Rólunk

A mosoly a legjobb emlék

Mi a Sooters-nél mosollyal dolgozunk


Pontosan tudjuk, milyen fontosak neked azok az emlékek, amelyeket fényképek formájában őrzöl. Éppen ezért abban szeretnénk segíteni, hogy ezeket a képeket minél jobb minőségben és minél több kivitelben, formában, terméken lásd vissza.

Hiszünk abban, hogy egy fotókönyv vagy egy klasszikus papírkép közös nézegetése olyan élmény, amelyhez nem fogható az, ha csak a számítógép képernyőjét nézed. 

Az előhívott, kidolgozott képeket bármikor előveheted, kiteheted a lakás bármely pontjára, az egymás mellé rakott fotók pedig azonnal megmutatják neked az idő múlását. Fényképeink a változás hordozói és a nosztalgia eszközei egyben, ezért minőségi fotókidolgozást érdemelnek.

Jól tudjuk, hogy a valódi élményhez gyors, egyszerü rendelő felületekre és minőségi munkára van szükség. 

Innovativ, szupergyors rendelési lehetőség , élénk, élethű színek, tökéletes minőség és tartósság !

A Sootersnél ezt nyújtjuk neked. Nem csupán képekkel, hanem mosollyal is dolgozunk, így szeretnénk mosolyt csalni a te arcodra is!

Ezért bármilyen fotókidolgozással kapcsolatos szolgáltatásra van szükséged – szeretnél kidolgoztatni néhány fényképet, összeállítanál egy fotókönyvet, vagy meglepnéd szeretteidet egy egyedi, személyre szabott fényképes ajándéktárggyal – nálunk minden terméket és szolgáltatást megtalálsz, és mindig ugyanazt a magas minőséget kapod.

Mi vagyunk az első olyan cég a képkidolgozás területén, amely nem csak termékeire, de szolgáltatásaira is 100% garanciát vállal.

Ügyfélszolgálatunkon munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, akár technikai segítségre van szükséged, akár kérdésed vagy észrevételed van.