Fénykép előhívás filmről

Neked is kallódnak a fiókodban régi filmtekercsek értékes képekkel? Hozd be őket hozzánk és mi előhívjuk neked.

Bizony még emlékszünk a digitális fényképezőgépek előtti időkre, amikor 24 vagy 36 képkockás filmekre örökítettük meg a fontos pillanatokat. Vannak, akik a mai napig sem mondanak le ennek a fényképezésnek a varázsáról.

A filmről történő képelőhívás terén is a legjobbra törekszünk

Ha korábban gyakran hívattál elő negatívról papírképeket, nem ismeretlen az előhívás előtti izgalom számodra sem, hiszen minden alkalommal kérdéses volt az elkészült képek minősége.

Azonban ha a Sooters-t választod, ezek miatt már nem kell aggódnod: számunkra a legfontosabb, hogy kitűnő minőségű, tartós és élethű fényképeket adhassunk át Neked az előhívás után.

Természetesen régi filmtekercseidről nemcsak előhívni tudjuk a képeidet, hanem digitalizálni is.

Ha pedig digitális fotókidolgozást szeretnél kattints ide: Digitális fotókidolgozás

Milyen áron veheted igénybe fénykép előhívási szolgáltatásainkat?

SzolgáltatásainkÁrak
Színes fényképek előhívása filmről1690 Ft/tekercs
Fényképek előhívása darabonként9x13- 99Ft/db., 10x15-120 Ft/db., 13x18-190 Ft/db.
Fényképek digitalizálása negatívról,2990 Ft/ tekercs

Kezdd el most, töltsd fel a fotóidat!

Fotófeltöltés indítása »

100% boldog mosoly garancia

Pénzvisszafizetéssel!

A Sootersnél fontosnak tartjuk a minőséget, ezért nemcsak termékeinkre, hanem fotókidolgozási szolgáltatásainkra is minőségi garanciát vállalunk. Képeidet csak akkor kell kifizetned tehát, ha elégedett vagy az általunk nyújtott minőséggel.

Sooters Blog

A fotózástól az ajándékötletig

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Hogyan válassz tökéletes ajándékot

Egyedi és praktikus fényképes ajándéktárgyak Biztos akad mindenki ismeretségi körében olyan, akinek nem egyszerű ajándékot vásárolni, mert esetleg nem ismerjük annyira, hogy pontosan tudjuk, mit szeret, vagy ismerjük jól, és tudjuk, mindene megvan. Ilyenkor igyekszünk valami praktikusat venni, egy bögrét, egy pólót, vagy valami apróságot. Ha így van, tegyük ezt stílusosan!

Elolvasom a bejegyzést »
Pólók kicsit másképp

Pólók kicsit másképp

A ruhánk az egyik önkifejező eszközünk, ami tükrözi stílusunkat, vagy éppen egy közösség arculatát, amihez mi is tartozunk. Leggyakrabban a pólónk az, amit nagy körültekintéssel választunk, hiszen ha valakivel találkozunk, általában ez az a ruhadarab, amin elsőként megakad az ember szeme.

Elolvasom a bejegyzést »
Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ajándékötletek, ha tanácstalan vagy

Ismerős az érzés, mikor valaki olyannak keresel ajándékot, akinek mindene megvan, akinek minden évben valami igazi nagyágyúval rukkoltál elő, de most éppen ötleted sincs, mivel lephetnéd meg? Nyugalom, nem vagy egyedül! Sőt, sokan vagyunk ezzel így. De mégsem égethetjük le magunkat egy snassz bonbonnal, valamit ki kell találnunk.

Elolvasom a bejegyzést »