Egyedi fényképes ajándéktárgy az egyedi puzzle, amiktől eláll a lélegzet


Már esett szó a praktikus, mindennapi használatú tárgyakról, amiket személyesebbé tehetünk, ha szép fotókkal díszítjük. Jöjjenek most azok, amiknek nincs ilyen funkciójuk, mégis, a megajándékozott repesni fog a boldogságtól, mikor kicsomagolja a meglepetését.

Régi nagy kedvencek az egyedi puzzle

Az örök kedvenc, amit nem lehet megunni, ráadásul nem csak a megajándékozottnak fog örömet okozni, hanem azoknak is, akiket megkér, hogy segítsenek kirakni. Ki találta ki ennyiből, hogy miről van szó? Hát persze, hogy a fényképes puzzle-ről! A 24 darabos kirakótól a 1000-esig több méretből választhatunk, de úgy az izgalmas, ha minél több apró elemből áll, és minél részletgazdagabb a fotó. Az egyedi fényképes puzzle -nek töretlen a népszerűségük, minden alkalomra tökéletes ajándék a Valentin-naptól a szülinapokon át az olyan nagy ünnepekig, mint a karácsony.

További, egyedi fényképes ajándéktárgyak, amik szebbé teszik otthonunkat

Szép és egyben praktikus a fényképes falióra, amiből van kerek és szögletes változat is. Egy tipp: a szerkesztőfelületen próbáljuk ki mindkét változatot, hogy megtudjuk, melyiken mutat jobban a kiválasztott fotó. Órából sosem elég, egy elegáns egyedi fali óra szintén mutatós ajándék. Akár apró kiegészítőként is adhatunk szeretteinknek fényképes hűtőmágnest, ami újabban kezd teret hódítani. Vigyázat, függőséget okoz, előbb-utóbb megeshet, hogy el kell gondolkoznunk a hűtőcserén, hogy legyen hová kitenni az újabb és újabb darabokat. A modern lakások lassan nélkülözhetetlen kelléke, hogy egy szép nagy vászonfotó díszítse a falat, de még ennél is tudunk érdekesebbet mutatni. A fényképes fali dekorációk a vászonfotók továbbfejlesztett változatai, lényegük, hogy egy képet ábrázolnak, de több elemből állnak. Rendelhetők kasírozott, vagy vászonkép megoldással. Bármelyik mellett döntünk, lélegzetelállító ajándék lesz, és tutira beleszeretünk, úgyhogy hamarosan magunkat is meglepjük eggyel. Jogos a kérdés, hogy lehet-e ezt még fokozni! Eláruljuk, lehet. Itt az új őrület, a Fotókollázs. Ilyen látványos és egyedi fényképes ajándéktárgyat nem mindig kap az ember, bármilyen alkalomra is adjuk, óriási siker. 

 Nektek melyik a kedvencetek?