Digitális fotókidolgozás Digitális fényképből papírkép

Sokunknál az a szokás, hogy évente néhányszor nekiül az egész család kiválogatni az abban az évben készült fotókat, és a legjobbakat előhívatjuk. Sokszor nem kis mennyiségről van szó, hiszen kell belőle a nagyiknak, a családi albumba és a rokonoknak is, úgyhogy sokszor több százas nagyságrendben rendelünk.

A modern technika világában pénzkidobás a fényképelőhívás?

Erre a kérdésre sokan rávágják, hogy igen, hiszen ott az okostelefon, a tablet és még sorolhatnánk, rengeteg eszköz alkalmas a fotóink tárolására. Mi mégis megcáfoljuk ezt, hiszen bárki bármit mond, nincs ahhoz fogható, mint mikor az albumot lapozgatva nosztalgiázunk az előhívatott fényképek fölött.

Hogy pénzkidobás lenne? Nem! Ha megfelelő minőségűt választunk, akkor semmiképpen sem, ha pedig kifogunk egy fényképelőhívás akciót, akkor pláne nem. A Sootersnél szerencsére a minőség nem kérdés, és szuper ajánlatokból sincs hiány.

Töltsd fel képeid egyszerűen online, és mi életre keltjük őket!

Csúcsminőségű fotópapírral és a legkorszerűbb digitális laborgépekkel dolgozunk, hogy fényképeid sokáig tartósak és igazán élethűek legyenek! Sőt! A színhűség érdekében szükség esetén manuális képkorrekciót végzünk, munkatársaink minden egyes képre figyelmet fordítanak, hiszen tudjuk, hogy fontosak neked.

Kezdd el most, töltsd fel a fotóidat!

Fotófeltöltés indítása »