Nyaralási fotók

A nyaralásunk minden évben a legjobb napjainkat adják nekünk, és ezek azok a pillanatok, amelyeket bármikor szívesen nézünk vissza. Mi ezekhez a pillanatokhoz élénk színű, élethű képeket adunk a kezedbe! 

Nyaralási fotóidat nézegetve visszaidézheted a pihentető, kellemes napokat, a meseszép tájakat, a legszebb utazásokat. Azért, hogy a nyaraláson készült képeid minél élénkebbek, élethűbbek legyenek, prémium nyomási technológiával és csakis csúcsminőségű fotópapírra dolgozunk. Így fotóid évek múlva sem fakulnak meg!

Akár egy napfényes tengerparton, akár a hegyekben töltötted a nyaralásod, a nálunk kidolgozott képeken élénk színeket látsz majd, és valóban tartósak lesznek. És persze a mosoly élménye sem marad majd el.

Fotókidolgozási szolgáltatásunkhoz minden esetben külön kérés nélkül ingyenes képkorrekciót biztosítunk! Azért, hogy fényképeidben évek múlva is gyönyörködhess, a kidolgozás előtt kollégáink minden képet egyesével dolgoznak fel, és kijavítják az apróbb hibákat

  • beállítjuk a megfelelő méretarányt,
  • javítjuk a színeket,
  • javítunk a fehéregyensúlyon,
  • természetessé tesszük a bőrszíneket,
  • beállítjuk a megfelelő élességet,
  • ahol szükséges, világosítunk, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek lehessenek!

Gyakran találkozunk azzal, hogy a megrendelt kép méretaránya nem megfelelő, így a kidolgozás során lemaradhatnánk a képeid egyes részei. Nálunk ez nem fordulhat elő, a megrendelt képek méretarányát beigazítjuk, hogy a lényeges részek semmiképp se maradhassanak le a képeidről.

Mivel nálunk nem automata gépek végzik a munkát, olyan extra szolgáltatásokat is kérhetsz, mint például a vörösszem korrekció. Ennek díjáról a megrendeléskor érdeklődhetsz.

A Prémium papír és technológia előnyei

Vastagabb papírunkkal a színek és a részletek szinte életre kelnek.

Vedd kezedbe legkedvesebb pillanataidat magas, profi minőségben. 

Ráadásúl 90%-kal zöldebb technológia  más szolgáltatókhoz képest! 

Sooters SuperLab fotópapír

A hagyományos fotópapír és a Prémium papírunk közötti különbség elsősorban abban nyilvánul meg, hogy az általunk használt papírt professzionális fotósoknak fejlesztették ki. A vastagabb kivitel és az új technológia miatt a fotónyomtatás, szín és részletgazdagabbak.

A Prémium papírt most kedvezményes áron rendelheted.

Nagyméretű fotókidolgozás

MéretekÁrak
15x20 cm290 Ft
18x24 cm450 Ft
20x30 cm590 Ft
30x40 cm980 Ft
30x45 cm1090 Ft

Nagyobb méretet szeretnél?

Irány a poszterek »

Gyorsan kellene?24 órán belül!

Gyorsan kellene?

S.O.S. helyzetben 24 óra alatt már kész is!

Ha igazán gyors kiszolgálásra van szükséged, rendelésed leadásakor kérhetsz 24 órás extra gyors munkát, a személyre szabott ajándékot központi ügyfélszolgálatunkon veheted át. Ezért a szolgáltatásért a rendelésed értékének 30%-át számítjuk fel gyorsasági felárként.

Elérhetőségeink »

Kezdd el most, töltsd fel a fotóidat!

Fotófeltöltés indítása »

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »