Fotókönyv készítés: a rendelés menete

Szeretnél egy saját fotókönyvet? Nálunk három megrendelési lehetőség közül választhatsz.

fotókönyv rendelés

Ha gyorsan kell:

Fotókönyv 24 óra alatt


Bejöhetsz hozzánk Központi ügyfélszolgálatunkra és  kollégáink segítenek neked az első lépésekben, hogy érintőképernyős terminálunkon elkészíthesd a fotókönyved melynek látványterve akár pár perc alatt is elkészülhet. A szolgáltatás teljesen ingyenes és akár 3 vagy 24 óra múlva kézben tarthatod a fotókönyved.
Előre kiválasztott és sorrendbe rakott képeidet pendrive-on vagy bármilyen adathordozón hozd be hozzánk, és mi gondoskodunk a kiváló minőségű nyomtatásról.

Hol találod meg Központi ügyfélszolgálatunkat?


fotókönyv rendelés profi segítséggel

Ha egyedi fotókönyvet szeretnél:

Fotókönyv profi segítséggel


Ha tanácstalan vagy, hogy hogyan is nézhetne ki a legjobban a fotókönyved, nincs időd, energiád megszerkeszteni, vagy egyszerűen csak úgy gondolod, profi kezekbe adnád a fotókönyved összeállítását, mi ezt a lehetőséget is biztosítjuk neked.
A te feladatod csupán annyi, hogy kiválasztod azokat a képeket, amiket a fotókönyvben szeretnél viszontlátni, és meghatározod a sorrendjüket. A többi a mi dolgunk. Felvesszük veled a kapcsolatot, felmérjük az igényeidet és ez alapján egyeztetjük a szerkesztési díjat. A fotókönyvet a megbeszéltek szerint készítjük el, és miután jóváhagytad a látványtervet, egy teljesen egyedi fotókönyvet vehetsz a kezedbe. Átlagosan 5-7 munkanapot vesz igénybe a szerkesztés és a kivitelezés.


fotókönyvkészítés otthonról

Ha a kényelmes megoldást választanád:

Állítsd össze otthon a fotókönyvedet


Ha magad szeretnéd összeállítani a fotókönyved, de fontos, hogy mindezt kényelmesen otthonról tehesd meg, használd ingyenesen online fotókönyv-készítő szoftverünket.
Ez nem egy szokványos fotókönyv-készítő szoftver, hanem egy olyan program, aminek segítségével kibontakoztathatod a kreativitásod, és olyan fotókönyvet rakhatsz össze, amilyet szeretnél. A fotókönyved személyre szabhatod egyedi szövegekkel, sőt, ha szerkesztés közben meggondolod magad, kipróbálhatsz más háttereket, elemeket is, nem kell újrakezdened a szerkesztést. 

online_fotokonyv_szerkeszto.pngMiért a Sooters fotókönyve?

Ismerd meg a Sooters fotókönyv minden kis részletét »

 

A fotókönyv készítés menete

Állítsd össze a legszebb emlékeid fotókönyvét ingyenesen online szoftverünk segítségével, vagy használd online megrendelő felületünket, ahol csupán 5 lépésből megteheted!

Legyen szó esküvői vagy születésnapi fotókönyvről, esetleg a legfiatalabb családtag első pillanatainak csokorba gyűjtéséről, számtalan minta és szerkesztési lehetőség áll rendelkezésedre, hogy végül pontosan olyan fotókönyvet készíthess, amilyet elképzeltél. fotókönyv készítésA fotókönyv készÍtéséhez használhatod egyszerű, gyors online megrendelő felületünket vagy ha teljesen testre akarod szabni a fotókönyvet, használd letölthető szoftverünket!

Ehhez nem kell informatikusnak lenned, letölthető szoftverünk végigvezet téged minden lépésen a fényképek feltöltésétől egészen a rendelés leadásáig, a különféle szerkesztési lehetőségekkel pedig kiélheted a kreativitásod. 

Több mint 100-féle háttér közül választhatsz, és akár 378 képet is elhelyezhetsz egyetlen fotókönyvben!

 

 

 


Kérheted a szállítást:

  • Futárszolgálattal, az általad megadott címre
  • Személyes átvételel 600 Pick Pack pontunk egyikére

online_fotokonyv_szerkeszto.png

A online szoftverhez szükséges rendszerkövetelmények


A szerkesztő felületünk használatához jaavsolt a Mozilla Firefox és Google Chrome böngésző!

 

 

További kérdéseid vannak a fotókönyveinkkel kapcsolatban?

Olvass bele Gyakori kérdéseinkbe!
Elolvasnál néhány trükköt a fotókönyv szerkesztéséhez?
Ha máris belevágnál a szerkesztésbe, fotókönyv-készítő szoftverünket  itt találod!

Ha kiválasztottad a legszimpatikusabb megoldást, nincs más dolgod, mint összegyűjteni azokat a képeket, amelyeket a fotókönyvedben szeretnél látni, és akár órákon belül kézbe is veheted az elkészült könyvet.