Karácsonyi ajándéktárgyak

Segítünk megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékokat.

Számos karácsonyi témájú fényképes ajándékkal bővítettük a termékpalettánkat. Válassz egyedi fényképes ajándékainkból, amelyek között találhatsz

  • karácsonyfa szarvas, csillag, csizma, vagy hóemberdíszt
  • csizmás, hóemberes vagy szarvasos hűtőmágnest
  • fa alakú karácsonyi párnát
  • hóemberes, karácsonyfás, mikulásos vagy szarvasos órát

Felejthetetlen karácsonyi ajándékok már 990 Ft-tól!

Lepd meg szeretetteidet a kreatív karácsonyi ajándékok valamelyikével.

A legjobb ezekben az ajándékokban, hogy teljesen egyedivé varázsolhatod, hiszen saját fényképpel díszítheted. Akár a szeretteidről vagy egy közösen készült képpel is díszítheted!

Tedd felejthetetlenné a karácsonyt a Sooters egyedi karácsonyi ajándékaival!

A termékeket online tervezőfelületünkön készítheted el!

Készíts felejthetetlen karácsonyi ajándékot

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 24 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 24 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében?

Hogyan igazodjunk el a fénykép méretek útvesztőjében? A digitális világban nem mindig egyszerű eligazodni. Nincs ez másként a fotók terén sem, hiszen a képkidolgozásnál nem árt figyelembe venni olyan fontos szempontokat, mint a képek mérete és a megfelelő felbontás. Most ebben nyújtunk egy kis segítséget!

Elolvasom a bejegyzést »
Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás

Fénykép nyomtatás  Nem kell sokat keresgélnünk, ha szeretnénk fotót nyomtatni, hiszen rengeteg lehetőségbe botlunk úton-útfélen. Van azonban egy fontos szempont, ami miatt mégis megéri körültekintőnek lenni, ez pedig nem más, mint a minőség! Képkidolgozási lehetőségek a Sootersnél Éljünk a város bármely pontján, vagy az ország más településén, a legkényelmesebb mindenképpen az online fénykép rendelés.

Elolvasom a bejegyzést »
Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Nem elavult dolog a fotóelőhívás!

Válasszuk a digitális fényképnyomtatást! Van az a tábor, aki a digitális fotózás térhódításával párhuzamosan azt vallja, feleslegessé vált a papír alapú képkidolgozás. És van a másik csoport (szerencsére a nagyobb tábor), akik nem így fogják fel a dolgot, hiszen memóriakártyán vagy CD-n tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban!

Elolvasom a bejegyzést »