Fix keményborítású fotókönyvek Engedd szabadjára kreativitásod és készíts fix borítású fotókönyvet!

Akció 2018. november 15-ig


Ha a leggyorsabb, elegáns és minőségi megoldást keresed fotókönyved elkészítésére, akkor ez a jó választás.

Több méretben, bőr, textil és kreatív kivitelben, ablakos és teli első fix borítóval is elérhetők, lapjai 200 g / m2-es prémium papírra készülnek, valósághű színekkel.

A Fix borítású könyv a gerincnél speciálisan kialakított kapoccsal rögzíti a borítóban a könyvlapokat, lehetővé téve, hogy a könyvben a lapok cserélhetőek vagy később a könyv bővíthető legyen.

Ablakos gyors fotókönyv szerkezete

Így készül a leggyorsabb fotókönyv

Ezek a borítók a gerincükben egy speciálisan kialakított kapoccsal rögzítik a borítóban a könyvlapokat. Ez az eljárás a lapok behelyezése után erősen és biztonságosan tartják a belívet, mégis lehetővé teszik, hogy a könyv később bármikor bővíthető legyen.

  • Üres ablakos borítók

A borítók így érkeznek üzleteinkbe, ahol kényelmesen, kézbe véve tudsz válogatni közülük. Változatos méretekben, fekvő, álló és négyzetes arányban is kínálunk borítókat, így minden témához és alkalomhoz találsz megfelelőt.

Letölthető szerkesztőnkön rendelve is minden elérhető borító rendelkezésedre áll.

  • Speciális gerinc

A nyitott borító belsején jól látszik a gerincben kialakított kapocs alkotta mélyedés, ahová a belívlapok kerülnek. A borító oldalainak erőteljes szétnyitásával a kapocs szélei eltávolodnak egymástól – a kapocs kinyílik – és lehetővé teszi a lapok beillesztését. Ez a művelet másodpercek alatt elvégezhető.

  • A kész könyv

A lapok beillesztése után a nyitott borítót összecsukják, ezzel a kapocs bezárul és erősen tartja a könyv tartalmát, kényelmesen lapozható. További lapok beillesztésekor, a borító oldalait hátrahajtva a kapocs ismét kinyílik és kész a bővített tartalom befogadására.

Készítsd el egyedi fotókönyved!

Irány a szerkesztő felület »

30×30 cm gyors fotókönyv borítók

Négyzetes, elegáns formája, nagyvonalú kivitele kitűnő választás esküvők, ünnepek, évfordulók fényképeinek megőrzésére. Szerkesztőnkben többféle stílusban is kész sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen összeállíthatsz egy gyönyörű könyvet, amihez számos bőr és szövetborítónk közül választva igazán értékes emléket vagy ajándékot alkothatsz könnyen, gyorsan és egyszerűen.

22×28 cm gyors fotókönyv borítók

Kedvelt méretű, álló arányú fotókönyv típus. Szerkesztőnkben többféle stílusban is kész sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen összeállíthatsz egy gyönyörű könyvet, amihez számos bőr és szövetborítónk közül választva igazán értékes emléket vagy ajándékot alkothatsz könnyen, gyorsan és egyszerűen.

28×22 cm gyors fotókönyv borítók

Kedvelt méretű, fekvő arányú fotókönyv típus. Szerkesztőnkben többféle stílusban is kész sablonok segítségével gyorsan és egyszerűen összeállíthatsz egy gyönyörű könyvet, amihez számos bőr és szövetborítónk közül választva igazán értékes emléket vagy ajándékot alkothatsz könnyen, gyorsan és egyszerűen.

Összeállíthatod központi ügyfélszolgálatunkon, ahol önkiszolgáló terminálok állnak rendelkezésedre vagy saját számítógépeden. A legkényelmesebb megoldása, a könyv otthoni összeállításához szükséges , egyszerű online felület.

Mennyibe kerül nálunk?

Fix borítású fotókönyveink

TípusokÁrak
30×30 cm – szövet, bőr kivitel12990 Ft helyett 10990 Ft -tól
22×28 cm fekvő kivitel- szövet, bőr kivitel7990 Ft tól
28×22 cm álló kivitel- szövet bőr kivitel7990 Ft tól
3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Készítsd el egyedi fotókönyved!

Irány a szerkesztő felület »

Hogyan jut el hozzád?

Megrendelt termékeidet átveheted személyesen Budapesten központi ügyfélszolgálatunkon, vagy Pick-Pack Ponton az ország több mint 85 teleülésén. Természetesen rendelésed futárral is eljuttatjuk hozzád, ha úgy kényelmesebb számodra.

Kiszállítási díjakról bővebben itt olvashatsz » 

A rendelés értékePick Pack pontKözponti ügyfélszolgálatFutárszolgálat
4999 Ft-ig890 FtIngyenes990 Ft
9999 Ft-ig690 FtIngyenes690 Ft
10 000 Ft felettIngyenesIngyenesIngyenes
  • Futárunk 3-4 munkanapon belül keresni fog téged
  • Pick Pack pontot választottál, budapesti pontokra 3 nap múlva, vidéki pontokra 4 nap múlva szállítjuk ki a megrendelésedet.
  • Ha központi ügyfélszolgálaton történő átvételt választottad, 2-3 nap múlva,
  • Sürgősségi szolgáltatás csak 1092 Budapest Ferenc Krt. 2. - Petőfi híd pesti hídfő alatt tudsz választani, ahol 3 óra múlva átveheted megrendelésedet