Karácsonyi ajándéktárgyak

Segítünk megtalálni a tökéletes karácsonyi ajándékokat.

Számos karácsonyi témájú fényképes ajándékkal bővítettük a termékpalettánkat. Válassz egyedi fényképes ajándékainkból, amelyek között találhatsz

  • karácsonyfa szarvas, csillag, csizma, vagy hóemberdíszt
  • csizmás, hóemberes vagy szarvasos hűtőmágnest
  • fa alakú karácsonyi párnát
  • hóemberes, karácsonyfás, mikulásos vagy szarvasos órát

Felejthetetlen karácsonyi ajándékok már 1990 Ft-tól!

Lepd meg szeretetteidet a kreatív karácsonyi ajándékok valamelyikével.

A legjobb ezekben az ajándékokban, hogy teljesen egyedivé varázsolhatod, hiszen saját fényképpel díszítheted. Akár a szeretteidről vagy egy közösen készült képpel is díszítheted!

Tedd felejthetetlenné a karácsonyt a Sooters egyedi karácsonyi ajándékaival!

A termékeket online tervezőfelületünkön készítheted el!

Készíts felejthetetlen karácsonyi ajándékot

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

S.O.S. helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Sooters Blog

További hasznos blogbejegyzéseink
Digitális fotókidolgozás

Digitális fotókidolgozás

 Válasszuk a digitális fotókidolgozást! CD-n , memóriakártyán, adattárolókon tárolni a legszebb emlékeinket nem ugyanaz, mint egy fellapozható dekoratív albumban! A Sooters online fotókidolgozás szolgáltatása bárki számára lehetőséget ad, hogy otthonról kényelmesen  feltöltve képeit, minőségű papírképeket rendeljen.

Elolvasom a bejegyzést »
Olcsó fotóköny készítés

Olcsó fotóköny készítés

Megéri olcsó fotókönyvet rendelni? A kérdés jogos, hiszen a fotókönyvek általában nem olcsók, ezért az alacsony árak láttán természetes, hogy feléled bennünk a gyanú, miért is kerül ennyibe. Jó hír, hogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolnunk, lehet, hogy éppen szerencsénk van, és kifogtunk valami szuper ajánlatot. Persze nem baj, ha körültekintőek vagyunk, ezért most igyekszünk egy kis segítséget nyújtani, mikor éri meg valóban vásárolni.

Elolvasom a bejegyzést »
Fotókönyv típusok

Fotókönyv típusok

Fotókönyvek fajtái A fotókönyveket sok kritérium alapján osztályozhatjuk, de mi most kicsit más oldalról közelítjük meg a dolgokat. Hiszen az egész kategorizálásnak az a lényege, hogy segítsen eldönteni, hogy az ötletünkhöz milyen forma illene legjobban. Végül is, könnyebb dolgunk van, ha tudjuk mit szeretnénk, és ehhez keresünk fotókönyv fajtát, mintha egy sémára megpróbáljuk ráerőltetni az elképzelésünket.

Elolvasom a bejegyzést »