Szeretnél saját fotókönyvet? Nálunk három megrendelési lehetőség közül választhatsz

Ha gyorsan kell

Fotókönyv 3 óra alatt

Bejöhetsz hozzánk Központi ügyfélszolgálatunkra és kollégáink segítenek neked az első lépésekben, hogy érintőképernyős terminálunkon elkészíthesd a fotókönyved melynek látványterve akár pár perc alatt is elkészülhet. Kollégáink segítsége teljesen ingyenes, 3 órás Expressz szolgáltatásunkért 30 % felárat számítunk fel.
Előre kiválasztott és sorrendbe rakott képeidet pendrive-on vagy bármilyen adathordozón hozd be hozzánk, és mi gondoskodunk a kiváló minőségű nyomtatásról.

Hol találod meg Központi ügyfélszolgálatunkat? »

 

Ha egyedi fotókönyvet szeretnél

Fotókönyv profi segítséggel

Kipróbálom a fotókönyv szerkesztőt

Ha tanácstalan vagy, hogy hogyan is nézhetne ki a legjobban a fotókönyved, nincs időd, energiád megszerkeszteni, vagy egyszerűen csak úgy gondolod, profi kezekbe adnád a fotókönyved összeállítását, mi ezt a lehetőséget is biztosítjuk neked.

A te feladatod csupán annyi, hogy kiválasztod azokat a képeket, amiket a fotókönyvben szeretnél viszontlátni, és meghatározod a sorrendjüket. A többi a mi dolgunk. Felvesszük veled a kapcsolatot, felmérjük az igényeidet és ez alapján egyeztetjük a szerkesztési díjat. A fotókönyvet a megbeszéltek szerint készítjük el, és miután jóváhagytad a látványtervet, egy teljesen egyedi fotókönyvet vehetsz a kezedbe. Átlagosan 5-7 munkanapot vesz igénybe a szerkesztés és a kivitelezés.

Ha érdekel ez a lehetőség, vedd fel velünk a kapcsolatot! »

Ha a kényelmes megoldást választanád

Állítsd össze otthon a fotókönyvedet

Ha magad szeretnéd összeállítani a fotókönyved, de fontos, hogy mindezt kényelmesen otthonról tehesd meg, használd ingyenesen online fotókönyv-készítő szoftverünket.

Ez nem egy szokványos fotókönyv-készítő szoftver, hanem egy olyan program, aminek segítségével kibontakoztathatod a kreativitásod, és olyan fotókönyvet rakhatsz össze, amilyet szeretnél. A fotókönyved személyre szabhatod egyedi szövegekkel, sőt, ha szerkesztés közben meggondolod magad, kipróbálhatsz más háttereket, elemeket is, nem kell újrakezdened a szerkesztést.

Készítsd el fotókönyved!

Irány a szerkesztő felület »
Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

A fotókönyv készítés menete

Állítsd össze a legszebb emlékeid fotókönyvét ingyenesen online szoftverünk segítségével, vagy használd online megrendelő felületünket, ahol csupán 5 lépésből megteheted!

Legyen szó esküvői vagy születésnapi fotókönyvről, esetleg a legfiatalabb családtag első pillanatainak csokorba gyűjtéséről, számtalan minta és szerkesztési lehetőség áll rendelkezésedre, hogy végül pontosan olyan fotókönyvet készíthess, amilyet elképzeltél.

A fotókönyv készÍtéséhez használhatod egyszerű, gyors online megrendelő felületünket vagy ha teljesen testre akarod szabni a fotókönyvet, használd letölthető szoftverünket!

Ehhez nem kell informatikusnak lenned, letölthető szoftverünk végigvezet téged minden lépésen a fényképek feltöltésétől egészen a rendelés leadásáig, a különféle szerkesztési lehetőségekkel pedig kiélheted a kreativitásod.

Több mint 100-féle háttér közül választhatsz, és akár 378 képet is elhelyezhetsz egyetlen fotókönyvben!

Hogyan jut el hozzád?

Hogyan jut el hozzád?

Megrendelt termékeidet átveheted személyesen Budapesten központi ügyfélszolgálatunkon, vagy Pick-Pack Ponton az ország több mint 85 településén. Természetesen rendelésed futárral is eljuttatjuk hozzád, ha úgy kényelmesebb számodra.

Kiszállítási díjakról bővebben itt olvashatsz » 

[tablazat nev="hatarido"]

A rendelés értékePick Pack pontKözponti ügyfélszolgálatFutárszolgálat
4999 Ft-ig890 Ft.Ingyenes990 Ft.
9999 Ft-ig690 Ft.Ingyenes690 Ft.
10 000 Ft felettIngyenesIngyenesIngyenes
  • Futárunk 3-4 munkanapon belül keresni fog téged
  • Pick Pack pontot választottál, budapesti pontokra 3 nap múlva, vidéki pontokra 4 nap múlva szállítjuk ki a megrendelésedet.
  • Ha központi ügyfélszolgálaton történő átvételt választottad, 3 nap múlva,
  • Sürgősségi szolgáltatás csak 1092 Budapest Ferenc Krt. 2. - Petőfi híd pesti hídfő alatt tudsz választani, ahol 24 óra múlva átveheted megrendelésedet