Üdvözlőkártyák saját fotóval

Üdvözlőkártyák saját fotóval

Online szerkesztés- Belépés »
240 Ft-tólelérhető

Egyedi üdvözlőkártyák saját fényképpel! Készíts online saját fotókkal ellátott üdvözlőkártyákat!

Az egyedi üdvözlőkártyákat többféle témában és mintával tudod saját kezűleg elkészíteni. Legyen akár családi, babás, esküvős vagy céges üdvözlőkártya, online rendszerünk segítségével bármelyik típust könnyedén, és szabadon szerkesztheted. Sőt a témához illő mintát és méretet is kiválaszthatod. A dizájnért és üdvözlőkártya sablonokért pedig nem számolunk fel felárat! Minden üdvözlőkártyát a legjobb minőségben készítjük el neked. A feltöltött képekre akár egyéni szöveget is elhelyezhetsz.

Üdvözlőkártyák saját fotóval, félbehajtott egy vagy kétoldalas változatok

Készíts egyedi fényképes üdvözlőkártyát, vagy lepd meg vele szeretteidet, barátaidat!

A Sootersnél többféle minta és kivitel közül választhatsz, hogy olyan üdvözlőkártyát állíthass össze, amit igazán szívesen hordanál!

Online üdvözlőkártyakészítő felületünk segítségedre lesz, hogy mindössze néhány kattintással gyorsan és egyszerűen létrehozd egyedi üdvözlőkártyádat.

Egyedi üdvözlőkártyák saját fényképpel

Irány a szerkesztés »

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »