Használjuk ki a céges ajándéktárgyak lehetőségeit

Volt már téma, miért jó céges ajándéktárgyakat készíttetni, akár kollégáknak, akár üzleti partnereinknek szánjuk. Egyre terjed ez a trend, de még mindig sok cégvezetőnek eszébe sem jut ilyesmi, legfeljebb, ha valami kihagyhatatlan akcióval találja szemben magát, amit egyszerűen muszáj kihasználni.

Az akciós céges naptár sikertörténete

Néhány éve, teljesen véletlenül fedeztük fel egyik ismerősünk falán a világ talán legszebb naptárát. Tele gyönyörű helyekről készült fotókkal. Kérdésünkre, hogy hol vette, elmosolyodott, és közölte, ilyet nem kapni a boltokban. Kiderült, a munkahelyén kapta, ugyanis a főnökük rábukkant egy céges ajándéktárgy akcióra, aminek keretében több reklámajándékot is készíttetett, amiből jutott munkatársaknak és az ügyfeleknek, partnereknek is.

Kis utazási iroda lévén eddig kevesen ismerték a nevüket, a szuper naptárra azonban nem csak mi figyeltünk fel, így ennek köszönhetően a következő évben elképesztő mennyiségű ügyfél érkezett hozzájuk, akik a naptárban látott csodás helyekre szerettek volna eljutni.

Apróság, mégis többet ért bármilyen méregdrága reklámnál, pedig eredetileg nem is ez volt a cél.

Mik a legjobb céges ajándéktárgy akciók?

Nem könnyű kérdés, hiszen ez minden vállalkozás esetében más és más lehet a profiljuktól függően. De szerencsére már szinte mindenre lehet nyomtatni, így, ha nem találunk olyat, ami éppen megfelelne, akkor kérhetünk egyedi ajánlatokat is.

Akció azonban nem mindig van, ezért érdemes ébernek lenni, és kifejezetten figyelni rájuk, ha a költségvetésünk kicsi szűkösebb, és teljes áron nem engedhetünk meg magunknak ilyen kiadást.

Ha repi ajándékot szeretnénk, és kedvező áron, akkor általában nem a hagyományos akciókat kell keresnünk. Ez esetben a kedvezmény a mennyiséggel függ össze. Nem nehéz kitalálni, minél többet rendelünk egy adott termékből, annál olcsóbban juthatunk hozzá, legtöbbször pedig, ha céges ajándéktárgyat készíttetünk, nem csak egy-két darabban gondolkodunk.

Az általánosabb termékeknél, mint például a bögrék, vagy tollak, kifoghatunk igazán jó árakat, míg az exkluzívabb, VIP ügyfeleknek szánt tárgyak esetében ez a kedvezmény alacsonyabb mértékű, de az is igaz, hogy ilyennel nem akárkit lepünk meg. Mindig azt érdemes mérlegelni, mennyire térül majd meg ez a kis befektetésünk.

Egy biztos, a legjobb céges ajándéktárgy akciókról semmiképpen nem fogunk lemaradni, mert ezek általában mennyiséghez kötöttek, így csak rajtunk múlik, na meg a rendelés mértékén, hogy mekkora kedvezményre teszünk szert.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »