Nyaralási fotók

A nyaralásunk minden évben a legjobb napjainkat adják nekünk, és ezek azok a pillanatok, amelyeket bármikor szívesen nézünk vissza. Mi ezekhez a pillanatokhoz élénk színű, élethű képeket adunk a kezedbe! 

Nyaralási fotóidat nézegetve visszaidézheted a pihentető, kellemes napokat, a meseszép tájakat, a legszebb utazásokat. Azért, hogy a nyaraláson készült képeid minél élénkebbek, élethűbbek legyenek, prémium nyomási technológiával és csakis csúcsminőségű fotópapírra dolgozunk. Így fotóid évek múlva sem fakulnak meg!

Akár egy napfényes tengerparton, akár a hegyekben töltötted a nyaralásod, a nálunk kidolgozott képeken élénk színeket látsz majd, és valóban tartósak lesznek. És persze a mosoly élménye sem marad majd el.

Fotókidolgozási szolgáltatásunkhoz minden esetben külön kérés nélkül ingyenes képkorrekciót biztosítunk! Azért, hogy fényképeidben évek múlva is gyönyörködhess, a kidolgozás előtt kollégáink minden képet egyesével dolgoznak fel, és kijavítják az apróbb hibákat

  • beállítjuk a megfelelő méretarányt,
  • javítjuk a színeket,
  • javítunk a fehéregyensúlyon,
  • természetessé tesszük a bőrszíneket,
  • beállítjuk a megfelelő élességet,
  • ahol szükséges, világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek lehessenek!

Gyakran találkozunk azzal, hogy a megrendelt kép méretaránya nem megfelelő, így a kidolgozás során lemaradhatnánk a képeid egyes részei. Nálunk ez nem fordulhat elő, a megrendelt képek méretarányát beigazítjuk, hogy a lényeges részek semmiképp se maradhassanak le a képeidről.

Mivel nálunk nem automata gépek végzik a munkát, olyan extra szolgáltatásokat is kérhetsz, mint például a vörösszem korrekció. Ennek díjáról a megrendeléskor érdeklődhetsz.

Fotókidolgozás professzionális SuperLab papírra

Vastagabb SuperLab papírunkkal a színek és a részletek szinte életre kelnek. Vedd kezedbe legkedvesebb pillanataidat magas, profi minőségben. Ráadásúl 90%-kal zöldebb technológia  más szolgáltatókhoz képest! 

Darabszám9x13 cm10x13 cmLegnépszerűbb 10x15 cm13x18 cm
1-49 db rendelése esetén79 Ft89 Ft89 Ft120 Ft
50-99 db rendelése esetén69 Ft79 Ft79 Ft95 Ft
100 db feletti rendelése esetén49 Ft59 Ft59 Ft + ajándékok90 Ft
200 db feletti rendelése esetén39 Ft49 Ft49 Ft + ajándékok85 Ft

Minimális online rendelési érték 1000 Ft

Nagyméretű fotókidolgozás

Méret Fotókidolgozás SuperLab papírra
15x20 cm 290 Ft
18x24 cm 450 Ft
20x30 cm 490 Ft
30x40 cm 790 Ft
30x45 cm  890 Ft

Nagyobb méretet szeretnél? Kattints rám

.

Gyorsan kellene?3 órán belül!

Gyorsan kellene?

S.O.S. helyzetben 3 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 3 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Kezdd el most, töltsd fel a fotóidat!

Fotófeltöltés indítása »