Fotókönyv rendelés

Szeretnél egy saját fotókönyvet? Nálunk három megrendelési lehetőség közül választhatsz.

fotókönyv rendelés

Ha gyorsan kell: fotókönyv 3 óra alatt


Bejöhetsz hozzánk Központi ügyfélszolgálatunkra és kollégáink segítenek neked, hogy érintőképernyős terminálunkon elkészíthesd a fotókönyved. A szolgáltatás teljesen ingyenes és akár 1 óra múlva kézben tarthatod a fotókönyved. Előre kiválasztott és sorrendbe rakott képeidet pendrive-on vagy bármilyen adathordozón hozd be hozzánk, és mi gondoskodunk a kiváló minőségű nyomtatásról.

Hol találod meg Központi ügyfélszolgálatunkat?Ha egyedi fotókönyvet szeretnél: fotókönyv profi segítséggel


fotókönyv rendelés profi segítséggelHa tanácstalan vagy, hogy hogyan is nézhetne ki a legjobban a fotókönyved, nincs időd, energiád megszerkeszteni, vagy egyszerűen csak úgy gondolod, profi kezekbe adnád a fotókönyved összeállítását, mi ezt a lehetőséget is biztosítjuk neked.


A te feladatod csupán annyi, hogy kiválasztod azokat a képeket, amiket a fotókönyvben szeretnél viszontlátni, és meghatározod a sorrendjüket. A többi a mi dolgunk.

Felvesszük veled a kapcsolatot, felmérjük az igényeidet és ez alapján egyeztetjük a szerkesztési díjat.

A fotókönyvet a megbeszéltek szerint készítjük el, és miután jóváhagytad a látványtervet, egy teljesen egyedi fotókönyvet vehetsz a kezedbe.

 

Ha érdekel ez a lehetőség, vedd fel velünk a kapcsolatot!Ha a kényelmes megoldást választanád: állítsd össze otthon a fotókönyvedet

fotókönyvkészítés otthonrólHa magad szeretnéd összeállítani a fotókönyved, de fontos, hogy mindezt kényelmesen otthonról tehesd meg, használd ingyenesen letölthető fotókönyv-készítő szoftverünket.

 

Ez nem egy szokványos fotókönyv-készítő szoftver, hanem egy olyan program, aminek segítségével kibontakoztathatod a kreativitásod, és olyan fotókönyvet rakhatsz össze, amilyet szeretnél. A fotókönyved személyre szabhatod egyedi szövegekkel, sőt, ha szerkesztés közben meggondolod magad, kipróbálhatsz más háttereket, elemeket is, nem kell újrakezdened a szerkesztést. Az élethű 3D előnézetek segítségével pedig pontosan látni fogod, milyen fotókönyvet is alkottál.

 

Fotókönyv készítés online vagy letölthető szoftverrel fotókönyv szoftver letöltés

 

 

Ha máris belevágnál a szerkesztésbe, fotókönyv-készítő szoftverünket letöltheted itt! 

 

Ha kiválasztottad a legszimpatikusabb megoldást, nincs más dolgod, mint összegyűjteni azokat a képeket, amelyeket a fotókönyvedben szeretnél látni, és akár órákon belül kézbe is veheted az elkészült könyvet.

 

 

Sooters fotókönyvek


Családi fotókönyv

Családi fotókönyv

A legkedvesebb családi emlékek egy könyvben

Családunkkal töltött közös percek évekkel később a legdrágább emlékeink, ne hagyd hát megfakulni őket! Szedd elő a legjobb családi fotóidat és rendezd őket fotókönyvbe!
Bővebb információ
Utazási fotókönyv

Utazási fotókönyv

A megörökített nyaralásokhoz

Mesés helyek, csodás élmények, lélegzetelállító fotók... Éld át újra a nyaralás perceit! Válogass egyedi háttereink közül, és rendezz akár 378 képet egyetlen történetbe, egyetlen fotókönyvbe!
Bővebb információ
Születésnapi fotókönyv

Születésnapi fotókönyv

Egy különleges ajándék a családi ünnephez

Ajándékozd meg szeretteidet a legemlékezetesebb közös percek gyűjteményével! Ha gyorsan kell összehoznod az ajándékot, a rendelés napján a kezedbe adjuk a fotókönyvet!
Bővebb információ
Esküvői fotókönyv

Esküvői fotókönyv

A legboldogabb pillanatok egy exkluzív könyvben

Visszanéznétek milyen jól mutattatok egymás mellett az esküvőn, milyen szép volt a szertartás, hogyan mulattak a vendégek? Egy egyedi fotókönyvvel bármikor felidézhetitek az esküvőtök hangulatát!
Bővebb információ
100% pénzvisszafizetési garancia

WOW! Tudtad? 100% garancia!

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod!

A Sooters az első képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy a minőséggel!

 


Sooters ajándékutalvány