Átvételi pontok

Átvétel 240 városban, 700+ helyen

A Pick Pack Pont nem csak kényelmes, de egyben költséghatékony is. A több mint 700 pontból egy Önnek is biztosan útba esik!

Országszerte több mint 700 ügyfélpontunk, azaz Pick Pack Pontunk működik, így Budapesten és 240 vidéki városban is át tudod venni megrendeléseidet.
A Pick Pack Pontok, Relay üzletek közlekedési csomópontoknál, az Inmedio, Playersroom, PlayMax, Sportfactory üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg a Mol, OMV és Avia, Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők, a Coop üzletek vidéken élő vásárlóink számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

A rendelés leadást követően, Budapesti Pick Pack Pontjainkra 3 nap múlva, vidéki pontjainkra pedig 4 napon belül szállítjuk ki megrendelésed.

Mikor válaszd a Pick Pack Pontot?

  • Nem tudsz a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
  • Nem rendelheted munkahelyedre a csomagot

Kérlek vedd figyelembe, hogy a fenti határidők munkaidőben és munka napokra vonatkoznak!
Kérjük, minden esetben várd meg a visszajelzését a rendelés állapotáról, illetve elkészültéről, mielőtt elindulnál átvenni a terméket!

Fontos tudnod, hogy Pick Pack pontjainkban csak átvenni tudod a rendelésed, leadni nem.

Keresd meg a neked legkényelmesebb Pick Pack pontot!

Az alábbi térképen pontosan meg tudod nézni, hogy melyik városban hol található átvételi pontunk, ha pedig a térkép alatt a város nevére kattintasz, megnézheted a pontos címeket, így ki tudod választani a hozzád legközelebb lévőt. (A rendelésnél kosárban tudod majd megadni, mely város melyik átvételi pontjára szállítsuk neked a termékeket.)

Pick Pack Pontok listája>>

Ha megrendelést adnál le, itt a honlapon, illetve elérhetőségeink egyikén tudod megtenni.

Szállítási díjaink

Hogyan jut el hozzád?

Hogyan jut el hozzád?

Megrendelt termékeidet átveheted személyesen Budapesten központi ügyfélszolgálatunkon, vagy Pick-Pack Ponton az ország több mint 85 településén. Természetesen rendelésed futárral is eljuttatjuk hozzád, ha úgy kényelmesebb számodra.

Kiszállítási díjakról bővebben itt olvashatsz » 

[tablazat nev="hatarido"]

A rendelés értékePick Pack pontKözponti ügyfélszolgálatFutárszolgálat
4999 Ft-ig890 Ft.Ingyenes990 Ft.
9999 Ft-ig690 Ft.Ingyenes690 Ft.
10 000 Ft felettIngyenesIngyenesIngyenes
  • Futárunk 3-4 munkanapon belül keresni fog téged
  • Pick Pack pontot választottál, budapesti pontokra 3 nap múlva, vidéki pontokra 4 nap múlva szállítjuk ki a megrendelésedet.
  • Ha központi ügyfélszolgálaton történő átvételt választottad, 3 nap múlva,
  • Sürgősségi szolgáltatás csak 1092 Budapest Ferenc Krt. 2. - Petőfi híd pesti hídfő alatt tudsz választani, ahol 24 óra múlva átveheted megrendelésedet
Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »