Csomagban jobban megéri!  Valentin Napi Extra -20%. Használd a kuponkódot: VN-SO21 !

Ha összegyűjtöttél jó pár fotókidolgozásra váró képet, érdemes körülnézned csomagajánlataink között. Kedvezményes áron juthatsz hozzá ugyanis minőségi SuperLab kidolgozású fotóidhoz, sőt még egy-egy hasznos ajándékra is szert tehetsz. 

Minden képen ingyenes képkorrekciót végzünk a tökéletes eredmény érdekében, kiigazítjuk a színeket, a fényeket, az élességet, hogy a legtökéletesebb eredményt kaphasd.

A fotókidolgozás során, a képeken ellenőrizzük a méretarányokat is, hogy a fontos részletek ne maradhassanak le.

Munkánkra 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalunk

Képeidet  SuperLab fotópapírra, már 90%-kal zöldebb technológiával készítjük .

Sooters mosolyakció csomag
59 Ft-tólelérhető

Sooters mosolyakció csomag

Ha legalább 100 SuperLab minőségü fényképet rendelsz 10×15 cm-es méretben, most kedvezményesen 59 Ft a képkidolgozás ára. És minden fényképedet a Sooterstől megszokott minőséget kapod.

Tudj meg többet »
Emlékidéző csomag
49 Ft-tólelérhető

Emlékidéző csomag

Ha van legalább 200 db képed, amit szeretnél kidolgoztatni, akkor érdemes ezt a csomagot választanod. Persze ez nem jelenti azt, hogy több képet nem dolgoztathatsz ki

Tudj meg többet »
All inclusive családi csomag
49 Ft-tólelérhető

All inclusive családi csomag

Évek múlva is visszanéznéd kisbabád legédesebb pillanatait? Dolgoztass ki min. 200 családi képet, és most ajándékba adunk 2 db 100-os  fényképalbumot 1490 Ft értékben és egy 20×30 cm miniposztert!

Tudj meg többet »
Retro polaroid csomag
2990 Ft-értA tiéd lehet

Retro polaroid csomag

Felelevenítjük a varázslatos, klasszikus instant fotózást a Polaroid Fotó csomagunk segítségével. Polaroid fotó csomagunkat most különleges elemekkel rendelheted meg

Tudj meg többet »