Képfeltöltés

Fényképeid feltöltésére attól függően, hogy milyen terméket szeretnél rendelni, több lehetőséged is van.

Segítség online képfeltöltő felületünkhöz

 

Online képfeltöltő felületünket a digitális fotókidolgozás megrendeléséhez használhatod.

Azért, hogy könnyebben eligazodhass a használatában, összegyűjtöttük neked a leggyakoribb kérdéseket, segédletünket itt éred el.

 

Képfeltöltő felületünk összeállításakor arra törekedtünk, hogy minél inkább megkönnyítsük a dolgod, ezért a legfontosabb lépéseket egy oldalon találod meg.

 • Csak annyit kell tenned, hogy egyszerű tallózással feltöltöd a képeket, majd pedig beállítod a szükséges paramétereket.
 • Add meg a fénykép méretét, a papír típusát és felületét, majd pedig ellenőrizd, hogy a fényképenkénti beállítások megfelelőek-e.
 • Ha mindent rendben találsz, a következő lépés a megrendelés leadása.
 • Már csak annyi dolgod van, hogy megadd az adataidat, és várd a futárt, vagy menj be a hozzád legközelebb eső Pick Pack pontba , hogy átvedd a rendelésed.

+

 

További kérdéseid vannak a rendeléssel, vásárlással kapcsolatban?

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben az ugyfelszolgalat@sooters.hu címen, telefonon a +36 80 980 030-as számon, vagy olvass bele Gyakori kérdéseinkbe!


Sooters digitális fotókidolgozás


Nyaralási fotók

Nyaralási fotók

A nyaralásunk minden évben a legjobb napjainkat adják nekünk, és ezek azok a pillanatok, amelyeket bármikor szívesen nézünk vissza. Mi ezekhez a pillanatokhoz élénk színű, élethű képeket adunk a kezedbe!
Bővebb információ
Esküvői fotók

Esküvői fotók

Esküvői fotóid különleges, vissza nem térő pillanatokat őriznek, ezért különösen fontos, hogy jó minőségben dolgoztasd ki őket. Segítünk, hogy visszaidézhessétek az esküvőtök legszebb pillanatait!
Bővebb információ
Családi fotók

Családi fotók

Szedd elő a legjobban sikerült családi fotókat! A vicces vagy épp megható pillanatok visszaidézéséhez az élénk, strapabíró fotókat a legjobb minőségben a Sooterstől kapod meg!
Bővebb információ
Baba fotók

Baba fotók

Új taggal bővült a család? Csemetéd születésétől figyeled minden mozdulatát, első mosolyát. Nézegessétek évek múlva együtt ezeket a különleges fotókat!
Bővebb információ

Hogyan rendelhetsz a sooters.hu-ról 4 egyszerű lépésben?

Mindez csupán 5 perc, és akár már másnapra a kezedben lehetnek a fényképeid.

 1. Válassz szolgálatatást
  Válassz szolgáltatást

  Fotókidolgozás? Fotókönyv? Fényképes ajándékok? Válassz termékeink és szolgálatatásaink széles kínálatából, és vágj bele az elkészítésükbe!

  További részletek

 2. Képfeltöltés
  Töltsd fel a fényképeidet

  Fényképeid feltöltéséhez használd online képkidolgozó felületünket, vagy fotókönyv rendeléséhez töltsd le ingyenes szoftverünket!

  Használati help

 3. Átvételi helyek
  Válassz átvételi helyet

  Rendelésed átveheted Központi ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország 400 Pick Pack pontján. Sőt, akár otthon is, kérésedre futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

  Átvételi helyek

 4. Képrendelés
  És mindössze ennyi kész is

  Ha mindezekkel a lépésekkel kész vagy, nincs más hátra, mint leadni a megrendelésed, amit igényed szerint villámgyorsan, akár 3 órán belül át is vehetsz!

  További részletek