10x15 fénykép előhívás akció: Hol találhatod a legjobb ajánlatokat?


A fotók megőrzése mára elsősorban digitális formában történik, holott azok előhívása is komoly hagyományokkal bír. A számunkra fontos fotók kinyomtatása ma pedig már egyszerűbb, mint bármikor, ráadásul a megfelelő helyen kedvező ajánlatokkal találkozhatunk.

Fényképek egykor és ma

A fotográfia területén óriási változások mentek végbe az elmúlt évtizedek során, melynek legnagyobb találmánya talán a digitalizáció. A hagyományos, filmre való fotózás napjainkban már háttérbe szorult és sokkal inkább művészi, esztétikai okokból használják ezt a technológiát. A digitális fotózás korában ugyanis már olyan innovatív, modern megoldásokkal találkozhatunk, melyek nem csak kiváló minőségű fényképek készítését teszik lehetővé, de a fénykép előhívás és a fotók szerkesztése is egyszerűbb, mint valaha. 

Ha belegondolunk, ma már egy okostelefonnal is olyan minőségű fotókat készíthetünk, melyekre korábban a legjobb minőségű, legdrágább fényképezők sem voltak képesek. Ez pedig értelemszerűen szélesre tárja a fotózás kapuit mindenki számára, akár hobbi, akár profi szinten. A digitális fotózás ugyanakkor némiképp háttérbe szorította a fénykép előhívás lehetőségét, hiszen az emlékek a különböző tárhelyeken is megőrizhetők. A korszerű fotónyomtatás ugyanakkor segít modern köntösben megőrizni a hagyományokat.

Online megoldások mindenkinek

A fénykép előhívás modern megoldásai a felhasználókat leginkább az online térbe terelik, hiszen ez a leggyorsabb, legkényelmesebb és sokszor legolcsóbb megoldás a fotók nyomtatásának megrendelésére. Persze arra is lehetőség van, hogy felkeressünk egy fotós szaküzletet, ahol szintén korszerű technikákkal, jó minőségben nyomtatják ki fényképeinket, de az online tervezők és áruházak, mint például a Sooters is, ettől jóval sokszínűbb és komfortosabb felületet nyújtanak a fényképek előhívására. 

A webshopban történő vásárlás egyébként is elterjedt, hiszen a vásárlók gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá a kívánt termékhez és akár otthonuk kényelméből is válogathatnak az elérhetők opciók közül. Nincs ez másként a fénykép előhívás esetében sem, hiszen a Sooters webáruháza nem csak a beszerzés egyszerűsége, de a különböző szerkesztési lehetőségek és a számos saját magunk által megalkotható fotós tárgy és ajándék maitt is népszerűnek mondható. Így akár egy egyszerű fotó is új életre kelhet a kreatív megoldások okán.

Méretek közt

A Sooters weboldalán a fénykép előhívás valóban csupán néhány kattintás. A fotónyomtatás menüpont alatt több lehetőség közül választhatunk, mely után rögtön a szerkesztési és megrendelési felületre jutunk. A fotónyomtatás területén az egyik legnépszerűbb formátum a 10X15 cm-es méret, hiszen ez kompakt, ugyanakkor jól kivehető végeredményt kínál, ráadásul a fotó felbontásának tekintetében sem kell profi fényképezőgépek által garantált minőséget hoznunk. 

A szerkesztés és megrendelés során természetesen több méret közül választhatunk, ám a kifogástalan végeredmény érdekében érdemes szem előtt tartani az előhívni kívánt fotó paramétereit és felbontását. Egy 10x15-ös fénykép esetében az ideális felbontás például 1205x1795 pixel. Ez nem jelenti azt, hogy kisebb felbontású képet nem hívhatunk elő ebben a méretben, ám a megfelelő minőség érdekében ezt érdemes szem előtt tartani. A minőség mellett pedig az akciós ajánlatokra is érdemes figyelni.

Gyors és olcsó minőség

A Sooters webshop rengeteg különböző fénykép előhívási lehetőséget kínál a felhasználók számára, hiszen a hagyományos 10x15-ös képek nyomtatása mellett különböző albumok, fotókönyvek, ajándéktárgyak, vászonképek és sok egyéb kreatív tárgy is készíthető. Mindezt pedig abszolút a saját kezünkbe vehetjük a weboldal megoldásainak köszönhetően. A sokszínű paletta mellett pedig állandó akciókkal is találkozhatunk, melyek a fénykép előhívás árát is kedvezőbbé teszik. 

Az aktuális promóciók és akciók megtalálásának legegyszerűbb módja, ha a Sooters weboldalán az ‘Akciós kuponok’ menüpontra kattintunk. Itt ugyanis állandó jelleggel különböző akciós kuponok találhatók, melyek akár jelentős kedvezményt is adhatnak egy-egy megjelölt tárgyra vagy szolgáltatásra. A kuponkódok bárki számára elérhetők és a megrendelés során érvényesíthetők. A Sooters tehát nem csak a gyorsaságot és minőséget garantálja, de a folyamatosan kedvező ajánlatokat és árakat is.