Gyakori kérdések

 • Milyen méretekben hívathatok elő képeket?

  Akár kisebb, akár nagyobb méretben is elő tudod hívatni a fotóidat.
  Ezek közül a méretek közül választhatsz:
  9x13 cm, 10x13 cm, 10x15 cm, 13x18 cm, 15x20 cm, 18x24 cm, 20x30 cm, 30x45 cm

  A számodra megfelelő képméreteket online képkidolgozó rendszerünkben könnyedén ki tudod választani.

  Képarányok eljárások:

  Nem akarok fehér szélet- Teljes kitöltés A ''Teljes kitöltés'' eljárás során a fotó teljesen kitölti a papírképet, de bizonyos részek lemaradhatnak, ha a fájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép arányaival. A vegyszeres labortechnikából adódóan a levilágítás (képkészítés) során, 3 mm mindenütt a kép körül egységesen levágásra kerül. A Teljes kitöltés választása esetén, a lemaradt részek miatt reklamációt nem tudunk elfogadni !

  Eredeti arányok Az „Eredeti arányok” megtartásával a kép minden részlete látható a papírképen, de a méretarány különbségéből adódóan a papírképek szélén fehér csíkok maradnak.Ezt az eljárást abban az esetben javasolt kérni, amikor a „Teljes kitöltés” eljárás során fontos részletek maradnának le a képről. Amennyiben 3:4-es oldalarányban készültek a fényképei, javasoljuk a 10x13-as méret rendelését.

   


 • Milyen darabszámtól tudok képeket rendelni?

  Akár 1, akár több száz darab fotót is rendelhetsz tőlünk, de kövesd folyamatosan akcióinkat, melyek között kedvezményes képelőhívásra is bukkanhatsz.

  Aktuális akcióinkról itt tájékozódhatsz.


 • Mennyi időn belül készülnek el a képek?

  A képeket akár már 48 óra múlva át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendeléskor központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd meg átvételi helyként. Kérlek vedd figyelmbe, hogy a fenti határidők munkaidőben és munka napokra vonatkoznak!

  De arra is van mód, hogy 3 óra alatt elkészítsük a megrendelésedet. Ezt az alapárhoz képest 30%-os felárral tudjuk vállalni. Ezt az igényed a rendelés leadásakor tudod jelezni nekünk.


 • Milyen fotópapírra nyomtatjátok a képeket?

  Képeidet kidolgoztathatod  Prémium minőségű, SuperLab vagy Pearl, gyöngyházfényű fotópapíron. Kiválaszthatod azt is, hogy matt vagy fényes fotópapírra szeretnéd-e nyomtatni a képeidet. Ezt az online megrendelés során tudod bejelölni.

  A prémium és SuperLab papír közötti különbség elsősorban abban nyilvánul meg, hogy a SuperLab papírt professzionális fotósoknak fejlesztették ki, vastagabb és az új technológia miatt a fotók szín és részletgazdagabbak. A SuperLab papírt most kedvezményes, bevezető áron tesztelheted.

  A pearl típus, egy speciális efekt papír, melyen az arany és ezüst színek kiválóan megjelennek.

 • Elakadtam az online fotórendeléssel! Mit tegyek?

  Ha elakadtál vagy nem müködik a képefeltöltés, kérlek használj egy másik böngészőt. Rendszerünk a legujabb böngészőkre vannak optimalizálva. Pár másodperc alatt telepítheted a hivatalos friss böngésző verziót és müködni fog. Kattints ide

  Ha további kérdésed lenne az online rendeléssel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálati számunkat, a +36 (1) 249 50 76-os számot, vagy írj e-mailt a sooters@sooters.hu címre.

  Vagy gyere be személyesen központi ügyfélszolgálatunkra, ahol munkatársaink személyes segítséget is tudnak nyújtani neked.


 • Hogyan készíthetek fotómozaikot?

  Fotómozaikot online fotómozaik készítő felületünk segítségével tudsz készíteni, amelyet itt érsz el. Töltsd fel a képeket, jelöld ki az összes képet majd kattints a Megrendelem gombra. 
  Rendszerünk felkínálja a főkép kiválasztásának lehetőségét, melyből a mozaik összeáll, és már kész is.

 • Milyen méretű fotómozaikot rendelhetek?

  A választható méretek: 30x45 cm, 40x60 cm, 50x70 cm, 60x60 cm, 60x80 cm, 60x100 cm.

 • Hogyan lehet saját fotókollázsom?

  Fotókollázst letölthető szoftverünk segítségével tudsz elkészíteni. Ehhez ki kell választanod a kollázsra szánt képeket, a kívánt méretet és elrendezést.Ezután pedig csak le kell adnond a megrendelésed.
 • Milyen méretű lehet a fotókollázsom?

  A választható méretek fotókollázsból: 30x45 cm, 40x60 cm, 50x70 cm, 60x60 cm, 60x80 cm, 60x100 cm.

 • Hogyan készíthetek vászonfotót?

  Vászonfotó készítéséhez használd online tervező felületünket! Töltsd fel a kívánt képedet, állítsd be a megfelelő méretet, és add le megrendelésed!
 • Milyen méretben rendelhetek vászonfotót?

  A választható méretek: 20x30 cm álló és fekvő vászonfotó, 30x40 cm álló és fekvő vászonfotó, 40x60 cm álló és fekvő, vászonfotó, 60x60 cm álló és fekvő vászonfotó, 60x80 cm álló és fekvő vászonfotó.

 • Hogyan készíthetek fotóposztert?

  Online tervező felületünk segítségével pár kattintással neked is lehet fotóposztered. Csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a képed és beállítod a kívánt méretet.
 • Milyen méretű fotóposztert rendelhetek?

  A választható méretek: 30x45 cm álló és fekvő fotóposzter, 40x60 cm álló és fekvő fotóposzter, 60x60 cm álló és fekvő, fotóposzter, 60x80 cm álló és fekvő fotóposzter.

 • Vállaltok garanciát a fényképekre, termékekre?

  Igen, 100 % pénz-visszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általunk előhívott képekre is.
  Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!
 • Hol vehetem át az elkészült termékeket?

  Több lehetőség van a termékek átvételére.
  Amennyiben központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd be átvételi helyként, akkor 48 max 72 órán belül, decemberi hónapban 96 órán belül a 1092. Budapest - Ferenc körút 2. - Petőfi híd pesti hídfő címen tudod átvenni a termékeket.

  De a megrendelésedet a Pick Pack Pontjainkon keresztül is át tudod venni 890 Ft ellenében, országszerte több mint 400 ponton, 5000 Ft feletti megrendelés esetén 690 Ft-ért.

  Pick Pack pont keresőnkből azt is megtudhatod, melyik a hozzád legközelebb eső távételi pont.

  Illetve a megrendelésedet futárszolgálattal is el tudjuk juttatni hozzád 96 órán belül, melynek Magyarország területén a szállítási díja 990 Ft, 5000 Ft felett 690 Ft.

  Ha 10 000 Ft felett rendelsz, a kiszállítás és az átvétel Magyarország területén ingyenes!

   

  Decemberi hónapban a túlterheltség miatt a feltüntett határídők, + 2 nappal módosúlhatnak. 


 • Kérhetek házhoz szállítást?

  Igen, a megrendelésedet futárszolgálattal is el tudjuk juttatni hozzád 72 órán belül, decemberi hónapban 96 órán belül, melynek Magyarország területén a szállítási díja 990 Ft.