Miért a Sooters fotókönyve? Többféle szín és méret közül választhatsz, és akár 378 képet is elhelyezhetsz egyetlen fotókönyvben!

Fotókönyvet bárhol készíttethetsz, de Mosolykönyvet csak nálunk. Rendezd a megörökített mosolyokat egy stílusos fotókönyvbe! Többféle szín és méret közül választhatsz, és akár 378 képet is elhelyezhetsz egyetlen fotókönyvben.

Akár esküvői fotókönyvet szeretnél, akár a nyaralás legemlékezetesebb pillanatait fognád össze egyetlen könyvbe, nálunk kedvedre válogathatsz többféle kivitel közül, az összeállításban pedig egy praktikus online szoftver lesz majd a segítségedre. Így a fotókönyved pontosan olyan lesz, amilyet megálmodtál, akár ajándékba adod, akár magadnak készíted el.

Egyedi kemény borítású fotókönyv
5490 Ft-tólelérhető

Egyedi kemény borítású fotókönyv

A kemény egyedi borító eleganciát kölcsönöz a fotókönyvnek és mindemellett védi magát a könyvet is. A kemény borítós fotókönyv, első és a hátsó borítóján kívül a könyv gerincét is ízlése szerint igazíthatjuk szín és formai elképzelései alapján, így lesz a könyv kívül-belül egyedi.

Tudj meg többet! »
Egyedi puha borítású fotókönyv készítés
3990 Ft-tólelérhető

Egyedi puha borítású fotókönyv készítés

Tervezz egyedi borítót, hogy a hagyományos megoldások helyett egy kellemes emlék kerülhessen a fotókönyved elejére.

Tudj meg többet »
Fix kemény borítású fotókönyv készítés
7990 Ft-tólelérhető

Fix kemény borítású fotókönyv készítés

Több méretben, bőr, textil és kreatív kivitelben, ablakos és teli első fix borítóval is elérhetők

Tudj meg többet »

Tematikus fotókönyvek

Tudod már, milyen fotókönyvet szeretnél? Lapulnak a számítógépeden esküvői képek, esetleg a családi nyaralás képei pihennek mappákba csomagolva? Készíts belőlük egy egyedi fotókönyvet, ami csokorba gyűjti a szép emlékeket! Több mint 100-féle háttér közül választhatsz, és akár 378 képet is elhelyezhetsz egyetlen könyvben! Kíváncsi vagy tematikus fotókönyveinkre?

Családi fotókönyv

Családi fotókönyv

Családunkkal töltött közös percek évekkel később a legdrágább emlékeink, ne hagyd hát megfakulni őket! Szedd elő a legjobb családi fotóidat és rendezd őket fotókönyvbe!

Fotókönyveinkbe akár közel 400 képet is összegyűjthetsz, így nem fog kimaradni egyetlen fontos esemény sem. Sőt, egyedi fotókönyv szerkesztő programunkkal azokat a mondatokat is belecsempészheted a könyvedbe, amiket csak ti fogtok megérteni.

Irány a szerkesztő felület

Baba fotókönyv

Baba fotókönyv

Új taggal bővült a család? Röpködnek a fotók? Gyűjtsd össze ezeket egyetlen bájos fotókönyvbe, hogy évekkel később együtt nézegethessétek az első mosolyt, az első lépéseket.

Minden fontos pillanatnak lesz helye fotókönyvben, hiszen közel 400 képet rendezhetsz sorba egyedi effektekkel és kommentekkel. Válogass több mint 100 egyedi háttér közül, és állítsd össze csemetéd fotókönyvét!

Irány a szerkesztő felület

Utazási fotókönyv

Utazási fotókönyv

Mesés helyek, csodás élmények, lélegzetelállító fotók… Éld át újra a nyaralás perceit! Válogass egyedi háttereink közül, és rendezz akár 378 képet egyetlen történetbe, egyetlen fotókönyvbe!

Gyűjtsd saját fotókönyvedbe a nyaralásod legemlékezetesebb pillanatait! Ehhez többféle lehetőséget is kínálunk számodra. Választhatsz több mint 100 féle kreatív hátterünkből, saját effektekkel és kommentekkel teheted egyedivé fotókönyved.

Irány a szerkesztő felület

Születésnapi fotókönyv

Születésnapi fotókönyv

Ajándékozd meg szeretteidet a legemlékezetesebb közös percek gyűjteményével!

A fotókönyvet teljesen személyre szabottá teheted, egyedi fényképekkel, szövegekkel és effektekkel. Egy ilyen különleges ajándékkal garantáltan örömet okozol! Ha gyorsan kell összehoznod az ajándékot, a rendelés másnapján a kezedbe adjuk a fotókönyvet!

Irány a szerkesztő felület

Hogyan készülnek a fotókönyvek?

  • A fotókönyvek kiváló fotóminőségben, valódi fotópapírra nyomtatva készülnek
  • Telített színek köszönnek vissza az ujjlenyomat-mentes papíron
  • Nem görbül, vagy repedezik meg a lap, így sokáig őrizhetőek az emlékek
  • A prémium nyomtatási minőségnek köszönhetően a képek élénkek és színtartóak lesznek, megelevenednek rajtuk a legszebb emlékeid.
  • Süllyesztett fotókönyv kialakítást alkalmazunk, hogy igazán strapabíró legyen, és még sokáig nézegethesd a könyved.

Átvétel, házhozszállítás.

Rendelj biztonságosan, kényelmesen. 

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat a legmagasabb fokú biztonsági intézkedést vezette be!

Házhozszállítás: Csak futárszolgálattal ,  házhoz szállítással kézbesítjük , Más kategóriájú rendelések összevonására nincsen lehetőség. 

Személyes átvétel : átveheted ügyfélszolgálatunkon.1092 Bp. Ferenc Krt.2-4 szám alatt

Fotókönyv rendelésnél , kérlek vedd figyelembe, hogy EXPRESS szolgáltatást csak Elite és Fix borítású könyveknél választható. 

A rendelés értéke Központi ügyfélszolgálatFutárszolgálat
4999 Ft-ig Ingyenes1299 Ft.
9999 Ft-tól IngyenesIngyenes