Egyedi bögrék: Személyesség és kreativitás a mindennapokban


Sokszor a legegyszerűbb használati tárgyak is lehetnek kifejezetten személyesek. Ha azokhoz valamilyen különleges alkalmat, emléket, vagy élményt kötünk, az eszmei érték szinte felbecsülhetetlen. Ezért is lehet jó ajándék akár egy személyre szóló bögre is.

A személyesség értéke

A mindennapok során számos olyan használati tárgy akad a kezünk ügyébe, melyek jelenlétét szinte már észre sem vesszük, hiszen annyira nyilvánvaló részei a háztartásnak. Ezek többsége ráadásul abszolút fogyóeszköznek tekinthető, melyek könnyen pótolhatók, újabbra, szebbre, hatékonyabbra cserélhetők. Ennek okán tárgyaink nagyobb része meglehetősen személytelen, puszta árucikk, mely semmilyen szempontból nem jelent többet vagy mást, mint egy bárhol megkapható termék. Kivéve persze ha személyessé tesszük.

A fényképes ajándékok abszolút reneszánszukat élik, hiszen a fotónyomtatás lehetőségei sosem látott lehetőségeket kínálnak a kreatív ajándékok, használati tárgyak létrehozására. Naptárak, pólók, párnahuzatok, albumok, kollázsok és még sorolhatnánk a számtalan személyre szabható, egyedi ajándékot, melyet ma már valóban pár kattintással létrehozhatunk, akár otthonunk kényelméből is. Ha pedig mindennapi használati tárgyak személyessé tételéről van szó, egy egyedi bögre lehet a legjobb választás.

Mindennapi örömök a kézben

A különböző bögrék régóta az ajándékok piacának szerves részét képezik, hiszen egy valóban hasznos, a mindennapok során is gyakran előkerülő tárgyról van szó. Ráadásul a használatához is élmények kötődnek, hiszen egy finom kávé, tea, kakaó vagy bármilyen ital a napunk egyik nyugodt, boldog szeletét jelentheti. Egy bögre azonban valóban csak egy bögre mindaddig, amíg nem varázsolunk belőle valamilyen személyre szabott ajándékot.

Egy egyedi bögre amellett, hogy a már említett élményeket képes adni a használóinak, a rajta elhelyezett fényképek, üzenetek és grafikák segítségével abszolút személyessé tehető. Egy egyedi bögre akár önmagában is a szobák dísze lehet, hiszen olyan pillanatokat, élményeket idézhet fel, melyekre jó visszaemlékezni. Ha pedig a kedvenc kávénkat egy valóban nekünk szóló egyedi bögréből kortyolhatjuk, az az összélményt is új szintre emeli.

Pár kattintás kreativitás

Az egyedi bögre elkészítése amellett, hogy remek ajándékötlet, a folyamat szempontjából is kifejezetten egyszerű metódust kínál. A Sooters weboldalán elérhető bögre tervező segítségével gyakorlatilag minden paramétert megadhatunk, így pedig pár kattintással hozhatunk létre egy egészen személyes, mégis hasznos ajándékot. Mivel különböző típusú és formájú bögrék közül választhatunk, akár a célszemély kedvenc italaihoz is szabhatjuk magát az ajándékot, így a külcsín mellett a funkció is jól érvényesül.

Egy fényképes bögre önmagában is remek ajándék, de a különböző sablonok segítségével új szintre emelhetjük a kreativitást. A Sooters oldalán számos különböző sablon és design közül válogathatunk, illetve pár mozdulattal az egyedi bögrén elhelyezni kívánt fényképet is feltölthetjük. Egy ilyen személyre szabott tárgy gyakorlatilag minden alkalomra kiváló ajándék, hiszen a különböző emlékekkel, fényképekkel, szövegekkel és kinézettel abszolút az adott eseményre igazítható.

Egy egyedi, személyes ajándék sokszor többet jelent mint egy drága, de legalább ennyire személytelen meglepetés. Egy fényképes bögre egyszerűen elkészíthető, számos alkalomra ráilleszthető és minden korosztálynak kiváló ajándék. Legyen az egy egyszerű kávéscsésze, egy zománcozott fém bögre vagy éppen egy gyerekeknek is jó szórakozást kínáló varázsbögre, a fotónyomtatás korszerű lehetőségei minden esetben egyszerű, mégis végtelenül személyes megoldást kínálnak szeretteink megajándékozására.