Fotókönyv rendelés gyakori kérdések 


Mennyibe kerülnek a Sooters fotókönyvek? 


Aktuális árainkról a Fotókönyv oldalon tájékozódhatsz. A fotókönyvek ára a felhasznált oldalak számától, a választott borító és kötés típusától, valamint annak méretétől függ. 
Az oldalakon elhelyezhetsz egyetlen képet vagy akár ötvenet, nem a képek száma befolyásolja a könyv árát.


Mit tegyek ha elakadtam?


Fotókönyvedet megrendelheted online szerkesztő felületünk segítségével. 
Ha Fotókönyv Online felületünk használod és elakadtál, kérlek szánj rá egy pár percet és ismerd meg a funkciókat. Ha továbbra sem találod amit szeretnél kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot. 

Korábban készített, mentett Projektedet,  a Fiókodba belépve -Projektek menü alatt találod.

Ha nem működik a szerkesztő felület, kérlek használj egy másik böngészőt. Rendszerünk a legújabb böngészőkre van optimalizálva. Pár másodperc alatt telepítheted a hivatalos friss böngésző verziót és működni fog. 
Mindemellett ügyfélszolgálatunkon,  kollégáink telefonon és e-mailben segítenek neked. Sőt úgy is dönthetsz, hogy egészében ránk bízod a fotókönyved elkészítését. Ez esetben nem kell mást tenned, mint kiválasztani a képeket és meghatározni a sorrendjüket, elküldeni részünkre a sooters@sooters.hu email címre, a többi a mi dolgunk.


Fotókönyv mellett fotófüzetet is készítetek?


Igen, természetesen a keményborítású fotókönyvek mellett puha borítású fotókönyvet is rendelhetsz tőlünk.
Ez a termékünk is az online fotókönyv szerkesztő felületen érhető el, és minden lehetőség megvan a szerkesztéskor. http://www.sooters.hu/fotokonyv


Választhatok egyedi borítót is a fotókönyvemhez? 


Természetesen többféle lehetőség közül választhatsz. Ha  vászonborítást szeretnél, a színek széles skálájából válogathatsz. Ha az elegáns egyedi borítás híve vagy, választhatod egyedi borítóinkat a klasszikus kötéstől egészen a DeLux kategóriáig.
 Az egyedi borítóinknál matt és fényes borító közül is választhatsz.


Milyen kötési típusok közül választhatok? 


Három kötéstípus választható, a Klasszikus könyvkötés, Panoráma kötés és DeLux kötés. 
A kötés típusa határozza meg az elkészítési időt is. A klasszikus kötés készül el a leggyorsabban, kimagasló minőségben. A DeLux kötés, a kategória csúcsa, fotópapírra készítjük és ezt tart a leghosszabb ideig, mivel manuális és alapos munkát igényel az elkészítése. 
Egy fotókönyv max. 160 oldalig bővíthető.


Van lehetőségem különböző témák szerint összeállítani a fotókönyvem?


Igen, a Sootersnél a fotókönyved témájához többféle hátteret választhatsz.
Lehet a fotókönyved esküvői, születésnapi, készülhet a nyaralás önfeledt pillanataiból, vagy családi élményekből, több mint 100-féle témához illő háttér közül válogathatsz.


Milyen méretű fotókönyveket készíthetek? 


Választhatsz standard A/5 (15x20) , A/4-es (20x30 cm-es) fekvő vagy álló fotókönyv formátumot, illetve négyzetes 25x25 cm vagy 30x30 cm-es fotókönyv méretet is.


Hogyan és mikor vehetem át a fotókönyvem? 


A fotókönyveket már 3-4 napon múlva át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon vagy 3-4 napon múlva kiszállítjuk részedre az általad kiválasztot helyszínre. 

Fotókönyvek esetében nincs lehetőség Express szolgáltatás kérésére.  A minőségi fotókönyv elkészítéséhez erre a gyártási időre szükség van, az ettől gyorsabban elkészült könyvek veszélyeztetik a könyv tartósságát és minőségétA gyors fotókönyvek borítói gyengébbek, lötyögősek, minden nyitásnál meghajlanak, sőt sajnos szét is esehetnek, így mi ezt nem készítjük.

Az elkészült fotókönyvet átveheted ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország több mint 2000 GLS átvételi pontján, automatáiban, de kérhetsz házhoz szállítást is. 
Az átvétel ügyfélszolgálatunkon 290 Ft. A futárral történő kiszállítás 1290 Ft,  az átvétel a GLS pontokon vagy GLS automatákban 890 Ft.


Vállaltok garanciát a fotókönyvre? 


Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általad készített fotókönyvre is. 
A megrendelésedet csak akkor kell fizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!