Vászonfotó - Ajándékötlet, ha tanácstalan vagy!


Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot karácsonyra, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz ajándékkal, valamit ki kell találnunk.

Már megint eltelt egy év, tombol az ajándékozási láz jön a KARÁCSONY

Szinte észre sem vesszük, és máris elrepült egy év. Fokozottan igaz ez a karácsonyra, de nagyjából ugyanígy vagyunk minden évfordulós ünneppel. Ha egyedi alkalomról van szó, talán ajándékozás terén is könnyebb dolgunk van, de néha cserbenhagy minket a fantáziánk, és ilyenkor bizony jól jön egy kis segítség. Fényképes ajándékokkal sosem fogunk mellé, de még ez esetben is vár ránk egy fontos feladat, ki kell találnunk, hogy a célszemély minek örülne a legjobban. Mi személy szerint szeretjük az olyan oldalakat, ahol nem kell órákat töltenünk azzal, hogy megtaláljuk azt, amit keresünk. Ilyen a Sooters is, ahol a remek ajándékötleteket máris megkönnyítik a dolgunkat.

Vászonfotó nyomtatás lépésről lépésre

Aki használta már a Sooters  vászonkép szerkesztőfelületét, az tudja, egyáltalán nem bonyolult a kezelése. Ez esetben sincs ez másként. Első lépésként döntsük el, a mérete és formát, négyzet vagy téglalap alakú vászonfotót szeretnénk, majd a Képfeltöltés gombra kattintva válasszuk ki a megfelelő fotót, és hamarosan megjelenik az oldalon. Egy laza mozdulattal húzzuk rá a sablnra. Arra azért ügyeljünk, hogy a kép jó minőségű legyen, mert nagyban csak úgy fog szépen mutatni. Hogy megfelelő-e a felbontás, azt egy mosolygós zöld fejecske fogja jelezni. Ha nem ezt látjuk, javasolt másik fotót választani. Ha ezzel megvagyunk, emiatt már nem kell aggódni, mert így biztosan tökéletes minőséget kapunk. Az egér segítségével még tudunk igazítani a képet a sablonon. Mindezek után, mikor azt látjuk, amit elképzeltünk, már csak annyi dolgunk van, hogy elégedetten rákattintunk a Kosárba gombra, véglegesítjük a rendelést, és izgatottan várjuk, hogy a kezünkben tarthassuk álmaink vászonképét.

Szuper ajándékötletek mindenkinek

A vászonfotó jándék vásárlása még sosem volt ilyen egyszerű! Szemezgess te is ajándékötleteink közül!

Irány a vászonfotó