Vászonkép: otthonunk, irodánk legszebb dísze lehet


Otthonunk vagy épp irodánk dekorációja sokféleképpen megoldható, mégis talán azok a dolgok állnak hozzánk a legközelebb, melyek valamilyen személyes élményhez, pillanathoz kötődnek. Épp ezért a fotóból készült vászonképek lehetnek a helyiségek valódi ékei.

Személyre szabott dekoráció

A lakóterek vagy akár a dolgozószobák és irodák komfortja számos összetevőn múlik, ezek többsége pedig abszolút szubjektív. Mindenkinek mást jelent ugyanis a kényelem és az otthonos közeg, de az talán minden esetben igaz, hogy ezek bizonyos tárgyakhoz, kiegészítőkhöz kötődnek. Lehet az akár egy kényelmes bútor, egy esztétikus dísztárgy vagy akár a szobák elrendezése, általános hangulata és atmoszférája. A valódi élményt igazából ezek összessége adja és sokszor a legegyszerűbbnek tűnő kellék lehet az, amihez leginkább kötődünk. 

A fényképek korábban minden család számára fontos emlékként jelentek meg és sok helyen tobzódtak az albumok, tele a közös élmények rögzített pillanataival. A technológiai fejlődéssel ez némiképp átalakult, hiszen a remek képminőséget biztosító kamerákkal felszerelt okostelefonok világában képeink többségét már digitálisan tároljuk. Ezzel együtt azonban a fotókidolgozás módszerei is sokat fejlődtek, így ma már számos előhívási lehetőség van, mely korábban nem állt rendelkezésre. Így akár vászonkép is készülhet a fényképekből, mint személyes dekorációs elem.

Vászonra vetett emlékek

A vászonképeket elsősorban a festményekhez kötjük, hiszen ez az alapanyag valóban inkább ezek territóriuma. A vászonkép nyomtatás ugyanakkor ma már teljesen bevett szokás a fotózás világában is, hiszen a megfelelő minőségű felületre probléma nélkül és kiváló felbontásban nyomtatható rá bármilyen fotó, mely alkalmas paraméterekkel rendelkezik. Ma már akár egy telefonnal készített kép is remek inputot jelent egy vászonkép készítéséhez, hiszen a legtöbb kamera felbontása akár nagy méretben is tűéles végeredményt ad. 

A mi dolgunk tehát leginkább a fotók elkészítése, megkeresése és biztosítása, a többit már a Sooters szakértelmére bízhatjuk. A digitális fotók és az online megoldások együttműködéseként pedig akár online is néhány mozdulattal megrendelhetjük a nekünk tetsző vászonképet. Mindenképpen érdemes azonban kicsit kreatívan gondolkozni, hiszen mind méretben, mint elrendezésben sok lehetőség áll a rendelkezésünkre. Ha nem hisszük, hogy ez működhet, érdemes tenni egy próbát, ám utána szinte garantáltan megtelnek majd a falfelületek a vászonra vetett személyes emlékeinkkel.

Kis mérettől az óriásig, kreatív elrendezésben

A vászonképek nyomtatási lehetőségei bőven hagynak mozgásteret a kreatív elképzeléseinknek, melyek megvalósítása legalább annyira egyszerű, mint egy sima fotó kinyomtatása. A Sooters kínálatában az alábbi megoldások érhetők el:

  • Egy képes változat: a lehető legegyszerűbb kivitel, melyhez csupán az emléket és vele együtt a fotót kell megtalálni. Esküvői kép, nyaralás vagy egy szép családi emlék - a végeredmény mindenképpen egy minőségi, a figyelmet irányító vászonkép lesz egy számunkra kedves vagy emlékezetes pillanatról. 
  • Kollázs: a megfelelő vagy kedvenc fotó kiválasztása sokszor nehéz feladat, főleg ha egy olyan alkalmat szeretnénk megörökíteni, melyhez több számunkra kedves kép kötődik. Erre kínál remek áthidaló megoldást a kollázs, mely az általunk megadott fix elrendezések mentén rendezi a fotókat egy vászonképre. 
  • Többrészes vászonkép: egyik legkreatívabb opciónk a többrészes vászonkép, mely adott méretben 3, 4 vagy akár 5 részletre is tagolhat egyetlen fotót. A sok részből persze összeáll egy nagy egész, de a dekoráció szempontjából ez a különleges megoldás kifejezetten kedvelt opciónak számít.

Bármelyik megoldást is válasszák, a megrendelés pár kattintással, online is elintézhető, akár az otthonunk kényelméből is. A vászonképek mindegyike speciális, exclusive vakrámával készül, tehát egy 4 cm-es keretre kerül rögzítésre a vászon, mely keret láthatatlan, így nem zavarja a kép egészét. A prémium festővászon és a fotó minőségének ellenőrzése pedig garantálja a kifogástalan végeredményt. 100% boldog mosoly garanciánk szerint pedig csak akkor kell kifizetni a vászonképet, ha a vevő is elégedett a minőséggel.

A képernyőről a falra akár pár órán belül

A vászonképek online megrendelési lehetősége végtelenül kényelmessé teszi a folyamatot és akkor sincs probléma, ha valakinek sürgősen szüksége lenne az elkészült termékre. Alapesetben a gyártás néhány napot vesz igénybe, de extra szolgáltatásainkkal ez is rövidíthető. Az SOS opcióval 3-24 óra alatt elkészül a vászonkép, ami át is vehető budapesti ügyfélszolgálatunkon. Az Express lehetőség 24-48 órán belüli gyártást és kiszállítást biztosít futár partnerünkön és a csomagpont hálózaton keresztül. 

Ha tehát egy igazán személyes és akár azonnal elkészülő, minőségi dekorációs elemmel díszítené lakását, irodáját, vagy bármilyen helyiség falát, a Sooters vászonkép nyomtatási megoldásainál keresve sem találhat jobb opciót. Tartósan megörökített emlékek kifogástalan minőségben minden alkalomra, bárki számára.