A mosoly a legjobb emlék Mi a Sootersnél mosollyal dolgozunk!

Pontosan tudjuk, milyen fontosak neked azok az emlékek, amelyeket fényképek formájában őrzöl. Éppen ezért abban szeretnénk segíteni, hogy ezeket a képeket minél jobb minőségben, és minél több kivitelben, formában, terméken lásd vissza.

Hiszünk abban, hogy a papírkép közös nézegetése olyan élmény, amelyhez nem fogható az, ha csak a számítógép képernyőjét nézed. Az előhívott, kidolgozott képeket bármikor előveheted, kiteheted a lakás bármely pontjára, az egymás mellé rakott fotók pedig azonnal megmutatják neked az idő múlását. Fényképeink a változás hordozói és a nosztalgia eszközei egyben, ezért minőségi kidolgozást érdemlenek.

Jól tudjuk, hogy a valódi élményhez minőségi munkára van szükség. Élénk, élethű színekre, tökéletes árnyalatokra és tartósságra.

A Sootersnél ezt nyújtjuk neked. Nem csupán képekkel, mosollyal dolgozunk, és szeretnénk mosolyt csalni a te arcodra is!

Ezért bármilyen fotókidolgozással kapcsolatos szolgáltatásra van szükséged – szeretnél kidolgoztatni néhány fényképet, összeállítanál egy fotókönyvet, vagy meglepnéd szeretteidet egy egyedi, személyre szabott fényképes ajándéktárggyal – nálunk minden terméket és szolgáltatást megtalálsz, és mindig ugyanazt a magas minőséget kapod.

Mi vagyunk az első olyan cég a képkidolgozás területén, amely nem csak termékeire, de szolgáltatásaira is 100% garanciát vállal.

Ügyfélszolgálatunkon munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, akár technikai segítségre van szükséged, akár kérdésed vagy észrevételed van.

Elérhetőségeinket itt találod »

 

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »