Fényképes baseball sapka

Légy trendi! Névre szóló sapka a szeszélyes forró nyárra.

Lepd meg szerettedet egy fényképes vagy névre szóló baseball sapkával! Segítségével mindenki nap mint nap magával hordozhatja kedvenc fényképét, ráadásul a tűző naptól is megvéd. Ugye, hogy Jolly Joker ajándék?

Online ajándéktervezőnk segítségével a sapka megalkotása roppant egyszerű. A következő színek között válogathatsz:

  • Fehér
  • Fekete
  • Kék
  • Lime
  • Narancs
  • Piros
  • Rózsaszín
  • Sötétkék

Ára: 2490 Ft

Az elkészült termék átvételére, futárszolgálattal vagy 85 városban, több mint 500 helyen nyílik lehetőséged.

Ne feledd, minden ajándéktárgyra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Készíts egyedi baseballsapkát

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 24 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 24 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »
Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás  Nem kell sokat keresgélnünk, ha szeretnénk fotót nyomtatni, hiszen rengeteg lehetőségbe botlunk úton-útfélen. Van azonban egy fontos szempont, ami miatt mégis megéri körültekintőnek lenni, ez pedig nem más, mint a minőség! Képkidolgozási lehetőségek a Sootersnél Éljünk a város bármely pontján, vagy az ország más településén, a legkényelmesebb mindenképpen az online fénykép rendelés.

Elolvasom a bejegyzést »
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »