Fotónyomtatás gyakori kérdések Milyen méretekben hívathatok elő képeket? 


Akár kisebb, akár nagyobb méretben is elő tudod hívatni a fotóidat. 
Ezek közül a méretek közül választhatsz: Klasszikus méretek a 9x13 cm, 10x13 cm, 10x15 cm, 13x18 cm, 15x20 cm, 18x24 cm, 20x30 cm, 30x45 cm. 
Extra méretek, melyet szintén rendelni tudsz  a 6x9 cm, 7x10 cm , 13x13 cm, 20x20 cm. illetve a 30x30 cm méret.

A legnépszerübb méret a 10x15 méretü kép nyomtása, de a számodra megfelelő képméreteket online képkidolgozó rendszerünkben könnyedén ki tudod választani.


Beállíthatom az arányokat, a képvágást és a színeket is? 


Mindent beállíthatsz egyszerűen, képnyomtatás felületen képarányokat, vágásokat is egyaránt. 

Teljes kitöltés: A ''Teljes kitöltés'' eljárás során a fotó teljesen kitölti a papírképet, de bizonyos részek lemaradhatnak, ha a fájl oldalaránya nem azonos a leendő papírkép arányaival.  Ezt a rendszerünk megmutatja részedre és szabadon állítható a vágás, amennyiben szükséges.
 A nyomtatási labortechnikából adódóan a képkészítés során, 2 mm mindenütt a kép körül egységesen levágásra kerül.

Eredeti arányok: Az „Eredeti arányok” megtartásával a kép minden részlete látható a papírképen, de a méretarány különbségéből adódóan a papírképek szélén fehér csíkok maradnak. Ezt az eljárást abban az esetben javasolt kérni, amikor a „Teljes kitöltés” eljárás során fontos részletek maradnának le a képről. 
Amennyiben 3:4-es oldalarányban készültek a fényképei, javasoljuk a 10x13-as méret rendelését. 

Vágás kontrol: A Képvágás opció lehetővé teszi a kép, nem kívánt elemeinek levágását a sarkok húzásával. Vagy ha úgy tetszik, egyszerűen kiválaszthatod egy arányt, és a kép ennek megfelelően le lesz vágva. 

Hangulat a képeidnek: Ha kedved tartja átalakíthatod fotóidat  fekete-fehérre, vagy hozzáadhatsz egyéni szűrőket az egyéni kép hangulata érdekében. Tedd személyessé és ragyogóvá fényképeidet egyetlen mozdulattal, beállítva a fényerőt, kontrasztot és a telítettséget.

Milyen darabszámtól tudok képeket rendelni?


Akár 1, akár több száz darab fotót is rendelhetsz tőlünk, de kövesd folyamatosan akcióinkat, melyek között már 100 darab föött kedvezményes képelőhívásra is bukkanhatsz.
Aktuális fotónyomtatás akcióinkról itt tájékozódhatsz.


Mennyi időn belül készülnek el a képek? 


A képeket akár már 48 óra múlva át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendeléskor központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd meg átvételi helyként. Kérlek vedd figyelmbe, hogy a fenti határidők munkaidőben és munka napokra vonatkoznak
De arra is van mód, hogy 3 óra alatt elkészítsük a megrendelésedet. Ezt az alapárhoz képest minimális felárral tudjuk vállalni. Ezt az igényed a rendelés leadásakor tudod jelezni nekünk. 

Kérhetek házhoz szállítást? 
Igen, a megrendelésedet futárszolgálattal is el tudjuk juttatni hozzád 48-72 órán belül, melynek Magyarország területén a szállítási díja 1290 Ft. 

Hol vehetem át az elkészült megrendelést?
Több lehetőség van a termékek átvételére. Amennyiben központi ügyfélszolgálatunkat jelölöd be átvételi helyként, akkor 48 órán belül, 1092. Budapest - Ferenc körút 2. - Petőfi híd pesti hídfő címen tudod átvenni a termékeket.
De a megrendelésedet a GLS Pontokra vagy GLS Automatákban  is át tudod venni, országszerte, több mint 2000 ügyfélponton.  A szállítása díja  az átvételi pontokra és automatákban 890 Ft.

Milyen fotópapírra nyomtatjátok a képeket? 


Képeidet kidolgoztathatod  extra prémium minőségű Epson fotópapírra.
Kiválaszthatod azt is, hogy matt vagy fényes fotópapírra szeretnéd-e nyomtatni a képeidet. Ezt az online megrendelés során tudod bejelölni. 
Az általunk használt  prémium papír és a többi szolgáltató által használt papír közötti különbség elsősorban abban nyilvánul meg, hogy a  papírunk sokkal vastagabb, a speciális réteg miatt a fotók részletgazdagabbak. 
Nem utolsósorban 90% környezetbarát technikával kerülnek kidolgozásra.


Elakadtam az online fotórendeléssel!  Mit tegyek? 


Ha elakadtál vagy nem működik a képfeltöltés, kérlek használj egy másik böngészőt. Rendszerünk a legújabb böngészőkre vannak optimalizálva.

Ha további kérdésed lenne az online rendeléssel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálati számunkat, a +36 (1) 249 50 76-os számot, vagy írj e-mailt a sooters@sooters.hu címre.


Hogyan lehet saját fotókollázsom? 


Fotókollázst  szoftverünk segítségével tudsz elkészíteni.  Több előre elkészített sablon áll rendelkezésdre. Ehhez ki kell választanod a kollázsra szánt képeket, a kívánt méretet és elrendezést. Ezután pedig csak le kell adond a megrendelésed.

Milyen méretű lehet a fotókollázsom? 


A választható méretek fotókollázsból: 20x30 cm, 30x45 cm, 40x60 cm, 50x70 cm, 60x60 cm, 60x80 cm, 60x100 cm. 
A fotókollázshoz azonnal képkeretet is tudsz választani és rendelni, továbbá választhatod a vászon kollázs opciót. Fotókollázs szerkesztó felületet itt éred el.


Hogyan készíthetek vászonfotót? 


Vászonfotó készítéséhez használd online tervező felületünket! Töltsd fel a kívánt képedet, állítsd be a megfelelő méretet, és add le megrendelésed! Kattints a vászonfotó rendelés menüpontra hez

Milyen méretben rendelhetek vászonfotót? 


A választható méretek: 20x30 cm álló és fekvő vászonfotó, 30x40 cm álló és fekvő vászonfotó, 40x60 cm álló és fekvő, vászonfotó, 60x60 cm álló és fekvő vászonfotó, 50x70 cm álló és fekvő vászonfotó.

Hogyan készíthetek fotóposztert? 


Online fotóposzter tervező felületünk segítségével pár kattintással neked is lehet fotóposztered. Csak annyit kell tenned, hogy feltöltöd a képed és beállítod a kívánt méretet.


Milyen méretű fotóposztert rendelhetek? 


A választható méretek: 

30x45 cm álló és fekvő fotóposzter
40x60 cm álló és fekvő fotóposzter, 
60x60 cm fotóposzter, 
60x80 cm álló és fekvő fotóposzter 
50x70 cm álló és fekvő fotóposzter 
60x100 cm álló és fekvő kivitelben
60x90 cm álló és fekvő kivitelben
60x100 cm álló és fekvő kivitelben
70x100 cm álló és fekvő kivitelben
80x120 cm álló és fekvő kivitelben
150x100 cm álló és fekvő kivitelben

Vállaltok garanciát a fényképekre, termékekre? 


Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általunk előhívott képekre is. 
 Prémium nyomtatási technológiával és kizárólag csúcsminőségű, márkás fotópapírral dolgozunk! Képeidet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!