Szeretnél saját fotókönyvet? Nálunk három megrendelési lehetőség közül választhatsz

Ha gyorsan kell

Fotókönyv akár 24 óra alatt

Express szolgáltatásunk csak a Fix kemény borítású és Egyedi puha borítású könyveinkre érvényesek.

Bejöhetsz hozzánk Központi ügyfélszolgálatunkra és kollégáink segítenek neked az első lépésekben,  hogy elkészíthesd a fotókönyved.

Használhatod kreatív online fotókönyv összeállító programunkat, ahol akár automatikusan, pár lépésben megtervezheted a könyved.  A látványterve akár pár perc alatt is elkészülhet.  Kollégáink állnak rendelkezésedre, 24 órás Expressz szolgáltatásunkért 30 % felárat számítunk fel.

Hol találod meg Központi ügyfélszolgálatunkat? »

 

Ha egyedi fotókönyvet szeretnél

Fotókönyv profi segítséggel

Ha tanácstalan vagy, hogy hogyan is nézhetne ki a legjobban a fotókönyved, nincs időd, energiád megszerkeszteni, vagy egyszerűen csak úgy gondolod, profi kezekbe adnád a fotókönyved összeállítását, mi ezt a lehetőséget is biztosítjuk neked.

A te feladatod csupán annyi, hogy kiválasztod azokat a képeket, amiket a fotókönyvben szeretnél viszontlátni, és meghatározod a sorrendjüket. A többi a mi dolgunk. Felvesszük veled a kapcsolatot, felmérjük az igényeidet és ez alapján egyeztetjük a szerkesztési díjat. A fotókönyvet a megbeszéltek szerint készítjük el, és miután jóváhagytad a látványtervet, egy teljesen egyedi fotókönyvet vehetsz a kezedbe. Átlagosan 5-7 munkanapot vesz igénybe a szerkesztés és a kivitelezés.

Ezt a szolgáltatást már csak 2020 Januárra tudjuk teljesíteni. Megértésedet köszönjük.

Ha érdekel ez a lehetőség, vedd fel velünk a kapcsolatot! »

Inkább kipróbálom a fotókönyv szerkesztőt

Ha a kényelmes megoldást választanád

Állítsd össze otthon a fotókönyvedet

Ha magad szeretnéd összeállítani a fotókönyved, de fontos, hogy mindezt kényelmesen otthonról tehesd meg, használd ingyenesen online fotókönyv-készítő szoftverünket.

Ez nem egy szokványos fotókönyv-készítő szoftver, hanem egy olyan program, aminek segítségével kibontakoztathatod a kreativitásod, és olyan fotókönyvet rakhatsz össze, amilyet szeretnél. A fotókönyved személyre szabhatod egyedi szövegekkel, sőt, ha szerkesztés közben meggondolod magad, kipróbálhatsz más háttereket, elemeket is, nem kell újrakezdened a szerkesztést.

Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

Sos helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

A fotókönyv készítés menete

Állítsd össze a legszebb emlékeid fotókönyvét ingyenesen online szoftverünk segítségével, vagy használd online megrendelő felületünket, ahol csupán 5 lépésből megteheted!

Legyen szó esküvői vagy születésnapi fotókönyvről, esetleg a legfiatalabb családtag első pillanatainak csokorba gyűjtéséről, számtalan minta és szerkesztési lehetőség áll rendelkezésedre, hogy végül pontosan olyan fotókönyvet készíthess, amilyet elképzeltél.

A fotókönyv készÍtéséhez használhatod egyszerű, gyors online megrendelő felületünket vagy ha teljesen testre akarod szabni a fotókönyvet, használd letölthető szoftverünket!

Ehhez nem kell informatikusnak lenned, letölthető szoftverünk végigvezet téged minden lépésen a fényképek feltöltésétől egészen a rendelés leadásáig, a különféle szerkesztési lehetőségekkel pedig kiélheted a kreativitásod.

Több mint 100-féle háttér közül választhatsz, és akár több száz képet is elhelyezhetsz egyetlen fotókönyvben!

Átvétel, házhozszállítás

COVID-19 –RE VALÓ TEKINTETTEL INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN SZOLGÁLTATÁSRA 

Rendelj biztonságosan, kényelmesen.

A Sooters, a vírushelyzetre való tekintettel, a szállítási költséget átvállalja ügyfeleitől.

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat a legmagasabb fokú biztonsági intézkedést vezette be!

Fontos számunkra az Ön és Dolgozóink egészsége!

 

Házhozszállítás: Csak futárszolgálattal ,  házhoz szállítással kézbesítjük , Más kategóriájú rendelések összevonására nincsen lehetőség. 

Személyes átvétel : átveheted ügyfélszolgálatunkon.1092 Bp. Ferenc Krt.2-4 szám alatt

Fotókönyv rendelésnél , kérlek vedd figyelembe, hogy EXPRESS szolgáltatást csak Elite és Fix borítású könyveknél választható. 

A rendelés értéke Központi ügyfélszolgálatFutárszolgálat
4999 Ft-ig Ingyenes1290 Ft.
9999 Ft-ig Ingyenes1290 Ft.
10 000 Ft felett IngyenesIngyenes