Fényképes ajándék rendelés gyakori kérdések Milyen fényképes ajándéktárgyakat tudok rendelni a Sooterstől? 


Többféle fényképes ajándéktárgyat tudsz rendelni tőlünk. Választhatsz az egyedi pólók, fényképes bögrék, fényképes párnák, egyedi képeslapok, fényképes puzzle és egyéb fényképes ajándékok közül. A fényképes ajándékokról bővebben itt olvashatsz: fényképes ajándéktárgyak


Mennyibe kerülnek a fényképes ajándékok?


A fényképes ajándékok ára ajándéktól függő. Aktuális ajándék árlistánkat itt megnézheted: egyedi ajándék típusok és árak

Hogyan készíthetem el a kiválasztott ajándékot? 


Az egyszerű összeállításhoz egy online tervező felület nyújt neked segítséget, ahol kiválaszthatod a kívánt terméket, feltöltheted a kiválasztott képet és megadhatod a méreteket, színeket, mintákat  és szabadon, könyedén szerkestheted.


Hogy vehetem át az elkészült ajándékot? 


Az elkészült egyedi ajándékodat átveheted ügyfélszolgálatunkon, vagy az ország több mint 2000 GLS átvételi pontján, automatáiban, de kérhetsz házhoz szállítást is. 
Az átvétel ügyfélszolgálatunkon 290 Ft. A futárral történő kiszállítás 1290 Ft, az átvétel a GLS pontokon vagy GLS automatákban 890 Ft.

Mikor vehetem át, mennyi idő alatt készül el?


Az ajándékot akár már 48 óra  múlva át tudod venni személyesen budapesti ügyfélszolgálatunkon és 72 óra múlva házhozszállítjuk vagy az átvételi pontjainkra.
De arra is van mód, hogy Express szolgáltatást válassz.  Igy 3 óra múlva átveheted budapest központi ügyfélszolgálaton  vagy 24 óra alatt elkészítjük és kiszállítjuk az általad választott helyre.  
Ezt az igényed a rendelés leadásakor tudod jelezni nekünk. A rendelés elkészüléséről visszaigazoló levelet küldünk.

Vállaltok garanciát az ajándékokra? 


Igen, 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden termékünkre és szolgáltatásunkra is, így az ajándékokra is. 
A megrendelésedet csak akkor kell kifizetned, ha elégedett vagy a minőséggel!