Használjuk ki a céges ajándéktárgyak lehetőségeit

Volt már téma, miért jó céges ajándéktárgyakat készíttetni, akár kollégáknak, akár üzleti partnereinknek szánjuk. Egyre terjed ez a trend, de még mindig sok cégvezetőnek eszébe sem jut ilyesmi, legfeljebb, ha valami kihagyhatatlan akcióval találja szemben magát, amit egyszerűen muszáj kihasználni.

Az akciós céges naptár sikertörténete

Néhány éve, teljesen véletlenül fedeztük fel egyik ismerősünk falán a világ talán legszebb naptárát. Tele gyönyörű helyekről készült fotókkal. Kérdésünkre, hogy hol vette, elmosolyodott, és közölte, ilyet nem kapni a boltokban. Kiderült, a munkahelyén kapta, ugyanis a főnökük rábukkant egy céges ajándéktárgy akcióra, aminek keretében több reklámajándékot is készíttetett, amiből jutott munkatársaknak és az ügyfeleknek, partnereknek is.

Kis utazási iroda lévén eddig kevesen ismerték a nevüket, a szuper naptárra azonban nem csak mi figyeltünk fel, így ennek köszönhetően a következő évben elképesztő mennyiségű ügyfél érkezett hozzájuk, akik a naptárban látott csodás helyekre szerettek volna eljutni.

Apróság, mégis többet ért bármilyen méregdrága reklámnál, pedig eredetileg nem is ez volt a cél.

Mik a legjobb céges ajándéktárgy akciók?

Nem könnyű kérdés, hiszen ez minden vállalkozás esetében más és más lehet a profiljuktól függően. De szerencsére már szinte mindenre lehet nyomtatni, így, ha nem találunk olyat, ami éppen megfelelne, akkor kérhetünk egyedi ajánlatokat is.

Akció azonban nem mindig van, ezért érdemes ébernek lenni, és kifejezetten figyelni rájuk, ha a költségvetésünk kicsi szűkösebb, és teljes áron nem engedhetünk meg magunknak ilyen kiadást.

Ha repi ajándékot szeretnénk, és kedvező áron, akkor általában nem a hagyományos akciókat kell keresnünk. Ez esetben a kedvezmény a mennyiséggel függ össze. Nem nehéz kitalálni, minél többet rendelünk egy adott termékből, annál olcsóbban juthatunk hozzá, legtöbbször pedig, ha céges ajándéktárgyat készíttetünk, nem csak egy-két darabban gondolkodunk.

Az általánosabb termékeknél, mint például a bögrék, vagy tollak, kifoghatunk igazán jó árakat, míg az exkluzívabb, VIP ügyfeleknek szánt tárgyak esetében ez a kedvezmény alacsonyabb mértékű, de az is igaz, hogy ilyennel nem akárkit lepünk meg. Mindig azt érdemes mérlegelni, mennyire térül majd meg ez a kis befektetésünk.

Egy biztos, a legjobb céges ajándéktárgy akciókról semmiképpen nem fogunk lemaradni, mert ezek általában mennyiséghez kötöttek, így csak rajtunk múlik, na meg a rendelés mértékén, hogy mekkora kedvezményre teszünk szert.

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »