Egyedi póló

Legyen szó akár ajándékról vagy egyen pólóról a barátaiddal

Szeretnéd a legjobb emlékeket egy fényképes pólón megörökíteni? Válassz egy mutatós képet, mi pedig készítünk egy olyan pólót, amit szívesen hord majd az, akinek szánod!

Lepd meg szeretteidet, barátaidat egy egyedi, fényképes pólóval!

Az általad kiválasztott képet kiváló minőségű pólóanyagra nyomjuk, speciális nyomási technológiánknak köszönhetően a kép több mosás után is élénk és tartós marad. Sőt, pólóink mosógépben is moshatóak, ez sem tesz kárt a nyomatban. Akár női, férfi, vagy gyerek pólóra szeretnél képet nyomatni, nálunk többféle pólótípus, szín és méret közül választhatsz XS-XXL méretig.

Díszítsd legszebb közös emlékeitekkel a meglepetésnek szánt pólót! Akár két képet is választhatsz a pólóra, és azt is eldöntheted, hogy szeretnél-e bármilyen keretet a képhez társítani.

Női fényképes póló

Női fényképes póló

Divatdiktátor vagy? Mutasd meg ezt mindenkinek egy szuper felsővel! Vagy inkább mást szeretnél meglepni? Örökítsd meg közös emlékeiteket különleges formában! Már S-es mérettől.

Tudj meg többet »
Férfi fényképes póló

Férfi fényképes póló

Tervezz egyedi grafikával és felirattal ellátott pólót! Legyen a középpontban kedvenc képregényfigurád vagy focicsapatod! Fekete és fehér színben is.

Tudj meg többet
Design pólók

Design pólók

Unod, hogy folyton szembe jön veled a pólód? Kifogytál az ötletekből? Válassz kreatív mintáink és szövegeink közül! Találd meg te is a hozzád illőt és rendelt meg akár azonnal!

Tudj meg többet
Gyerek fényképes pólók

Gyerek fényképes pólók

Az egyéniség már egészen kiskorban kialakul. Lepd meg gyermeked egy különleges ajándékkal! Csalj mosolyt az arcára a kedvenc fényképével ellátott pólóval!

Tudj meg többet
Sportmezek

Sportmezek

Cégünk vállalja kisebb, amatőr sportcsapatok, iskolai válogatottak, hobbijátékosok mezeinek elkészítését is. A közös felirattal, logóval ellátott póló még inkább erősítheti a teamek közösségi szellemét! Keress minket bátran!

Tudj meg többet
Egyedi céges munkaruha

Egyedi céges munkaruha

A Sooters csapata az általad kiválasztott vállalati logót, feliratot kiváló minőségű pólóanyagra nyomja. Így a kép több mosás után is garantáltan élénk és tartós marad!

Tudj meg többet

Tervezd meg egyedi pólódat!

Irány a szerkesztő felület »
Hogyan jut el hozzád?

Hogyan jut el hozzád?

Megrendelt termékeidet átveheted személyesen Budapesten központi ügyfélszolgálatunkon, vagy Pick-Pack Ponton az ország több mint 85 településén. Természetesen rendelésed futárral is eljuttatjuk hozzád, ha úgy kényelmesebb számodra.

Kiszállítási díjakról bővebben itt olvashatsz » 

COVID-19 –RE VALÓ TEKINTETTEL INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN SZOLGÁLTATÁSRA!

Rendelj biztonságosan, kényelmesen.

A Sooters, a vírushelyzetre való tekintettel, a szállítási költséget átvállalja ügyfeleitől.

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat a legmagasabb fokú biztonsági intézkedést vezette be!

Fontos számunkra az Ön és Dolgozóink egészsége.

A rendelés értékeGLS pontKözponti ügyfélszolgálatFutárszolgálat
4999 Ft-igIngyenesIngyenesIngyenes
9999 Ft-igIngyenesIngyenes Ingyenes
10 000 Ft felettIngyenesIngyenesIngyenes

A fotókönyvek és naptár rendelések házhozszállítási költsége egységesen Ingyenes.

  • Futárunk 3-4 munkanapon belül keresni fog téged
  • Ha Gls pontot választottál, budapesti pontokra 3 nap múlva, vidéki pontokra 4 nap múlva szállítjuk ki a megrendelésedet.
  • Ha központi ügyfélszolgálaton történő átvételt választottad, 2-3 nap múlva,
  • Sürgősségi szolgáltatás csak 1092 Budapest Ferenc Krt. 2. - Petőfi híd pesti hídfő alatt tudsz választani, ahol 3 óra (decemberi hónapban 24 óra)  múlva átveheted megrendelésedet