Foxpost csomag automata

Online rendszerünkben leadott megrendeléseidet, legyen az fotókidolgozás, naptár, fotóalbum, vagy ajándéktárgy rendelés, át veheted Foxpost  csomagautomaták egyikén.

 Mit tud pontosan?

A FOXPOST egyegyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várni a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termekeidet. Amint megérkezik a csomagod, a FOXPOST sms-ben küld értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál cask bankkártyával tudsz fizetni.


Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!


FOXPOST csomagautomaták listája »


foxpost-stockphoto-004.jpg

 

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

 

Akár már ma átveheted!

Amennyiben extra gyors kidolgozást választottál, és rendelésed hétköznapokon 11:00 óráig beérkezik hozzánk, már aznap kiszállításra kerül a megrendelt termék a választott automatába. Ha este vagy hétvégén rendelsz, csomagod már a következő munkanapon a kezedben lesz.

 

Kövesd nyomon csomagod útját!

Nincs más dolgod, csak írd be a csomagszámot. » Csomagkövetés

 

Ingyenes visszaküldés

Csomagodat az átvételtől számított 14 napig még teljesen ingyenesen visszaküldheted FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át). Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

   

Hol találod?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül! Ez a megoldás tökéletes kényelmet biztosít számodra, hiszen nincs több sorban állás, adminisztráció és várakozás.

 

Keresd meg a hozzád legközelebb eső automatát!

FOXPOST csomagautomaták listája »