Rólunk

Mi a Sootersnél mosollyal dolgozunk!

Pontosan tudjuk, milyen fontosak neked azok az emlékek, amelyeket fényképek formájában őrzöl. Éppen ezért abban szeretnénk segíteni, hogy ezeket a képeket minél jobb minőségben, és minél több kivitelben, formában, terméken lásd vissza.

 

Sooters csapata

Hiszünk abban, hogy a papírkép közös nézegetése olyan élmény, amelyhez nem fogható az, ha csak a számítógép képernyőjét nézed. Az előhívott, kidolgozott képeket bármikor előveheted, kiteheted a lakás bármely pontjára, az egymás mellé rakott fotók pedig azonnal megmutatják neked az idő múlását. Fényképeink a változás hordozói és a nosztalgia eszközei egyben, ezért minőségi kidolgozást érdemlenek.


Jól tudjuk, hogy a valódi élményhez minőségi munkára van szükség, élénk, élethű színekre, tökéletes árnyalatokra, tartósságra.

A Sootersnél ezt nyújtjuk neked. Nem csupán képekkel, mosollyal dolgozunk, és szeretnénk mosolyt csalni a te arcodra is!


Ezért bármilyen fotókidolgozással kapcsolatos szolgáltatásra van szükséged - szeretnél kidolgoztatni néhány fényképet, összeállítanál egy fotókönyvet, vagy meglepnéd szeretteidet egy egyedi, személyre szabott fényképes ajándéktárggyal - nálunk minden terméket és szolgáltatást megtalálsz, és mindig ugyanazt a magas minőséget kapod.

 

Mi vagyunk az első olyan cég a képkidolgozás területén, amely nem csak termékeire, de szolgáltatásaira is 100% garanciát vállal. Így kockázat nélkül.

 

Ügyfélszolgálatunkon munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, akár technikai segítségre van szükséged, akár kérdésed vagy észrevételed van. Központi ügyfélszolgálatuk elérhetőségeit és nyitvatartási idejét itt találod meg.

 

Milyen termékeket és szolgáltatásokat rendelhetsz tőlünk?

A Sooters kínálatában az alábbi termékeket és szolgáltatásokat találod meg - bármelyik termékünk vagy szolgálatatásunk iránt érdeklődsz, a termékekre kattintva bővebb információkat kaphatsz.

 

Termékeink Fényképes ajándéktárgyak 
digitális fotókidolgozás egyedi póló
fotó poszter fényképes bögre
vászonképek fényképes párna
fotókollázs egyedi képeslapok
fotómozaik egérpad
fotókönyvek hűtőmágnes
fényképes naptárak fényképes puzzle
fotóalbumok fényképes maci
képkeretek okostelefon tok

Hogyan veheted igénybe szolgáltatásainkat?

Megrendelésed bármilyen termékünkre vagy szolgálatatásunkra kétféleképpen adhatod le:

1. Ha a személyes ügyintézés híve vagy, gyere be Központi ügyfélszolgálatunkra, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre.


2. Ha a kényelmes megoldás mellett döntesz, rendelhetsz online is:

  • Webáruházunkban válogathatsz a fényképezőgépek, a hozzájuk tartozó kiegészítők, valamint fotóalbumok és képkeretek közül.
  • Online képkidolgozó felületünk segítségével néhány kattintással megrendelheted minőségi képkidolgozási szolgálatatásunkat.
  • Ingyenesen online szoftverünk segítségedre lesz, ha fotókönyvet, üdvözlőlapokat, fotókollázst vagy egyéb kreatív termékeket, nyomatokat szeretnél rendelni.
  • Online tervező felületünkön pedig megtervezhetsz bármilyen fényképes ajándéktárgyat, legyen az egy bögre vagy akár egy okostelefon tok.


Kellemes időtöltést kívánunk neked honlapunkon és kívánjuk, hogy termékeink csaljanak mosolyt a te arcodra is!


A Sooters csapata