimum annyi képet kell kiválasztanod, hogy összeálljon egy 10 oldalas könyv. Egy oldalra tehetsz egyetlen fotót, vagy akár több képet is, a fotókönyv árát nem a kiválasztott képek száma határozza meg, hanem az, hogy ezeket hány oldalon helyezed el. Négyzetes fotókönyvnél maximum 270, standard A/4-es méretűnél pedig akár 378 képet is választhatsz. Ha ennél több képet szeretnél könyvbe köttetni, szabadalmaztatott kötési technológiánknak köszönhetően a fotókönyv tovább bővíthető.

Van lehetőségem különböző témák szerint összeállítani a fotókönyvem?

Igen, a Sootersnél a fotókönyved témájához többféle hátteret választhatsz. Lehet a fotókönyved esküvői, születésnapi, készülhet a nyaralás önfeledt pillanataiból, vagy családi élményekből, több mint 100-féle témához illő háttér közül válogathatsz.

Milyen méretű fotókönyveket készíthetek?

Választhatsz 15×15 cm. -től egyész a 30×30 cm -ig.  

De lehetőséged van standard A/4-es (22×28 cm-es) fekvő vagy álló fotókönyv formátumot.  Sőt, az online fotókönyv készítő felületünkön még A/5-ös puhaborítású fotókönyvet/fotófüzetet is készíthetsz!

Hogyan vehetem át a fotókönyvem?

Az elkészült fotókönyvet átveheted ügyfélszolgálatunkon, vagy  kérhetsz házhoz szállítást.  Az átvétel ügyfélszolgálatunkon díjtalan, a házhoz szállítás díja pedig 1290 Ft. helyett 590 Ft

Vállaltok garanciát a fotókönyvre?

Igen, 100 % pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általad készített fotókönyvre is.

Szerkesztésbeli hibákért azonban felelőséget nem tudunk vállalni.