Mit hozzon a Mikulás?

Mit hozzon a Mikulás?

 Ha most rendelsz, nem marad üresen a cipőcske. Már csak suvickolni kell.

Tovább a termékekhez »
1990 Ft-tólElvihető

Ajándékötletek Mikulásra

Rendelési határidők

Íme a határidők, amikre figyelned kell, mert szeretnénk, hogy biztosan ott legyen ajándékod a mikulás zsákjában.

Meddig adhatod le a rendelésed, hogy a  Mikulás ajándéka időbe megérkezzen?

  • Ha Futárral, kiszállítással kéred, a rendelés leadási határideje: november 30 éjfél.
  • Ha személyesen érte tudsz jönni a budapesti ügyfélszolgálatunkra, 1092 Bp. Ferenc Krt. 2-4, akkor a határidő: december 2 éjfél.

Ünnepi nyitvatartásunkat itt találod »

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »