Miért a Sooters fotókönyve?

A Sooters fotókönyv eredetileg a régi felső kategóriás prémium esküvői albumoktól származik, amelyeket kézzel készítettek és kötöttek be. Az új Sooters fotókönyv oldalai szintén kézzel ragasztott és finoman edzett Fuji Cristal Archive (matt) fotópapírra készülnek, ezek teszik oly vonzóan karakteressé, és látványban gazdaggá.

A Könyv Esszenciája

A Sooters fotókönyv különbsége a hagyományossal szemben hogy; erősebb, feszesebb, finomabb, kiváló minőségű a belső szerkezete. Ne tévesszen meg egy mutatós borító. Nézd a belsejét, figyeld a ragasztást, a színeket, a papírt, és a textúrákat.

Vékony vagy Széles?

A nyomtatott hagyományos fotókönyvek olyanok, mint a magazinok. Vékonyak, súlytalanok, halvány utánzatuk egy igazi könyvnek. Ellenben, a Sooters fotókönyvei, sokkal karakteresebbek, ezáltal időtállóak.

Gyenge vagy Erős?

A hagyományos nyomtatott fotókönyvek oldalai gyengék, lötyögősek, minden nyitásnál meghajlanak, gyűrődnek. Egy Sooters fotókönyv esetén az oldalak masszívak, stabilak, és a rendszeres használathoz van megtervezve.

Sérülékeny vagy Szilárd?

A hagyományos nyomtatott fotókönyvek oldalai könnyen ráncossá, gyűrötté válnak a használattól. Ellenben a Sooters fotókönyv oldalai nem hajlanak, így mindig megőrzik szilárd alakjukat eredeti formájukban.

Újságpapír vagy Fotópapír?

Általában egy hagyományosan nyomtatott fotókönyv esetén, pont ugyanazt a papírtípust használják, mint az újságokhoz, brosúrákhoz. A Sooters fotókönyvei, Fuji Cristal Archive (matt) fotópírra készülnek, melynek hatására sokkal vonzóbb, csillogóbb a végeredmény.

Foltos vagy Foltálló?

A hagyományos nyomtatott fotókönyv oldalai vonzzák a foltokat. A Sooters fotókönyv olyan védőbevonattal rendelkezik, amely védelmet nyújt a foltok, karcok és vízcseppek ellen.

Nyomdai nyomtatás vagy Fotónyomtatás?

A hagyományos lézeres vagy tintasugaras nyomtatás CMYK féltónus metódust használ. Ez apró pöttyökből tevődik össze, amik egymáshoz szorosan állva keltik életre a kép illúzióját. Ez fajta nyomtatás soha nem fogja élethűen reprodukálni a fotó valódi tónusait és mélységeit.

Ha közelről vizsgáljuk az árnyalatos nyomatot, észrevehető, hogy mennyire zajos, nincs sima átmenet. Nem számít, hogy a nyomda 4, 6 vagy 8 színes „HD” nyomtatást használ, mind CMYK technológiához tartozik, aminek alapvetően a színskálája korlátozott.

Az igazi fotónyomtatás nem használ féltónusokat. Helyette kémiai folyamatok segítségével történő expoziciós hívást használ, amely az elmúlt 100 év alatt vált tökéletessé. A végeredmény egy részleteiben gazdag, tónusokkal teli, élethű kép.

Hagyományos csíptetős vagy Sík panorámás?

A hagyományos fotókönyv a kötés során veszít az oldalai belső részeiből, emiatt sajnos a képből is levág. A süllyesztett fotókönyv kialakítása viszont olyan, hogyha kinyitjuk, akkor az teljes vízszintesben megnyílik számunkra, így válik tökéletessé a panorámaképekhez.

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »