Minőségi fotóelőhívás

Ha nálunk dolgoztatod ki fényképeidet, garantáljuk neked a minőségi munkát!

minosegi_fotokidolgozas


Kollégáink minden egyes képet egyesével dolgoznak fel, és amelyiknél szükséges, ingyenes képkorrekciót végeznek a tökéletesebb eredmény érdekében.


A képkorrekció során

 • beállítjuk a megfelelő méretarányt,
 • javítjuk a színeket,
 • javítunk a fehéregyensúlyon,
 • természetessé tesszük a bőrszíneket,
 • beállítjuk a megfelelő élességet,
 • ahol szükséges, világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek lehessenek!


Gyakran találkozunk azzal, hogy a megrendelt kép méretaránya nem megfelelő, így a kidolgozás során lemaradhatnánk a képeid egyes részei. Nálunk ez nem fordulhat elő, a megrendelt képek méretarányát beigazítjuk, hogy a lényeges részek semmiképp se maradhassanak le a képeidről.


Mivel nálunk nem automata gépek végzik a munkát, olyan extra szolgáltatásokat is kérhetsz, mint például a vörösszem korrekció. Ennek díjáról a megrendeléskor érdeklődhetsz.


Online képkidolgozó felületünk segítségével gyorsan és könnyedén leadhatod megrendelésed.

Milyen fotópapírra dolgozunk?

A képek kidolgozásához a Fuji kiváló minőségű fotópapírjait használjuk.

 

Bármilyen méretű képet szeretnél kidolgoztatni, választhatsz háromféle fotópapír közül:

 

Prémium Fuji Cristal Archive fotópapír (210 grammos papír)

A Fuji Cristal Archive fotópapírra nyomott képek messze túlszárnyalják az otthon nyomtatott fényképek minőségét. A színek élethűek maradnak, a képek évek múlva sem színeződnek el, sárgulnak be.


Extra Fuji Supreme fotópapír
(270 grammos papír)

Ha a prémium fotópapírt választod a kidolgozáshoz, élénkebb színeket, szélesebb színtartományt láthatsz majd a képeiden. A fekete és fehér árnyalatok is tökéletesen mutatnak majd a képeken, és kiváló lesz a kép stabilitása.


Pearl papír (gyöngyházfényű)

A Pearl papír egy különleges gyöngyházfényű fotópapír, amelyet a Fuji kifejezetten a digitális felvételekhez fejlesztett ki. Csillogását a felületébe ágyazott gyöngyház kristályoknak köszönheti. Az eredmény megbízható képminőség, tökéletes színhűség és egy leheletnyi csillogás lesz.


Választhatsz matt vagy fényes felületű kidolgozást

 

Mi a különbség?

Általánosan a fényes felületű papírképekkel találkozhattál gyakrabban, természetesen választhatod ez a kidolgozást is.

A matt felületű képek értelemszerűen nem rendelkeznek azzal a fényes bevonattal, amivel a hagyományos képet, ennek a kidolgoztatásnak az előnye, hogy a matt felületen kevésbé tapadnak meg az ujjlenyomatok. Így ha gyakran forgatjátok majd a képeket, érdemes ezt a megoldást választani.

A képek feltöltésekor online képkidolgozó felületünkön megadhatod, hogy fényes vagy matt felületű képeket szeretnél kidolgoztatni.

 

Teljes kitöltés vagy eredeti arányok?

A ''Teljes kitöltés'' eljárás során a fotó teljesen kitölti a papírképet, de bizonyos részek lemaradhatnak, ha a fájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép arányaival. Ha a teljes kitöltést választod, vedd figyelembe, hogy az esetlegesen lemaradt részek miatt reklamációt nem tudunk elfogadni.

Az „Eredeti arányok" megtartásával a kép minden részlete látható a papírképen, de a méretarány különbségéből adódóan a papírképek szélén fehér csíkok maradnak. Ezt akkor érdemes választanod, ha a teljes kitöltés eljárás során fontos részletek maradnának le a képről. Ha 3:4-es oldalarányban készültek a fényképeid, javasoljuk a 10x13-as méret rendelését.


Milyen méretekben dolgoztathatod ki képeidet?

merettabla

 


Online képkidolgozó felületünk segítségével gyorsan és könnyedén leadhatod megrendelésed.

Hogyan rendelhetsz a sooters.hu-ról 4 egyszerű lépésben?

Mindez csupán 5 perc, és akár másnapra a kezedben a fényképeid.

 1. Töltsd fel a képeidet
  Töltsd fel a képeket

  Használd bátran online képfeltöltő felületünket, ahol csupán néhány kattintással gyorsan és egyszerűen feltöltheted az általad kiválasztott fotókat!

  További részletek

 2. Add meg a beállításokat
  Add meg a beállításokat

  Tetszésed szerint megadhatod a választott képek méretét, a fotópapír típusát, és azt is, hogy matt vagy fényes felületű képet szeretnél kidolgoztatni.

  Használati help

 3. Átvételi helyek
  Válassz átvételi helyet

  Rendelésed átveheted Központi ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország 500 Pick Pack pontján. Sőt, akár otthon is, kérésedre futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

  Átvételi helyek

 4. Képrendelés
  És mindössze ennyi kész is

  Ha mindezekkel a lépésekkel kész vagy, nincs más hátra, mint leadni a megrendelésed, amit igényed szerint villámgyorsan, akár 3 órán belül át is vehetsz!

  Minőség-garancia

100% pénzvisszafizetési garancia

WOW! Tudtad? 100% garancia!

A Sooters fotóelőhívást kockázat nélkül kipróbálhatod!

A Sooters az első képkidolgozó cég, amely 100% pénzvisszafizetési garanciát vállal nemcsak termékeire, hanem szolgáltatásaira is! Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy a minőséggel!

 


Sooters ajándékutalvány