Fényképes baseball sapka

Légy trendi! Névre szóló sapka a szeszélyes forró nyárra.

Lepd meg szerettedet egy fényképes vagy névre szóló baseball sapkával! Segítségével mindenki nap mint nap magával hordozhatja kedvenc fényképét, ráadásul a tűző naptól is megvéd. Ugye, hogy Jolly Joker ajándék?

Online ajándéktervezőnk segítségével a sapka megalkotása roppant egyszerű. A következő színek között válogathatsz:

  • Fehér
  • Fekete
  • Kék
  • Lime
  • Narancs
  • Piros
  • Rózsaszín
  • Sötétkék

Ára: 2490 Ft

Az elkészült termék átvételére, futárszolgálattal vagy 85 városban, több mint 500 helyen nyílik lehetőséged.

Ne feledd, minden ajándéktárgyra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Készíts egyedi baseballsapkát

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás akció

Digitális fotókidolgozás akció

Általában az a szokás, hogy évente legalább egyszer, de újabban már kétszer is nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Eláruljuk, nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk, és ilyenkor bizony jól jön például egy mosolyakció.

Elolvasom a bejegyzést »
Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak

Egyedi fényképes ajándéktárgyak, amiktől eláll a lélegzet Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Elolvasom a bejegyzést »
Fényképes bögre akció

Fényképes bögre akció

Egyedivé varázsolt akciós fényképes ajándékok Ha egyedi fényképes ajándékot keressel kedvezményes áron, nem is kell tovább keresgélned, a Sooters oldalán a legjobb helyen jársz, hiszen rengeteg színvonalas termék közül válogathatsz. Ami pedig a legjobb, hogy ezek küllemét te magad tervezheted meg, így egészen biztosan a legtökéletesebb ajándékkal lepheted meg szeretteidet,

Elolvasom a bejegyzést »