Használjuk ki a céges ajándéktárgyak lehetőségeit

Volt már téma, miért jó céges ajándéktárgyakat készíttetni, akár kollégáknak, akár üzleti partnereinknek szánjuk. Egyre terjed ez a trend, de még mindig sok cégvezetőnek eszébe sem jut ilyesmi, legfeljebb, ha valami kihagyhatatlan akcióval találja szemben magát, amit egyszerűen muszáj kihasználni.

Az akciós céges naptár sikertörténete

Néhány éve, teljesen véletlenül fedeztük fel egyik ismerősünk falán a világ talán legszebb naptárát. Tele gyönyörű helyekről készült fotókkal. Kérdésünkre, hogy hol vette, elmosolyodott, és közölte, ilyet nem kapni a boltokban. Kiderült, a munkahelyén kapta, ugyanis a főnökük rábukkant egy céges ajándéktárgy akcióra, aminek keretében több reklámajándékot is készíttetett, amiből jutott munkatársaknak és az ügyfeleknek, partnereknek is.

Kis utazási iroda lévén eddig kevesen ismerték a nevüket, a szuper naptárra azonban nem csak mi figyeltünk fel, így ennek köszönhetően a következő évben elképesztő mennyiségű ügyfél érkezett hozzájuk, akik a naptárban látott csodás helyekre szerettek volna eljutni.

Apróság, mégis többet ért bármilyen méregdrága reklámnál, pedig eredetileg nem is ez volt a cél.

Mik a legjobb céges ajándéktárgy akciók?

Nem könnyű kérdés, hiszen ez minden vállalkozás esetében más és más lehet a profiljuktól függően. De szerencsére már szinte mindenre lehet nyomtatni, így, ha nem találunk olyat, ami éppen megfelelne, akkor kérhetünk egyedi ajánlatokat is.

Akció azonban nem mindig van, ezért érdemes ébernek lenni, és kifejezetten figyelni rájuk, ha a költségvetésünk kicsi szűkösebb, és teljes áron nem engedhetünk meg magunknak ilyen kiadást.

Ha repi ajándékot szeretnénk, és kedvező áron, akkor általában nem a hagyományos akciókat kell keresnünk. Ez esetben a kedvezmény a mennyiséggel függ össze. Nem nehéz kitalálni, minél többet rendelünk egy adott termékből, annál olcsóbban juthatunk hozzá, legtöbbször pedig, ha céges ajándéktárgyat készíttetünk, nem csak egy-két darabban gondolkodunk.

Az általánosabb termékeknél, mint például a bögrék, vagy tollak, kifoghatunk igazán jó árakat, míg az exkluzívabb, VIP ügyfeleknek szánt tárgyak esetében ez a kedvezmény alacsonyabb mértékű, de az is igaz, hogy ilyennel nem akárkit lepünk meg. Mindig azt érdemes mérlegelni, mennyire térül majd meg ez a kis befektetésünk.

Egy biztos, a legjobb céges ajándéktárgy akciókról semmiképpen nem fogunk lemaradni, mert ezek általában mennyiséghez kötöttek, így csak rajtunk múlik, na meg a rendelés mértékén, hogy mekkora kedvezményre teszünk szert.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »
Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás  Nem kell sokat keresgélnünk, ha szeretnénk fotót nyomtatni, hiszen rengeteg lehetőségbe botlunk úton-útfélen. Van azonban egy fontos szempont, ami miatt mégis megéri körültekintőnek lenni, ez pedig nem más, mint a minőség! Képkidolgozási lehetőségek a Sootersnél Éljünk a város bármely pontján, vagy az ország más településén, a legkényelmesebb mindenképpen az online fénykép rendelés.

Elolvasom a bejegyzést »
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »