Egyedi és praktikus a fényképes egyedi naptár


Egyedi Fényképes Naptár Készítés: Személyes Ajándék Minden Alkalomra. 

Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, valami teljesen egyedit. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!


Miért Készíts Egyedi Fényképes Naptárat?

 Egyedi fényképes naptár készítése nemcsak kreatív hobbi, hanem személyre szabott ajándék is lehet bármilyen ünnepre vagy évfordulóra. Egy ilyen naptár tökéletes módja annak, hogy megőrizd az emlékeket és minden nap eszedbe jusson a kedves pillanatok. Ráadásul, a digitális világban élve, egy kézzel fogható, személyes tárgy különleges érzést adhat.

Az Egyedi Naptár Tervezésének Alapjai 

A fényképes naptár készítéshez először is válaszd ki a legkedvesebb fotóidat. Gondolj arra, hogy melyik kép illik a hónapok hangulatához, ünnepeihez vagy az évfordulóidhoz. A tervezés során figyelj arra, hogy a képek minősége megfelelő legyen a nyomtatáshoz: legalább 300 DPI felbontás szükséges. A naptárak többféle méretben és elrendezésben készíthetők, így előtte döntsd el, hogy milyen formátum a legmegfelelőbb számodra. 

Hogyan Készíts Fényképes Naptárat Otthon? 

Ha otthon szeretnéd elkészíteni a naptáradat, a Sooters  online eszköze áll rendelkezésedre. Könnyedén feltöltheted a képeidet és testreszabhatod a naptár kinézetét. Sok sablon közül, vagy akár teljesen egyedi elrendezést is tervezhetsz. Ne feledkezz meg a fontos dátumokról sem: születésnapok, évfordulók bejelölése még hasznosabbá teszi a naptárat.

Hogyan tegyünk egyedivé egy átlagos használati tárgyat, pld egy falinaptárt? 

Egy átlagos bolti naptár, legyünk őszinték, ha ilyesmit kapunk, mi is illedelmesen megköszönjük, majd megy a polcra, szekrénybe a többi közé. De! És itt jön a nagy DE, ha ez nem egy egyszerű naptár, hanem egy egyedi fényképes naptár, máris másként néz ki a dolog, mert bár praktikus, mégis látványos.

Egyedi fényképes naptár a mindennapokban 

Készítsd el online saját naptáradat! Az egyedi naptárakat többféle témában és mintával tudod saját kezűleg elkészíteni. Legyen akár családi, babás, esküvős vagy céges naptár, online naptárkészítő rendszerünk segítségével bármelyiket könnyedén, és szabadon szerkesztheted. Sőt a témához illő mintát és méretet is kiválaszthatod. A dizájnért és naptársablonokért pedig nem számolunk fel felárat! Minden naptárat a legjobb prémium minőségben készítünk. A feltöltött képeket egyénileg szövegezheted, és egy naptár oldalon korlátlan mennyiségű képet helyezhetsz el.

Egyedi naptárak több témában


Esküvői fényképes naptár

Ha szeretnétek, hogy az esküvőtök napjára később is mosolyogva emlékezzenek a vendégek, ajándékozzátok meg szeretteiteket egy egyedi esküvői naptárral. Az esküvő vendégei garantáltan örülni fognak ennek az egyedi ajándéknak, amivel egyúttal megköszönhetitek, hogy veletek örültek és veletek nevettek a nagy napon. Válasszátok ki a legszebb pillanatokat, és online naptárkészítőnk segítségével készítsétek el saját magatok néhány egyszerű lépésben az esküvői naptárat. A naptárat többféle méretben és esküvői mintával rendelhetitek meg, melyet a naptárkészítőben könnyedén kiválaszthattok.

Családi fényképes naptár

Mosolygós naptár a mosolygós családról! A családi pillanatok megszámlálhatatlanok, mégis több olyan akad, amire mindig mosolyogva emlékszünk vissza. Ezeket az emlékeket pedig öröm megosztani a szeretteinkkel is. Hogy maradandó és örök emlék legyen számukra is, készíts egyedi, családi naptárat és ajándékozd meg őket a legszebb családi mosolyokkal. Fotónaptáraink többféle típusban, méretben és mintával kaphatók. Online fotónaptár tervezőnk segítségével pedig te magad tervezheted meg és választhatod ki a legjobbat a szeretteidnek.

Céges egyedi naptár

Lepd meg munkatársaidat vagy ügyfeleidet egy egyedi céges naptárral! Egy munkanapról, egy céges rendezvényről vagy csapatépítő hétvégéről készült képek ezentúl naptár formában is díszíthetik a falat! Év végi ajándékként készíts személyre szóló céges naptárat online naptárkészítőnk segítségével! Adhatod akár egyenként a kollégáidnak, ügyfeleidnek vagy közös ajándékként is nyerő ötlet, sőt, az iroda dísze lehet.

Baba fényképes naptár

Készíts egyedi fényképes babanaptárat, amibe a legemlékezetesebb első lépésekről készült fotókat helyezheted bele, majd ajándékozd meg családtagjaidat. A kisbaba születését, az első mosolyát, az első lépéseit mind mind örök emlékként őrizzük és meg is örökítjük. Sokszor viszont a családtagok nem lehetnek személyes részesei az első pillanatoknak. De van egy megoldás, amivel őket is megörvendeztethetjük!

Mosolygós babanaptár!

Ezzel a személyre szóló ajándékkal garantáltan nagy örömet szerzel nekik, és így ők is részesei lehetnek kisbabád életének. A babanaptárat könnyedén, saját magad is elkészítheted, online naptárkészítőnk segítségével pedig többféle típus, méret és babás minta közül választhatsz.

Irány a naptárkészítés