Szolgáltatásaink

A Sootersnél megtalálsz minden olyan szolgáltatást, ami a fotókidolgozáshoz kapcsolódik. Legyen szó fotókönyvről, fényképes naptárról vagy egyedi ajándéktárgyakról, a saját ízlésed szerint készítheted el bármelyiket.

Digitális fotókidolgozás

A Sootersnél pontosan tudjuk, milyen fontosak neked a fényképeid, ezért automata gépek helyett munkatársaink felügyelik a képek előhívását. Minden képen ingyenes korrekciót végzünk, hogy te mindig a legjobb minőségű képeket vehesd a kezedbe. Prémium nyomtatási technológiánknak köszönhetően képeid évek múltán is megőrzik élénk színüket, nem fakulnak meg.

Akár egyszerű képkidolgozásra, akár olyan kreatív megoldásokra van szükséged, mint a fotókollázs vagy a fotómozaik, munkatársaink mindenben a segítségedre lesznek.

 

Bővebben olvasnál képkidolgozási szolgáltatásainkról? Itt megteheted.

 


Fotókönyv

Szeretnél egy egyedi fotókönyvet, amiben csokorba gyűjtheted a legjobb képeidet? Készíthetsz bármilyen tematikus fotókönyvet, szabadalmaztatott kötési technológiánknak köszönhetően garantáltan nem fog szétesni, évek múlva is olyan szép lesz, mint amikor először a kezedbe vetted.

Intelligens rendszerezési technológiával működő szoftverünk végigvezet téged a fotókönyv készítés minden lépésén, neked csupán a képeket és a megfelelő hátteret kell kiválasztanod. Választhatsz többféle színű és anyagú borító közül, így a fotókönyved megjelenését is személyre szabhatod.

 

Fotókönyveinkről bővebben tájékozódhatsz itt.

 

 

Fényképes naptár

Visszanéznéd minden hónapban a legkellemesebb emlékeidet? Válogass fényképes naptáraink közül! Akár az egylapos, akár a 12 lapos megoldást kedveled, kínálatunkban megtalálod a neked tetszőt. Online naptárszerkesztőnk segítségével kiválaszthatod az asztalodra vagy a faladra legjobban illő megjelenést, vagy összeállíthatsz egy igazán személyre szóló ajándékot.

 

Bővebb információt fényképes naptáraikról itt találsz.

 

Összeállítanád egyedi fényképes naptárad?
Online naptárszerkesztőnk segítségével egyszerűen és gyorsan megteheted!

 

Fényképes ajándéktárgyak

Megajándékoznád szeretteidet, barátaidat, de nincs ötleted? Túllépnél a fényképes bögrén és az egyedi pólón? Kínálatunkban persze ezeket is megtalálod, de ha valami különlegesebbre vágysz, kreatív lehetőségeket kínálunk neked! Készíts egyedi puzzle-t, fényképes hűtőmágnest, vagy egy olyan okostelefon tokot, amilyen garantáltan nem látsz másnál!


Megnéznéd kínálatunkat? Szemezgess kedvedre fényképes ajándéktárgyainkból!

 

 

Mit, mennyiért?

Mivel számtalan termékünk és szolgáltatásunk van, összegyűjtöttük neked egy összefoglaló táblázatban a teljes árlistánkat. Ha érdeklenek a részletek, itt utánanézhetsz árainknak.

 

Ha pedig beleolvasnál Gyakori kérdéseinkbe, itt megteheted!


Hogyan rendelhetsz a sooters.hu-ról 4 egyszerű lépésben?

Mindez csupán 5 perc, és akár már másnapra a kezedben lehetnek a fényképeid.

 1. Válassz szolgálatatást
  Válassz szolgáltatást

  Fotókidolgozás? Fotókönyv? Fényképes ajándékok? Válassz termékeink és szolgálatatásaink széles kínálatából, és vágj bele az elkészítésükbe!

  További részletek

 2. Képfeltöltés
  Töltsd fel a fényképeidet

  Fényképeid feltöltéséhez használd online képkidolgozó felületünket, vagy fotókönyv rendeléséhez töltsd le ingyenes szoftverünket!

  Használati help

 3. Átvételi helyek
  Válassz átvételi helyet

  Rendelésed átveheted Központi ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország 400 Pick Pack pontján. Sőt, akár otthon is, kérésedre futárszolgálattal juttatjuk el hozzád.

  Átvételi helyek

 4. Képrendelés
  És mindössze ennyi kész is

  Ha mindezekkel a lépésekkel kész vagy, nincs más hátra, mint leadni a megrendelésed, amit igényed szerint villámgyorsan, akár 3 órán belül át is vehetsz!

  További részletek