Online fotótanfolyam

online_fototanfolyam.jpgElőfordult már veled, hogy egy-egy fotó túl homályos lett, vagy bemozdult a kép, esetleg a vaku nem úgy villant ahogy te szeretted volna? Sokszor egy-egy hiányos beállítás elronthatja a megörökített pillanatot, de pont ennek az elkerülésére találtunk ki számodra egy megoldást.

Hogy minél tökéletesebb mosolyt örökíthess meg, készítettünk egy online tananyagot, amiből eltanulhatod a fotózás csínját-bínját.
Ezt a tananyagot egy ingyenes online fotótanfolyam keretében adjuk át neked, így a fotózás alapjai mellett elsajátíthatod:
  • a legfontosabb beállításokat
  • a megfelelő kompozíciókat
  • a fényviszonyok megválasztását
  • no meg rengeteg trükkel és tippel gazdagodhatsz, hogy ezentúl mindig jól sikerüljenek a fényképeid.

A tanultakat egy egyszerű digitális fényképezőgép segítségével is alkalmazhatod, tehát nincs szükség hiperszuper fényképezőgépre, hogy jó képeket készíts.

 

Hogyan kaphatom meg a tananyagot?


A fotótanfolyam tananyagát hírlevél formájában fogod megkapni. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy feliratkozol hírlevelünkre, mi pedig azonnal küldjük neked az első leckét. Ezt követően pedig folyamatosan küldünk neked egy újabb anyagot 4 héten keresztül, a fotótanfolyam ugyanis 5 leckéből áll.

 

Ha a tananyagban olvasottakat a gyakorlatban is alkalmazod, garantáltan jobb képeket kapsz majd lencsevégre és te is szuper mosolyfotós leszel!

 

Ha úgy gondolod hasznos lenne neked egy ilyen tanfolyam, iratkozz fel hírlevelünkre és máris belevághatunk!


Feliratkozom a fotótanfolyamra!

Sooters digitális fotókidolgozás


Nyaralási fotók

Nyaralási fotók

A nyaralásunk minden évben a legjobb napjainkat adják nekünk, és ezek azok a pillanatok, amelyeket bármikor szívesen nézünk vissza. Mi ezekhez a pillanatokhoz élénk színű, élethű képeket adunk a kezedbe!
Bővebb információ
Esküvői fotók

Esküvői fotók

Esküvői fotóid különleges, vissza nem térő pillanatokat őriznek, ezért különösen fontos, hogy jó minőségben dolgoztasd ki őket. Segítünk, hogy visszaidézhessétek az esküvőtök legszebb pillanatait!
Bővebb információ
Családi fotók

Családi fotók

Szedd elő a legjobban sikerült családi fotókat! A vicces vagy épp megható pillanatok visszaidézéséhez az élénk, strapabíró fotókat a legjobb minőségben a Sooterstől kapod meg!
Bővebb információ
Baba fotók

Baba fotók

Új taggal bővült a család? Csemetéd születésétől figyeled minden mozdulatát, első mosolyát. Nézegessétek évek múlva együtt ezeket a különleges fotókat!
Bővebb információ