Fényképelőhívás

Összegyűlt egy csokorra való, emlékekkel teli fénykép és azon gondolkodsz, hogy jó volna előhívatni? Akkor itt a legjobb alkalom a fotókidolgozásra! Ragadd meg a lehetőséget és hívasd elő fényképeidet akciós áron.

Ha összegyűjtöttél jó pár fotókidolgozásra váró fényképet, érdemes körülnézned csomagajánlataink között. Kedvezményes áron juthatsz hozzá ugyanis minőségi kidolgozású fotóidhoz, sőt még egy-egy hasznos ajándékra is szert tehetsz. Ráadásul SuperLabl fotópapírra kidolgozott képekhez állítottunk össze neked kedvezményes ajánlatokat..

A képek kidolgozásához a Sooters SuperLab minőségű fotópapírját használjuk, és minden képen, amit nálunk dolgoztatsz ki, ingyenes képkorrekciót végzünk. Helyrerakjuk a színeket, fehéregyensúlyt, lehetőség szerint az élességet, hogy képeid a lehető legjobban mutassanak.

Kezdd el most, töltsd fel a fotóidat!

Fotófeltöltés indítása »
Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Mit takarnak a fényképelőhívás akciók?

A lehető legjobb kombinációt! Így már 100 darabtól jelentős kedvezményben részesülhetünk.

A legjobb hír pedig, hogy általában a legnagyobb akció a hagyományos képméretekre érvényes, amik már igazán szépen mutatnak az albumban, és képkeretben is. Ezzel még nincs vége, érdemes a fotókidolgozás csomagok között is böngésznünk, ugyanis a fotóelőhívás mellett itt olyan ajándékokra is szert tehetünk, mint egy szép fotóalbum, vagy kedvenc képünkből egy poszter, és ráadásul mindez jó minőségben!

A Sootersnél ezeket a csomagokat a lehető legkörültekintőbben állítják össze, így családi csomagból is találunk több félét, de gondoltak a házasulandókra és a nászutasokra is. Mindig előrukkolnak valami újdonsággal, úgyhogy érdemes néhanapján átböngészni a digitális fotókidolgozás  akcióikat.

Mennyibe kerül nálunk?

Fotókidolgozás professzionális SuperLab papírra

Vastagabb SuperLab papírunkkal a színek és a részletek szinte életre kelnek. Vedd kezedbe legkedvesebb pillanataidat magas, profi minőségben. Ráadásúl 90%-kal zöldebb technológia egyes más szolgáltatókhoz képest! 

A SuperLab papírt most kedvezményes, bevezető áron tesztelheted.

Darabszám9x13 cm10x13 cmLegnépszerűbb 10x15 cm13x18 cm
1-49 db rendelése esetén69 Ft79 Ft79 Ft99 Ft
50-99 db rendelése esetén59 Ft69 Ft69 Ft95 Ft
100 db feletti rendelése esetén45 Ft59 Ft59 Ft + ajándékok85 Ft
200 db feletti rendelése esetén39 Ft49 Ft49 Ft + ajándékok85 Ft

Online rendelések leadásának minimális összege 500 Ft.

Kezdd el most, töltsd fel a fotóidat!

Fotófeltöltés indítása »
Hogyan jut el hozzád?

Hogyan jut el hozzád?

Megrendelt termékeidet átveheted személyesen Budapesten központi ügyfélszolgálatunkon, vagy Pick-Pack Ponton az ország több mint 85 településén. Természetesen rendelésed futárral is eljuttatjuk hozzád, ha úgy kényelmesebb számodra.

Kiszállítási díjakról bővebben itt olvashatsz » 

A rendelés értékePick Pack pontKözponti ügyfélszolgálatFutárszolgálat
4999 Ft-ig990 Ft.Ingyenes1290 Ft.
9999 Ft-ig890 Ft.Ingyenes  990 Ft.
10 000 Ft felettIngyenesIngyenesIngyenes
  • Futárunk 3-4 munkanapon belül keresni fog téged
  • Pick Pack pontot választottál, budapesti pontokra 3 nap múlva, vidéki pontokra 4 nap múlva szállítjuk ki a megrendelésedet.
  • Ha központi ügyfélszolgálaton történő átvételt választottad, 2-3 nap múlva,
  • Sürgősségi szolgáltatás csak 1092 Budapest Ferenc Krt. 2. - Petőfi híd pesti hídfő alatt tudsz választani, ahol 3 óra (decemberi hónapban 24 óra)  múlva átveheted megrendelésedet

Szükséged van néhány albumra, képkeretre is a fotóidhoz?

Fotóalbumok

Fotóalbumok

Több mint 150 féle fotóalbumból választhatsz, akár stílus és méret szerint is. Tovább a webáruházba »

Képkeretek

Képkeretek

Több mint 600 féle képkeret elérhető webáruházunk kínálatában! Fedezd fel a képkereteinket! Tovább a webáruházba »