Fényképes naptár gyakori kérdések 


Milyen típusú fényképes naptárat tudok készíteni? 


Készíthetsz egy lapos, vagy 13 lapos spirálozott naptárat, asztali és fali kivitelben is. Családi, esküvői, utazás, baba és szerelem naptár sablonok állnak rendelkezésdre. Így villám gyorsan és egyszerüen  elkészíteheted a legszebb naptárakat.

Milyen méretű fényképes naptárat készíthetek az online szerkesztő felület segítségével? 


Többféle méret közül is választhatsz. Lehet akár 20x30 cm-es 1 vagy 12+1 lapos, 30x45 cm-es 1 vagy 12+1 lapos naptár is. Kétoldalas naptárat is rendelezésre , melynek mérete 22x28 cm.
De az óriás, népszerü egy oldalas tervező naptárt is választhatod, 50x70 cm vagy 70x100 cm méretben.

Mennyibe kerülnek a fényképes naptárak? 


A fényképes naptárak ára a mérettől és a típustól függően.  Aktuális egyedi naptár árainkról ide kattintva tájékozódhatsz.

Hány képet választhatok a fényképes naptárba? 


Ha 1 lapos naptárat rendelsz, akkor több képet is tudsz hozzá választani. 
Ha 12+1 lapos naptár mellett döntesz, akkor szintén korlátlan mennyiségű fotót választhatsz és helyezhetsz el a fényképes naptárba. Sablonok és elrendezések állnak készen rendekezésedre, így villámgyorsan elkészítheted a naptáradat.

Választhatok egyedi megjelenést a naptárhoz? 


Természetesen többféle lehetőség közül választhatsz. A rendelés folyamán kiválaszthatod, hogy milyen mintájú naptárat szeretnél 100 sablon áll azonnal rendelkezésedre. Ezeket a sablonkat és elrendezéseket szabadon variálhatod. Módosíthatod a naptár hátterét, elrendezését egy kattintással.

Mikor vehetem át az elkészült naptárat?


A naptárat már 3 napon belül át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon és 3-4 napon belül kiszállítjuk részedre az általad kiválasztot helyszínre.
Lehetőség van Express szolgáltatás kérésére is. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a rendelés leadásakor bejelölöd ezt a szolgáltatást.  Így ha budapesti központi ügyfélszolgálatot választod, már 3 óra múlva, míg kiszállítással 24 óra múlva érkezik a rendelésed. 


Hogyan vehetem át a naptáramat?


Az elkészült naptáradat átveheted ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország több mint 2000 GLS átvételi pontján, automatáiban, de kérhetsz házhoz szállítást is. Az átvétel ügyfélszolgálatunkon 290 Ft. A futárral történő kiszállítás 1290 Ft, az átvétel a GLS pontokon vagy GLS automatákban 890 Ft.

Vállaltok garanciát a fényképes naptárra?

Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az általad készített fényképes naptárra is. A megrendelésedet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!