Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan! 

Hogyan tegyünk egyedivé egy átlagos használati tárgyat?

Egy fényképes bögre, egy kulcstartó, vagy póló önmagában unalmas ajándékként hangzik. Legyünk őszinték, ha ilyesmit kapunk, mi is illedelmesen megköszönjük, majd megy a polcra, szekrénybe a többi közé. 

De! És itt jön a nagy DE, ha ez nem egy egyszerű használati tárgy, hanem egy egyedi fényképes ajándék, máris másként néz ki a dolog, mert bár praktikus, mégis látványos, így büszkén viselünk egy fotóval díszített pólót, és szívesen kortyolgatunk forró citromos teát (vagy ki mit szeret), egy személyre szóló bögréből. 

A repertoár azonban nem merül ki ennyiben, mert a Sootersnél olyan használati tárgyakra is nyomtathatunk fotót, amire egyébként eszünkbe sem jutna. Kíváncsi vagy, mik ezek? Görgess tovább, eláruljuk! 

Egyedi fényképes ajándéktárgyak a mindennapokban

A bögre, a póló, falióra, vagy párna is elég kézen fekvő, a rendelések alapján legtöbben még mindig ilyesmiben gondolkodnak. De nem lehet örökké ezeket ajándékozni, nem árt előrukkolni néha valami újdonsággal. 

Ha csak a viselhető fényképes ajándéktárgyakat nézzük, már akkor szép lista kerekedik. Kedvenc fotóink rákerülhetnek egyedi pólóra (női esetén nem csak a fazontalan egyenes szabásúra, hanem csinos karcsúsított darabokra is), cuki táskára, de még tornazsákra is. Ez utóbbi az egyik kedvencünk, mert így a gyerekek sokkal jobban vigyáznak rá, így kicsi az esély, hogy elhagyják valahol. Ez már duplán praktikus. 

De van ám még hasonló tippünk: Például egy fotóval díszített tolltartóhoz mit szólnátok? Kiegészítőkben is gondolkozhatunk, hölgyeknek egy szép fényképes kulcstartó telitalálat, ehhez pedig kitűnően passzol egy ugyanilyen ékszertartó doboz. 

A nyár szerelmeseit megajándékozhatjuk egy egyedi strandtáskával, amit könnyedén el is elkészíttethetünk. Ezek eddig elég csajos ajándékok, úgyhogy ne feledkezzünk meg a férfiakról sem! Nem is sejtenénk, mennyi mindent találhatunk nekik az egyedi fényképes ajándéktárgyak között. 

A legtutibbak az egérpadok, és a fényképes egyedi korsó, de van itt vagány fém thermo bögre, vagy kulacs is, amikre szintén lehetséges fotót nyomtatni. Apróságok közül nézzük meg a, kulcstartókat, poháralátéteket, mind izgalmas a egyedi fényképes ajándék, mely szuper és hasznos is egyszerre.

Irány az ajándéktárgyak